Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΟΧΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ



Από τη στιγμή που ο εισαγγελέας Διώτης απασφάλισε, οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές και οι εθνικές τους διαστάσεις απρόβλεπτες. Γι αυτό και ο πολιτικός σεισμός που αρχίζει να διαφαίνεται στο άντρο της συμμορίας του Καστελόριζου, μόνο τυχαίος δεν μπορεί πλέον να θεωρείται…

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η λίστα Λαγκάρντ, κρύβει στα σπλάχνα της ένα ένοχο μυστικό, και την αποκάλυψή του την τρέμουν οι ολετήρες του έθνους, γιατί δεν εξαντλείται απλά σε ζητήματα που σχετίζονται με την υστερόβουλη διαχείρισή της εκ μέρους επίορκων πολιτικών από το τρισάθλιο πολιτικό προσωπικό που καταχράστηκε την εξουσία που του ανατέθηκε, αλλά θα καταδείξει με τρόπο αδιαμφισβήτητο τους θλιβερούς πρωταγωνιστές της εσχάτης προδοσίας.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα από την αρχή…
Και ας θυμίσουμε μια αποκάλυψη που πέρασε «στα ψιλά» και κατά παράξενο τρόπο φαίνεται πως κάποιοι διακατέχονται από μια πρεμούρα για να περάσει στη λήθη: Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες... 

Τα 1962 από τα 2069 αρχεία του usb που μετέγραψε ο Γιάννης Διώτης στις 8 Ιουλίου του 2011 (από το usb που του είχε δώσει ο Γ. Παπακωνσταντίνου) φέρεται να είχαν υποστεί τροποποίηση στις 04-08-2010 και στις 05-08-2010. Δηλαδή εντοπίστηκαν ίχνη από τον Αύγουστο του 2010.
Το στοιχείο αυτό δίνει άλλη διάσταση στο θέμα, καθώς αφορά σε τροποποίηση που αναφέρεται στην περίοδο πριν η λίστα έρθει στην Ελλάδα από τη Γαλλία, κάτι που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2010.
Δείτε τώρα και τι λέγαμε εμείς όταν όλοι οι υπόλοιποι έκαναν την πάπια...
«Τα πρώτα χέρια λοιπόν που πείραξαν τη λίστα Λαγκάρντ… Είναι τα χέρια εκείνων που την «παρέδωσαν» στους ορκισμένους δωσίλογους για να την «αξιοποιήσουν». Τα τρανταχτά ονόματα του πραγματικού περιεχομένου της, παραμένουν στα χέρια των συμμοριών των εκβιαστών, και..."
Ιδού και η σχετική μας ανάρτηση με τίτλο:

«Α…ΝΑΙ??? ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???»

Ας θυμίσουμε τώρα ακόμη μια αποκάλυψη που κατά παράξενο τρόπο κι αυτή επιχειρείται να περάσει στη λήθη της ιστορίας:
«Από τον Απρίλιο του 2009 ξεκίνησαν ουσιαστικά οι αντιγραφές της λίστας Φαλτσιάνι που αναβαθμίστηκε σε λίστα Λαγκάρντ για τις ανάγκες του Σουλτανάτου και προκειμένου να δεθεί χειροπόδαρα το ξεφτιλισμένο πολιτικό σύστημα της χώρας».
Και για του λόγου το αληθές παραπέμπουμε και πάλι στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο:

«ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣΠΟΥ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ».

Διακρίνοντας τότε τη διστακτική ίσως και λογικά όσο και ανθρώπινα αναμενόμενη φοβική στάση του εισαγγελέα Διώτη στην αποκάλυψη της αλήθειας, τον καλέσαμε κατ επανάληψη να μη διστάσει να σηκώσει στην πλάτη του την εθνική αξιοπρέπεια της χώρας γιατί το έγκλημα που συντελέστηκε ήταν ΕΘΝΙΚΟ και η αποκάλυψη του πρέπει να οδηγήσει τους πρωταίτιους στην παραδειγματική τιμωρία γιατί όχι ακόμη και με την ΕΣΧΑΤΗ των ΠΟΙΝΩΝ.
Δείτε τι λέγαμε χαρακτηριστικά στις ακόλουθες δυο αναρτήσεις μας:

«ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΘΑΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ»

«ΝΥΧΤΑ ΚΟΤΖΑΜΑΝΗΔΩΝ – ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ»

Ας έρθουμε τώρα και στα πρόσφατα γεγονότα…
Μόλις ο Διώτης κλήθηκε να καταθέσει στην εξεταστική, και από τη στιγμή που φάνηκε αποφασισμένος να αποκαλύψει επιτέλους το πολύ χαρακτηριστικό παρασκήνιο αυτής της κατάπτυστης για το έθνος υπόθεσης, που τη διαχειρίστηκε με τρόπο αδίστακτο μια συμμορία εθνικής μειοδοσίας, δείτε ποιο ήταν το αποτέλεσμα:
Ο Βενιζέλος επιδίδεται σε αγχώδη αγώνα δρόμου προκειμένου να μην μπει στο κάδρο των και ποινικών ευθυνών. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και το επιτελείο του αντιλαμβάνονται, πως η νέα κατάθεση Διώτη δημιουργεί νέα δεδομένα και βάζει ντε φάκτο στο κάδρο των (και ποινικών) ευθυνών τόσο τον Βενιζέλο, όσο και τον ΓΑΠ…
Πραγματοποιήθηκε ειδική σύσκεψη στην Ιπποκράτους με τους στενούς επιτελείς του, ενώ αναμένεται και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά! Επίσης έχουν ενεργοποιηθεί όλα τα φίλια ΜΜΕ και ελεγχόμενοι δημοσιογράφοι, με «υποδείξεις» να απαξιώσουν την κατάθεση Διώτη και γενικότερα τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ…
Και φυσικά τρομαγμένος πλέον από τις εξελίξεις που ενδέχεται να καταστούν ανεξέλεγκτες, ο Βενιζέλος βάζει σε δεύτερη μοίρα την κάλυψη του ΓΑΠ (όπως έχει δεσμευτεί σε κατ’ ιδίαν συνάντηση που είχαν πριν την ψηφοφορία στη Βουλή για την εξεταστική), προκειμένου να διασφαλίσει τη δικιά του απεμπλοκή απ’ αυτή την όζουσα υπόθεση.
Αρχίζει πιά να καθίσταται ολοφάνερη και η συνενοχή Σαμαρά σ αυτή την άθλια υπόθεση αφού με τη στάση του (και με τις υπογραφές του) είναι πλέον συνεργός στη συγκάλυψη μιας πράξης που οσονούπω θα αποκαλυφθεί πως ταυτίζεται με εσχάτη προδοσία σε βάρος της χώρας.
Δείτε περισσότερα στη σχετική μας ανάρτηση:
«ΤΡΕΜΕΙ ΟΣΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΩΤΗ –ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ»

Και τώρα όλοι τρέμουν για τον πραγματικό ρόλο της ΕΥΠ…
Και ο λόγος δεν είναι οι όποιες αποκαλύψεις αφορούν στο διαχειριστικό της ρόλο για το delivery της λίστας Λαγκάρντ.
Τρέμουν την πιθανότητα αποκάλυψης πως ο ρόλος αυτός επεκτείνεται σε μεθοδεύσεις συγκάλυψης ή πολύ περισσότερο διευκόλυνσης μιας ολέθριας εθνικής προδοσίας.
Ο ρόλος του Μπίκα είναι πράγματι σκοτεινός, και θα αποδειχτεί ολέθριος στο βαθμό που εκ των πραγμάτων προκύψει συνενοχή του σε όλα τα παραπάνω.
Ποιο είναι το ένοχο μυστικό της λίστας Λαγκάρντ…
Και γιατί οι ολετήρες του έθνους έχουν χάσει τον ύπνο τους μπροστά στον κίνδυνο να καταστούν ανεξέλεγκτες οι αποκαλύψεις???
Το αναδείξαμε σε χρόνο ανύποπτο, όταν οι «κυνηγοί» των αποκαλύψεων καταγίνονταν και εξαντλούσαν το όλο θέμα στα ξαδερφάκια του Παπακωνσταντίνου. Λέγαμε λοιπόν τότε χαρακτηριστικά πως:
Τα πρώτα χέρια που πείραξαν τη λίστα Λαγκάρντ…
Είναι τα χέρια εκείνων που την «παρέδωσαν» στους ορκισμένους δωσίλογους για να την «αξιοποιήσουν». Τα τρανταχτά ονόματα του πραγματικού περιεχομένου της, παραμένουν στα χέρια των συμμοριών των εκβιαστών, και συναποτελούν μαζί με άλλες πολιτικές τους αθλιότητες (βλ. Ζήμενς κλπ), χρήσιμο εργαλείο προσωπικού και πολιτικού εκβιασμού προκειμένου να υποτάσσονται αναντίρρητα και χωρίς πολλά τσαλίμια, τα ντόπια πολιτικά ανθρωπάκια.
Με λόγια απλά…
Τους τύλιξαν σε μια κόλλα χαρτί…
Τους εκβίασαν…
Τους ανάγκασαν να πουν το ταπεινωτικό «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»…
Και αφού παρέδωσαν τη χώρα αμαχητί στα νύχια της Γκεστάπο, προσπάθησαν να αποπλανήσουν το πόπολο κυνηγώντας δήθεν μάγισσες και καταθέτες από τη λίστα.
Η εθνική προδοσία λοιπόν που συντελέστηκε ήταν προϊόν και συμμοριακού εκβιασμού στον οποίο υπέκυψαν ολίγιστοι πολιτικοί και παρέδωσαν αμαχητί τη χώρα. Και το πραγματικό παρασκήνιο αυτής της πράξης ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ είναι το ένοχο μυστικό που κρύβει μέσα της η λίστα Λαγκάρντ...
Αυτή την πράξη ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ επιχειρούν να συγκαλύψουν με νύχια και με δόντια και η αποκάλυψη της με κάθε λεπτομέρεια πρέπει να ανοίξει άμεσα το δρόμο για το εκτελεστικό απόσπασμα.
Γι αυτή την πράξη ντροπής και αίσχους από τους ολετήρες του έθνους, δείτε περισσότερα στη σχετική μας ανάρτηση με τίτλο:
«ΟΧΗΜΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ – Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΛΛΟΥ»

Και μετά βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας…
«ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ»
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2013/03/blog-post_4320.html

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

«Θα σπάσει η αντι-τουρκική συμμαχία;»

Ἀναρτήθηκε στὸ ἀπὸ τὸν/τὴν


Αμέσως μετά την είδηση της εξομάλυνσης των σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ, καθώς και τη συγνώμη από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, ο Τούρκος πρωθυπουργός του ψευδοκράτους, Ντερβίς Έρογλου προέβη σε δηλώσεις.
«Ελπίζω ότι το Ισραήλ, μετά την έναρξη μιας νέας εποχής στις σχέσεις με την Τουρκία, θα συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων».
Ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος δήλωσε στην εφημερίδα Ζαμάν: «Καμία χώρα συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, δεν έχει το δικαίωμα να λαμβάνει μονομερώς πρωτοβουλίες για τους πόρους υδρογονανθράκων στην παράκτια ζώνη που ανήκει σε όλους τους κατοίκους του νησιού, το Ισραήλ δεν έχει κανένα δικαίωμα να λάβει μέρος σε αυτό το τμήμα, όπως προγραμματίζουν οι Ελληνοκύπριοι».
Ο λέκτορας του πανεπιστημίου Καντίρ της Κωνσταντινούπολης, Ίμρε Ισέρι, δήλωσε: « Η συμμαχία μεταξύ του Ισραήλ και των Ελληνοκυπρίων, η οποία άρχισε μετά την ανακάλυψη του φυσικού αερίου, όλο και περισσότερο αρχίζει να μοιάζει με μια πολιτική αντι-τουρκική συμμαχία, όπως διαβάζουμε στο Βαλκανικό Περισκόπιο.
Η απολογία του Νετανιάχου, φυσικά, έχει δημιουργήσει μια πολιτική ευκαιρία για την ανάπτυξη των διμερών σχέσεων, αλλά εάν η Τουρκία θα συνεχίσει να στηρίζει τη Χαμάς και την αντι-ισραηλινή πολιτική στην περιοχή, η αυξανόμενη θερμοκρασία μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου μπορεί να συνεχισθεί».
Ένας άλλος Τούρκος αναλυτής, ο καθηγητής Μενσούρ Ακγκούν, δήλωσε ότι το Ισραήλ πρέπει να επωφεληθεί από τη μοναδική θέση του- με τις καλές σχέσεις με τους Τούρκους και τους Κύπριους και να προσπαθήσει να γίνει ο μεσολαβητής για την επίλυση της κυπριακής σύγκρουσης.