Τρίτη, 8 Απριλίου 2008

ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Αυτά και άλλα παρόμοια έχω υπόψη μου κι΄αν έχεις το χρόνο πήγαινα στο

N1035/SKOPIΑ FYROM
http://groups.google.com/group/n1035skopia-fyrom

για να ... τα απολαύσεις.
Πέραν τούτου δεν έχω ακούσει κάποιον να μας λέει ότι όλοι αυτοί είναι τα παιδάκια και τα εγγονάκια του ΚΚΕ και του ΕΛΑΣ, που επιδίωκαν τον αποχωρισμό της Μακεδονίας και της Θράκης από το ελληνικόν κράτος.
Αυτά τα παιδιά και εγγόνια βρήκαν τώρα μνησίκακα την ευκαιρία, με τον μακεδονικό μανδύα, να διεκδικούν ότι διεκδικούν και εμείς με την παρελθούσα ανοχή και βλακεία μας, χάριν την λησμονιάς, της μεγαθυμίας και της μεγαλοψυχίας, να αναλωνόμαστε όπως αναλωνόμαστε, χάνοντας χρόνο προόδου.
Και για να μην θεωρηθεί ότι η κατάθεσή μου είναι ατεκμηρίωτη και ανιστόρητη ρίξτε μια ματιά στις αποφάσεις της 4ης Ολομέλειας του ΚΚΕ της 5ης Μαρτίου του 1932.
19320305 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.jpg
Αλλά εις επίρρωση των λεγομένων μου διαβάστε παρακάτω τι λένε οι ίδιοι στην προπαγάνδα τους [http://www.bulgarmak.org/makedonia.htm].

Άρχεται

4. Φυγή 50.000 προσφύγων στην Βουλγαρία στην διάρκεια των Μεταξικών διώξεων 1936-1940

5. Φυγή 50.000 προσφύγων στην Βουλγαρία και Σοσιαλιστική Μακεδονία το 1945 στην διάρκεια των διώξεων κατά των δοσιλόγων.

5. Έξοδος 150.000 μελών ανταρτικών ομάδων και των οικογενειών τους στην Δημοκρατία Μακεδονίας στην διάρκεια του εμφύλιου 1946-1949.

Λήγει

ΝΤΟΠΙΝ, ΚΡΑΤΟΣ, ΣΕΓΑΣ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Τις τελευταίες μέρες κυριαρχεί στην ειδησεογραφία το θέμα του ντόπιν της ομάδας άρσεως βαρών.

Επειδή είμαι ένθερμος θιασώτης της κρατικής οντότητας, ως επιτελικού, συντονιστικού και ελεγκτικού μηχανισμού, επισημαίνω ότι δεν άκουσαν να συνδυάζεται το πρόσφατο επεισόδιο ντόπιν με την περίπτωση Κεντέρη-Θάνου.

Εκτιμώ ότι με αφορμή την περίπτωση Κεντέρη-Θάνου θα έπρεπε η πολιτεία να θωρακίσει νομοθετικά, και αν θέλετε ακόμα και γραφειοκρατικά, τον τομέα αυτό ώστε να είναι αδύνατη η οποιαδήποτε ανεξέλεγκτη διακίνηση «συμπληρωμάτων διατροφής».

Αλλά το κράτος απουσίαζε και απ' ότι γνωρίζω στην περίπτωση Κεντέρη-Θάνου δεν έπεσαν κεφάλια, όχι μόνον σ’ αυτούς τους ιδίους αλλά και στο αθλητικό-επαγγελματικό τους περιβάλλον, εν ονόματι της ανοχής και της ασυδοσίας. Μήπως αυτό συνιστά συνενοχή των αρμοδίων;

Εν πάση περιπτώσει το κράτος λειτουργεί όπως λειτουργεί, ο ΣΕΓΑΣ λειτουργεί όπως λειτουργεί, η καθ’ ύλην αρμοδία Ομοσπονδία, που είναι πιο κοντά συναισθηματικά στους αθλητές, ως επιτελικόν όργανον, προκειμένου να διασφαλίσει τα μέχρι τούδε επιτεύγματα των αθλητών της άρσεως βαρών δεν σκέφτηκε ότι θα πρέπει να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία και ικανά μέτρα ώστε να περιφρουρήσει, αφενός μεν αυτά τα παιδιά από τυχόν ανεξέλεγκτο λήψη συμπληρωμάτων διατροφής, αφετέρου δε την από μακρού αποκτηθείσα φήμη;

Μετά από τα προηγηθέντα ερωτήματα, για τα οποία δεν αναζητώ απαντήσεις, εκτιμώ ότι τα πάντα δεν λειτουργούν επιπόλαια, αλλά λειτουργούν ως όχημα προσπορισμού ιδιοτελούς κέρδους, έναντι οποιουδήποτε κόστους.

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2008

GreekAlert

Αξίζει να δείτε το σημερινό GreekAlert

http://www.greekalert.com/2008/04/blog-post_5110.html

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ

Όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος.
Τι γίνεται;
Δεν υπάρχει τίποτα; Έλεος.
Ποιος θα μας φυλάξει από προφανή και αποδεδειγμένα;
Ρίξτε μια ματιά στο συνημμένο blog. Τουλάχιστον θα φρίξετε.
http://www.blogapateones.blogspot.com/