Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Πολεμική πράξη;

Posted on ἀπὸ τὸν/τὴν
Είναι πλέον περισσότερο από προφανές, ότι η Κύπρος υπήρξε το όπλο ,που χρησιμοποιήθηκε από το διεθνές τραπεζικό κεφάλαιο ,ετσί ώστε να απαντήσει,άμεσα και βίαια στην ειλημμένη απόφαση της Ρωσιας να προχωρίσει σε περιορισμούς στην λειτουργία ξένων τραπεζικών ιδρυμάτων στην Ρωσία (μην ξεχνάτε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ξένων καταθέσεων στην Κύπρο,προέρχεται από Ρώσους και αντιστοιχούν στο μεγαλύτερο μέρος του 115% του ΑΕΠ) .
Οι ξένες τράπεζες θα μπορούν να δραστηριοποιούνται πλέον μόνο μέσω θυγατρικών εταιριών στην ρωσική επικράτεια και θα υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο από τις ρυθμιστικές αρχές.Η Μόσχα λοιπόν προσπαθεί να ελέγξει την τραπεζική ασυδοσία και να προφυλάξει την οικονομία της χώρας.
Στην απόφαση αυτή ,ο διεθνής τραπεζικός παράγων αποφάσισε να απαντήσει άμεσα προειδοποιώντας την Μόσχα να επανεξετάσει αυτη την απόφαση.Μια απόφαση που πιθανότατα να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου με αποτέλεσμα άλλα κράτη ( π.χ BRICS) να την ακολουθήσουν.
Με άλλα λόγια η Κύπρος προδόθηκε από την ίδια της την ηγεσία ,η οποία υπάκουοντας στις διαταγές του διεθνούς τραπεζικού παράγοντα ,χωρίς όνειδος αποφάσισε την οικονομική εξόντωση του Κυπριακού Ελληνισμού.Η οικονομική κρίση ήταν πρόφαση, που σκοπό είχε να νομιμοποιήσει τη αυτοκαταστροφική πολιτική.
Ο κ. Αναστασιαδής λοιπόν ,ο οποίος σίγουρα εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα και όχι της μαρτυρικής Μεγαλόνησου,πρόδωσε την εμπιστοσύνη των Κυρπίων.Βέβαια όλοι πρέπει να αναρωτηθούμε πως ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε εκεί που βρέθηκε και ποιοι ήταν οι άνευ χαρακτηρισμού ψηφοφόροι .που βρέθηκαν να τον ψηφίσουν.Γιατί για να μιλάμε ποιο ξεκάθαρα οι Κύπριοι που τον επέλεξαν ήξεραν τι θα επακολουθούσε αλλά προσπάθησαν να ωφεληθούν οι ίδιοι εξυπηρετώντας τα μικροσυμφέροντά τους.
Ευτυχώς, που υπάρχει και  Γίωργος Λιλλήκας ο οποίος δείχνει να είναι  πατριώτης που νοιάζεται για την χώρα του.
Και ένα τελευταίο ,αρχικά είπα ότι η Κύπρος ήταν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για να χτυπήσει την Ρωσία ,δεν είπα όμως τι είδους όπλο ήταν .Ήταν λοιπόν μια χειροβομβίδα ,μόνο που αυτός που την είχε ,την κρατούσε στο χέρι όταν εξερράγη…
Ο Αγιολουκαίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου