Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

ΤΑ ΚΑΘΗΜΡΙΝΑ ΜΑΣ

20080220 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ & ΕΠΙΚΑΙΡΑ (Σχόλια)

Κυπριακό
Ο Χριστόφιας θα συναντηθεί με τον Ταλάτ και το πρώτο ερώτημα είναι αν θα εφαρμοστεί η συμφωνία της 8ης Ιουλίου 2006. Οι τ/κ έχουν υιοθετήσει και το εφαρμόζουν κατά συρροήν και εξακολούθηση «οι συμφωνίες γίνονται για να μην εφαρμόζονται¨. Τώρα αν από κάποια συμφωνία κερδίσουμε κάτι το κρατάμε και φωνάζουμε γι’ αυτό το κάτι το μείζον το ξεχνάμε ή το απορρίπτουνε. Και καλά κάνουν, εφόσον βρίσκουν και τα κάνουν.
Το θέμα είναι ένα. Από αυτή την επανένωση οι κερδισμένοι είναι οι τ/κ, όταν το κατά κεφαλή εισόδημα των ε/κ είναι 20.000 $ και των τ/κ 3.500. Επιπλέον οι τ/κ θα γίνουν ευρωπαίοι πολίτες της ΕΕ – προαιώνιο τουρκικό όνειρο – και μέσω της πόρτας των τ/κ οι Τουρκία θα μπεί κι’ αυτή στα καλούδια της ΕΕ. (Κάντε κλικ στο διπλανό λινκ).

Σκοπιανό
Επειδή δεν διενεργείται ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (το φοβούνται;) επιστολές ως του Μ. Θεοδωράκη και του πνευματικού ανθού του έθνους μας των ανά τη υφήλιο ελλήνων καθηγητών εκτιμώ ότι συμβάλλει προς τη θετική κατεύθυνση και δίνει όπλα στη διπλωματία μας, ότι σύσσωμο το ελληνικό έθνος αντιτίθεται προς οποιαδήποτε λύση που θα αντίκειται στο κοινόν περί δικαίου αίσθημα.

Για την τρέχουσα επικαιρότητα μπορείτε να κάνετε κλικ στους δεσμούς (links) κάτω αριστερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου