Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ας μιλήσουμε επιτέλους!: Αλβανία: αντιδράσεις στο “δόγμα Νταβούτογλου”

Ας μιλήσουμε επιτέλους!: Αλβανία: αντιδράσεις στο “δόγμα Νταβούτογλου”

Ρωσία: Μειώνει κατά 60% τη ροή φ.αερίου προς τη Λευκορωσία

Ρωσία: Μειώνει κατά 60% τη ροή φ.αερίου προς τη Λευκορωσία

CDS: στο 55% η πιθανότητα πτώχευσης της Ελλάδας

CDS: στο 55% η πιθανότητα πτώχευσης της Ελλάδας

Re: Προς Γραφείο υπουργού Προστασίας του Πολίτη ΣΥΝΕΧΕΙΑ ...

This document has been imported into Google Docs on your behalf:
http://docs.google.com/Doc?id=dfvhbtgv_24181g75hd8ct&invite=
Just FYI,
The Google Docs Team

Τουρκική άσκηση αναστατώνει το Ιόνιο

Τουρκική άσκηση αναστατώνει το Ιόνιο


Σε κατάσταση “συναγερμού” φαίνεται ότι βρίσκονται οι Ελληνικές αρχές, μιας και σε λίγα 24ωρα θα λάβει χώρα Τουρκική άσκηση στο Ιόνιο, με τη συμμετοχή έξι φρεγατών και ενός υπερσύγχρονου υποβρυχίου.Το πιο σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι ότι θα γίνει χρήση πυρών από τα δυτικά της Κεφαλλονιάς μέχρι....


τα δυτικά της Κρήτης, δηλαδή σε μια θαλάσσια περιοχή στην οποία τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει 43 ναυάγια. Υπολογίζεται ότι τα καράβια δέχτηκαν επίθεση από την Ιταλική μαφία, ενώ πολλά από αυτά, αν όχι όλα, μετέφεραν πυρηνικά, τα οποία αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο βυθό.
Στο πρόσφατο παρελθόν, μάλιστα, ο Αθηναϊκός τύπος είχε δημοσιεύσει αρκετά άρθρα, τα οποία αναφερόταν στα ναυάγια και στους κινδύνους που μπορεί να ελλοχεύουν από τα πυρηνικά.
Στο άκουσμα της είδησης ότι θα γίνει άσκηση, αρκετοί έχουν αναστατωθεί, αφού υποστηρίζουν ότι πρόκειται να λάβει χώρα ανθυποβρυχιακός πόλεμος!
Σημειώνουν, δε, ότι θα χρησιμοποιηθούν βόμβες βυθού. Αν μία από αυτές πέσει πάνω στα ναυάγια με τα πυρηνικά, τότε κινδυνεύει να μολυνθεί με ραδιενέργεια όλος ο θαλάσσιος χώρος, στον οποίο θα γίνει η άσκηση!
Μπορεί ορισμένοι να θεωρούν πως το σενάριο αυτό είναι επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο η χώρα μας θα πρέπει να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ούτως ώστε να μην υπάρξουν επικίνδυνες καταστάσεις.
Πληροφορούμαστε, μάλιστα, πως έχει ειδοποιηθεί η WWF της Ελλάδας και της Ιταλίας, προκειμένου να γίνει διάβημα στα υπουργεία Εξωτερικών και Άμυνας.
Να προστεθεί πως η άσκηση γίνεται στα διεθνή χωρικά ύδατα, όμως οι τουρκικές δυνάμεις θα βρίσκονται εντός του FIR Aθηνών.
http://www.imerazante.gr/koinonia/stolos-2306/