Σάββατο 7 Μαρτίου 2009
Ο Ασωπός είναι εθνικό πρόβλημα
Κακά μαντάτα ...
Μέσα στη γενική απαξίωση της κοινωνίας μας , όπου έχουν καταρρεύσει όλες οι αξίες και το μοναδικό κριτήριο είναι το πολιτικό κόστος έπρεπε να το περιμένουμε.
Μία καινούρια όχι παραστρατιωτική ή παρακρατική αλλά πάρα – αστυνομική οργάνωση.
Μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ειλικρινείς και δίκαια αγανακτισμένοι από τα πολιτικά παιχνίδια και τις πολιτικές σκοπιμότητες που παίζονται στη πλάτη τους. (Μην ξεχνάμε η Αστυνομία είχε άλλο ένα νεκρό εξ αιτίας των κανόνων εμπλοκής ). Αλλά θα πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας ότι κάθε τέτοιου είδους οργάνωση μπορεί να εκτραπεί σε ακρότητες ό δίκαια ή μη αγανάκτηση.
www.tvxs.gr/v6834
Γι' αυτό θέλουν εκλογές
Χορός δισεκατομμυρίων: Οι νταβατζήδες μαζεύουν τα... ρέστα τους |
Μια σκληρή παρτίδα πόκερ ανάμεσα στον Κ. Καραμανλή και τον Γ. Παπανδρέου εξελίσσεται αυτή την περίοδο και μέχρι τις εθνικές εκλογές με φόντο το ποσό μαμούθ των 30 δισ. ευρώ που αφορά δημόσια έργα, ενέργεια, επικοινωνίες και αναδιάταξη του υπάρχοντος τραπεζικού σκηνικού. Οι σημαντικότεροι παίκτες που αυτή την περίοδο επιδιώκουν συμφωνίες στρατηγικού χαρακτήρα με Καραμανλή και Παπανδρέου εντείνουν τις πιέσεις τους προς τη μια ή την άλλη πλευρά προκειμένου να πάρουν καλύτερη θέση στην κούρσα της διεκδίκησης αυτής της σημαντικής πίτας, η οποία – σε περίοδο οικονομικής κρίσης – θα διαμορφώσει τη νέα φουρνιά «νταβατζήδων» και θα καθορίσει τα νέα παιχνίδια διαπλοκής για τα επόμενα χρόνια. Οι περίπου είκοσι επιχειρηματίες που διεκδικούν μερίδιο στα δεκάδες δισ. ευρώ του κρατικού κορβανά και των ευρωπαϊκών κονδυλίων από τη μια πιέζουν τον Καραμανλή βρίσκοντάς τον σε τρομερά ζόρια προκειμένου να αποσπάσουν όσα μπορούν μέχρι τις εκλογές με αντίτιμο κάθε είδους στήριξη και από την άλλη επιδιώκουν να κάνουν «προσύμφωνα» με τον Γιώργο Παπανδρέου, τα οποία ευελπιστούν να ισχύσουν στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ γίνει κυβέρνηση. | |
Διαβάστε περισσότερα... http://www.topontiki.gr/Pontiki/index.php?option=com_content&task=view&id=3841&Itemid=1 |
Έλενα Ντέτσεβα
Μητέρα της Κωνσταντίνας Κούνεβα
Μητέρα της Κωνσταντίνας Κούνεβα. Γεννήθηκε στο Τσαρ Ασέν της Βουλγαρίας. Μένει στα Πετράλωνα. Έμαθε να μετρά κάθε λέξη που λέει. Περιμένει να βρεθούν οι ένοχοι για την επίθεση στην κόρη της.
ΑΠΟ ΤΟΝ M. HULOT
Eάν είχα μπροστά μου τον ένοχο, θα τον ρώταγα αν έχει καρδιά - μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τόσο μίσος;: "Πώς μπορείς να κάνεις κάτι τόσο φρικτό σε κάποιον άλλο άνθρωπο; Έχεις κάνει έναν άνθρωπο να υποφέρει και να υποφέρουν και όλοι γύρω του".
Γεννήθηκα στη Βουλγαρία. Το χωριό μου το λένε Τσαρ Ασέν, βασιλιάς Ασέν. Στα 19 παντρεύτηκα, έκανα το πρώτο μου παιδί στο χωριό, μετά πήγαμε στην πόλη. Στη Σιλίστρα, δίπλα στο Δούναβη. Εκεί φτιάξαμε σπίτι, μετά γεννήθηκε και η δεύτερή μου κόρη, η μικρή, η Κωνσταντίνα. Την άλλη τη λένε Μαρία.
Η δουλειά μου ήταν τορναδόρος. Για 33 χρόνια. Από κει βγήκα στη σύνταξη. Έκανα και δεύτερη δουλειά, έπαιρνα από μία φάμπρικα τουαλέτες για κούκλες, έραβα τα ρούχα τους. Περάσαμε πάρα πολύ δύσκολα. Οικονομικά κυρίως, επειδή δεν είχαμε μεγάλους μισθούς. Τα σπούδασα όμως και τα δύο τα παιδιά μου.
Το 1992 που βγήκα στη σύνταξη η Κωνσταντίνα σπούδαζε ακόμα. Είχα μείνει μόνη μου και ήταν αδύνατο να ζήσουμε με τόσο λίγα λεφτά. Μια γυναίκα σε σύνταξη δεν μπορούσε να βρει εύκολα δουλειά, έτσι πήρα απόφαση να φύγω από τη Βουλγαρία. Έπρεπε να δουλέψω.
Στην Ελλάδα ήρθα το ‘94. Ήρθα κατευθείαν στην Αθήνα, ως τουρίστρια. Η βίζα μου ήταν για επτά μέρες, αλλά το ρίσκαρα και έμεινα. Στην τσέπη μου ούτε δραχμή - δεν ήξερα και λέξη ελληνικά. Η μόνη δουλειά που μπορούσα να κάνω ήταν αγροτική. Έτσι, πήγα να μαζέψω ελιές και πορτοκάλια στην Πελοπόννησο. Αυτός ο ενάμισης μήνας μέχρι να βάλω στην τσέπη μου λίγα λεφτά ήταν η πιο δύσκολη περίοδός μου εδώ. Μετά γύρισα στην Αθήνα. Έμενα σε ένα ξενοδοχείο με άλλες γυναίκες απ' τη Βουλγαρία. Ευτυχώς, αμέσως μόλις ήρθα στην Αθήνα ήρθαν και μας ζήτησαν για δουλειά. Άγνωστοι άνθρωποι, που έψαχναν για οικιακή βοηθό.
Την εμπιστοσύνη την κερδίζεις. Ακόμα και στους πιο δύσκολους και καχύποπτους ανθρώπους. Πέρασα από πολλά σπίτια, φρόντισα οικογένειες και παιδιά, οι άνθρωποι με είχαν στο σπίτι τους σαν μέλος της οικογένειάς τους. Σιγά σιγά έμαθα και τη γλώσσα. Διάβασα πάρα πολύ μέχρι να τη μάθω. Η πιο μεγάλη μου δυσκολία ήταν η 24ωρη δουλειά μέσα στα σπίτια γιατί δεν είχα καθόλου χρόνο για μένα.
Το 1998 έφτιαξα τα χαρτιά μου και έψαξα για άλλη δουλειά. Μου χρειαζόταν ασφάλεια και στα σπίτια δεν μου έβαζαν ένσημα. Πήγα να δουλέψω στον ΗΣΑΠ, σε ένα συνεργείο που συνεργαζόταν τότε, το Magic Fresh. Μετά η εταιρεία έχασε το διαγωνισμό, τον κέρδισε η ΟΙΚΟΜΕΤ, και άρχισα να δουλεύω στην ίδια δουλειά με το άλλο συνεργείο.
Το 2001 ήρθε στην Ελλάδα η κόρη μου, η Κωνσταντίνα Κούνεβα. Είχε γεννηθεί ο γιος της με ένα πρόβλημα στην καρδιά, δύο τρύπες, και χρειαζόταν να γίνει εγχείρηση. Όλα πήγαν καλά. Από τότε μένουμε μαζί.
Εκείνη την εποχή ξεκίνησε και η Κωνσταντίνα να δουλεύει στο ίδιο συνεργείο. Εμένα μου είπαν ότι είχε λήξει η σύμβασή μου επειδή ήμουν μεγάλη σε ηλικία. Και με απέλυσαν. Δεν ξαναδούλεψα από τότε, γιατί είχα προβλήματα με την υγεία μου. Όταν ακόμα ήμουν στη δουλειά, το 2002, έπαθα το πρώτο έμφραγμα. Το 2008, το Νοέμβρη, έπαθα δεύτερο έμφραγμα. Έπρεπε αναγκαστικά να μας συντηρήσει η Κωνσταντίνα.
Όταν πρωτοήρθα δεν είχα ιδέα για την Ελλάδα. Μόνο ελληνική μουσική είχα ακούσει - μου άρεσε πάρα πολύ ο Θεοδωράκης. Μου είχε κάνει εντύπωση όμως πόσο διαφορετικά ζούσαν εδώ οι άνθρωποι, πόσο ελεύθεροι ήταν. Στην αρχή με είχε ενοχλήσει αυτό, εμείς ζούσαμε πιο «κλεισμένοι», λόγω του καθεστώτος. Δεν είχαμε ελευθερία. Μεγαλώσαμε ζώντας πάρα πολύ ήρεμα εκεί, δεν υπήρχε φόβος, δεν υπήρχαν κλοπές. Όταν ήρθα εδώ μου έκλεψαν τρεις φορές το πορτοφόλι και με είχε πιάσει φοβία. Είχα περάσει πολύ μεγάλη στενοχώρια. Τώρα βλέπω ότι δεν γίνεται να είσαι πάντα με το μέρος του νόμου.
Ζω τόσα χρόνια στην Ελλάδα και την αισθάνομαι σαν δεύτερη πατρίδα μου. Όχι τώρα που έχω τόσο μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο, και οικονομική και ψυχολογική, αλλά, πριν γίνει αυτό το περιστατικό με την κόρη μου, υπήρχαν φορές που ξέχναγα ότι δεν είμαι Ελληνίδα. Στην αρχή αισθανόμουν ξένη. Τώρα όχι. Τώρα έχω την οικογένειά μου εδώ, τις φίλες μου, έχω γνωρίσει πολύ κόσμο, έχω πάρα πολλούς γνωστούς. Οι αντιδράσεις του κόσμου με έχουν συγκλονίσει.
Η Κωνσταντίνα είναι ένας άνθρωπος πολύ αποφασιστικός. Όταν σκεφτεί να κάνει κάτι, θα το κάνει. Μόλις τέλειωσε το λύκειο είπε «θέλω να σπουδάσω». Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά τα κατάφερε και τέλειωσε το Ιστορικό Αρχαιολογικό. Δούλεψε σκληρά γι' αυτό.
Δεν της άρεσε το σύστημα που βρήκε στην Ελλάδα και άρχισε να παλεύει. Να ψάχνει αν αυτό που συνέβαινε ήταν νόμιμο. Πάλεψε για τον εργαζόμενο. Πήγε στο πανεπιστήμιο εδώ, έμαθε τη γλώσσα και γράφτηκε στο σωματείο το 2002. Άρχισε να συμμετέχει, στην αρχή ως μέλος και μετά στο Διοικητικό.
Ποιον ενόχλησε; Δεν το ξέρω. Ξέρω μόνο ότι απειλούσαν κι εμένα. Με προσωπικές επιθέσεις, όχι στο κινητό. Μου είπαν ότι «θα σε διώξουμε και δεν θα βρεις δουλειά πουθενά». Αυτό ακριβώς έγινε. Από τότε άρχισε ένας πόλεμος ανάμεσα στο συνεργείο και στην Κωνσταντίνα. Άρχισαν να την κυνηγάνε πάρα πολύ. Με το παραμικρό της έστελναν εξώδικα. Κάποια φορά, ένας απ' το συνεργείο πήγε να τη διώξει από το σταθμό που δούλευε. Την τράβηξε απ' τα μαλλιά και της είπε «τώρα να βγάλεις τη στολή του συνεργείου και να φύγεις, να πας στην πατρίδα σου».
Νομίζω ότι όλα αυτά έγιναν επειδή ήταν ξένη. Τι δικαίωμα έχει μια ξένη να πάει να τους κάνει έλεγχο, τι δουλειά είχε μια ξένη στο σωματείο; Λες και είμαστε από άλλο πλανήτη.
Δεν ξέρω αν θα βρεθεί ο ένοχος. Έχω μόνο να πω ότι αν θέλουν να τον βρουν, θα τον βρουν. Άργησαν πάρα πολύ να κάνουν κάτι. Μια ολόκληρη εβδομάδα η αστυνομία δεν έκανε τίποτα. Μια ολόκληρη εβδομάδα. Από την πρώτη μέρα πήγα και τους είπα τι έγινε, δεν ήξερα από πού να ξεκινήσω και τι να κάνω, πού να πάρω τηλέφωνο. Κανένας δεν με βοήθησε τότε, μόνο το σωματείο της Κωνσταντίνας. Δεν μπορούσα να βρω λύση. Και ακόμα δεν μπορώ. Η αστυνομία δεν επικοινώνησε, δεν με πήραν να μου πουν πού συνέβη, τι έγινε. Αν δεν είχε ξεσηκωθεί ο κόσμος πιστεύω ότι η αστυνομία δεν θα έκανε τίποτα. Θα το είχαν κουκουλώσει.
Αν είχα μπροστά μου τον ένοχο, θα τον ρώταγα αν έχει καρδιά - μπορεί να έχει ένας άνθρωπος τόσο μίσος; «Πώς μπορείς να κάνεις κάτι τόσο φρικτό σε κάποιον άλλο άνθρωπο; Έχεις κάνει έναν άνθρωπο να υποφέρει και να υποφέρουν και όλοι γύρω του».
Όταν τη βλέπω και κάνει τόσο κουράγιο παίρνω κι εγώ δύναμη. Από την πρώτη μέρα, όταν κατάλαβα ότι με ακούει, της έλεγα «μη χάνεις το κουράγιο κόρη μου. Θα περάσει».
Υποφέρω περισσότερο τώρα. Η κόρη μου υποφέρει σωματικά, αλλά εγώ τραβάω όλο τον ψυχικό πόνο, υποφέρει η ψυχή μου. Δεν ξέρω πώς άντεξα μέχρι τώρα.
Η ζωή μου δίδαξε να κρατάω την ψυχραιμία μου. Πάνω απ' όλα. Να μετράω κάθε μία λέξη που λέω, να είμαι πολύ προσεκτική και με τους δικούς μου ανθρώπους και με τους ξένους, να βοηθάω τον καθένα γύρω μου.
Λογαριασμός στήριξης για την Κ. Κούνεβα: 5012 019021 277 Τράπεζα Πειραιώς, DECHEVA ELENA KUΝEVA KOSTADINKA NIKOLOVA
Κίνα: Αέρας αισιοδοξίας από την αναζωογόνηση της οικονομίας
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σάββατο, 7 Μαρτίου 2009 07:00
Αέρας αισιοδοξίας φύσηξε στην Κίνα, μετά τις δηλώσεις των οικονομικών ηγετών της χώρας ότι η οικονομία αρχίζει ήδη να αναζωογονείται μετά από τα έκτακτα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει τη διεθνή οικονομική κρίση.
Υψηλόβαθμοι Κινέζοι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η σημαντική δημοσιονομική και νομισματική ώθηση δίνει μια ανάσα στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου και πρόσθεσαν πως ίσως τελικά να μην χρειαστεί το Πεκίνο να ενισχύσει περαιτέρω το υπάρχον επενδυτικό σχέδιο ύψους 600 περίπου δισ. δολαρίων.
«Τα οικονομικά στοιχεία σταθεροποιούνται και ανακτούν το χαμένο έδαφος, γεγονός που δείχνει ότι τα μέτρα αρχίζουν να αποδίδουν», δήλωσε ο διοικητής της κεντρικής τράπεζας της Κίνας, Ζου Ξιοατσουάν. Ο Ζου τόνισε επίσης ότι η Κίνα πήρε το μάθημά της από την εμπειρία των άλλων χωρών, πως μια οκνή απάντηση στην κρίση το μόνο που κάνει είναι να καθυστερεί την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης.
Την ίδια ώρα ο διευθυντής της κεντρικής Αγροτικής Υπηρεσίας, Τσεν Ξιουέν, ανακοίνωσε ότι στην Κίνα υπάρχουν τουλάχιστον 20 εκατομμύρια άνεργοι μετανάστες εργάτες εξαιτίας της κρίσης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
- Μπράουν: Να αλλάξει η πολιτική των τραπεζικών μπόνους - 6/3 18:51
- ΗΠΑ: Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται κατά της ανεργίας - 6/3 18:34
- ΔΝΤ: Ανεπαρκής εποπτεία και απειθαρχία οι υπαίτιοι της κρίσης - 6/3 18:29
- Wells Fargo: Περικοπή μερίσματος κατά 85% - 6/3 16:29
- Ερώτηση ΠΑΣΟΚ στον ΥΠΟΙΟ για τις δανειακές ανάγκες του Δημοσίου - 6/3 16:01
Είναι καιρός για καταστροφολογίες; Ο κόσμος όλος χάνεται
"Εδειξα μεγαλείο ψυχής"
"Μεγαλείο ψυχής" έδειξε λέγοντας "ναι" στη συναίνεση που ζήτησε ο πρωθυπουργός, υποστήριξε ο Γ.Καρατζαφέρης | 15:40 |
Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009
Ξοδεύοντας τις λέξεις
| |
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_100101_06/03/2009_306500 Ευχαριστώ τον ΣΔ για υπόδειξη |
Κλίντον: «Ανεξάρτητος από τη Γεωργία ο διάλογος με Ρωσία»
|
Αποκατάσταση σχέσεων του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία
Ο "Ηγεμόνας" έμεινε μόνος;
Της Δωρας Aντωνιου
Καταρχήν, προφορικές διαβεβαιώσεις των ομολόγων του της Βρετανίας, των ΗΠΑ, της Ολλανδίας και του Βελγίου, ότι δυνάμεις τους δεν πρόκειται να συμμετέχουν στα τμήματα της τουρκικής αεροναυτικής άσκησης «Ηγεμών», που θίγουν την Ελλάδα, φέρεται να έχει λάβει ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, κ. Ευ. Μεϊμαράκης.
Οπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, η μέχρι τώρα ανταπόκριση στην ενημέρωση που έκανε η ελληνική πλευρά ότι η Τουρκία παγίως επιχειρεί να αξιοποιήσει στρατιωτικές ασκήσεις για να εδραιώσει τις διεκδικήσεις της στο Αιγαίο, αμφισβητώντας τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, υπήρξε θετική.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αρχικά, από πλευράς Τουρκίας, επιχειρήθηκε το θέμα να κρατηθεί σε πολύ χαμηλό, καθαρά επιχειρησιακό επίπεδο, προφανώς με το σκεπτικό ότι έτσι θα ήταν πιο δύσκολο να το αντιληφθεί η Αθήνα και να αντιδράσει. Οι ομόλογοι του κ. Μεϊμαράκη ενημερώθηκαν για το θέμα από τον ίδιο, στην άτυπη διάσκεψη των υπουργών Αμυνας του ΝΑΤΟ, στην Κρακοβία, οπότε και το ζήτημα αναβαθμίσθηκε σε επίπεδο πολιτικών χειρισμών. Από ελληνικής πλευράς, γίνεται προσπάθεια να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι, καθώς, όπως αναφέρεται, μέχρι να πραγματοποιηθεί η άσκηση, από 13 έως 29 Μαρτίου, παραμένει ανοιχτό το εάν και με τι δυνάμεις θα συμμετέχουν οι τέσσερις χώρες που έχει προσκαλέσει η Τουρκία. Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος στην τουρκική άσκηση, χθες, δήλωσε ότι «οι θέσεις της Ελλάδας έχουν γίνει γνωστές με σαφήνεια σε όλες τις συμμετέχουσες χώρες και έχει καταγραφεί ότι οι χώρες αυτές θα πρέπει να κινηθούν με πλήρη σεβασμό στα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και τις ελληνικές αρμοδιότητες, όπως προβλέπονται από το διεθνές δίκαιο, τις διεθνείς συνθήκες και τους διεθνείς κανόνες». Πρόσθεσε, επίσης, ότι «το θέμα αυτό καλύφθηκε» και κατά τις συναντήσεις της υπουργού Εξωτερικών κ. Ντόρας Μπακογιάννη την περασμένη εβδομάδα στην Ουάσιγκτον.
Ενόψει της έναρξης της άσκησης «Ηγεμών», η Αγκυρα δείχνει να κλιμακώνει την προκλητικότητά της στο Αιγαίο. Ετσι, χθες σημειώθηκε ένα ακόμη κρούσμα υπέρπτησης, στο Αγαθονήσι αυτή τη φορά. Συγκεκριμένα, σχηματισμός αποτελούμενος από τέσσερα F-4 και τέσσερα F-16 εισήλθε στο FIR Αθηνών νοτίως της Λέσβου, στις 15.36. Ο σχηματισμός αναγνωρίσθηκε και αναχαιτίσθηκε. Στις 16.01, καθώς ο σχηματισμός εξερχόταν από το FIR Αθηνών, τα τέσσερα F-4 πραγματοποίησαν υπέρπτηση πάνω από το Αγαθονήσι, πετώντας σε ύψος 3.500 ποδών.
Εν τω μεταξύ, από χθες βρίσκονται στην Ελλάδα, αρχικά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό την Κω, βρετανικά ελικόπτερα, τα οποία συμμετέχουν στην άσκηση TAURUS, του Πολεμικού Ναυτικού της Βρετανίας.
Δυνάμεις που συμμετέχουν στην άσκηση αυτή θα λάβουν μέρος στην τουρκική άσκηση «Ηγεμών». Από ελληνικής πλευράς, δεν επιβεβαιώνεται ακόμα ελληνική συμμετοχή στη βρετανική άσκηση, ωστόσο, στην ιστοσελίδα του βρετανικού υπουργείου Αμυνας, η Ελλάδα αναφέρεται ανάμεσα στις χώρες με τις οποίες θα γίνουν ασκήσεις συνεργασίας.
Την ίδια στιγμή, ως περιστατικό που αντιμετωπίσθηκε άμεσα και δεν υπήρξε συνέχεια, αντιμετωπίζεται από το υπουργείο Εξωτερικών η διανομή στην Αγκυρα χάρτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που εμφάνιζε τα Δωδεκάνησα ως τουρκικό έδαφος. Ο χάρτης διενεμήθη σε συνάντηση των πρέσβεων της Ε.Ε. στην τουρκική πρωτεύουσα από τον εκπρόσωπο της Κομισιόν, πρέσβη Περίνι. Επειτα από αντίδραση του παριστάμενου Ελληνα πρέσβη, Φωτή Ξύδα, ο κ. Περίνι απέσυρε τους επίμαχους χάρτες.
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_05/03/2009_306318
Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009
Ανάσα για ΔΕΗ
| |
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_01/03/2009_305341 Ευχαριστώ ΣΔ για την επισήμανση. | |
Πρόσκληση για τα εγκαίνια τράπεζας
Μεταξύ των άλλων διαβάστε στο TVXS και την ακόλουθη είδηση.
ΣΓΣ
Κομοτηνή: Αγανακτισμένοι ... «Γκιουμουλτζιναίοι»
Μια πρόσκληση για τα εγκαίνια τράπεζας έκανε ...Tούρκο τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αλλά και κάποιον «αγανακτισμένο» πολίτη της Κομοτηνής που επιτέθηκε στον μουσουλμάνο δημοσιογράφο Αμπτουλχαλίμ Ντεντέ, την ώρα που μιλούσε για το θέμα στον ΑΝΤ1.
http://www.tvxs.gr/v6681