Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

Προς τη Βουλή η υπόθεση Παυλίδη

Μόνον οι κουκουλοφόροι ... φοράνε κουκούλα;

ΣΓΣ

Η έρευνα δείχνει ότι η δικογραφία για τις καταγγελίες του εφοπλιστή Φ.Μανούση κατά του πρώην υπουργού Αιγαίου πρέπει να σταλεί στη Βουλή για να κριθεί«E» 20/3
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Ενα βήμα πριν από την αποστολή της στη Βουλή φαίνεται ότι βρίσκεται η δικογραφία που αφορά τις καταγγελίες του εφοπλιστή Μανούση κατά του πρώην υπουργού Αιγαίου Γ. Παυλίδη.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Προς τη Βουλή η υπόθεση Παυλίδη

Χθες, ο ανακριτής της υπόθεσης Α. Ζαβιτσάνος επισκέφθηκε με δική του πρωτοβουλία τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ. Σανιδά και -σύμφωνα με πληροφορίες- αντάλλαξαν νομικές απόψεις που σχετίζονται με το ενδεχόμενο αποστολής της δικογραφίας στη Βουλή και νομικούς προβληματισμούς για το κατά πόσον θα πρέπει να διαβιβαστεί ή όχι το σύνολο του ανακριτικού υλικού.

Προς τη Βουλή η υπόθεση Παυλίδη

Αν και ο ανακριτής φέρεται να είπε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ότι δεν έχει ακόμα καταλήξει τι θα κάνει, εντούτοις η σχετική συζήτηση και το απρόσμενο ραντεβού αφήνει να εννοηθεί ότι ο προσανατολισμός (του ανακριτή τουλάχιστον) είναι ότι τα καταγγελλόμενα πρέπει να ερευνηθούν πλέον από τη Βουλή, καθώς αυτή είναι κατά το Σύνταγμα η μόνη αρμόδια να κρίνει για τις τυχόν ποινικές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών.

Για περισσότερα κλικ http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=4750&pubid=2724776


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου