Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Από το Ισραήλ ρεκόρ επενδύσεων στην "ΤΔΒΚ"


Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 13:00

E-mailΕκτύπωσηPDF
 ( 1 Αξιολόγηση )
Εμφανίσεις: 135
Από το Ισραήλ ρεκόρ επενδύσεων στην "ΤΔΒΚ"Το Ισραήλ αποδεικνύεται ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές στοψευδοκράτος καιΙσραηλίτεςεπιχειρηματίες αλωνίζουν στα κατεχόμενα και ασχολούνται με κάθε είδους επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της "Χουριέτ", υπό τον τίτλο "Από το Ισραήλ ρεκόρ επενδύσεων στην ΤΔΒΚ" (Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου) , η ισραηλινή εταιρεία "Ταχάλ" διαχειρίζεται δύο μονάδες αφαλάτωσης στα κατεχόμενα, μια στη Βοκολίδα και η άλλη στην Αμμόχωστο. Ακόμη, Ισραηλινοί επιχειρηματίες σε συνεργασία με Άγγλους κατασκευάζουν μαρίνα μεγάλων διαστάσεων στην κατεχόμενη Γιαλούσα. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι εργασίες γίνονται με άκρα μυστικότητα και δεν επιτρέπεται η είσοδος στο εργοτάξιο και η λήψη φωτογραφιών. 
Για περισσότερα www.schizas.com/site3/component/option,com_content/Itemid,218/catid,40/id,1723/view,article/

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΙΣ... ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ


12.000 «ψηφοφόρους» στέλνει η Άγκυρα για να εκλέξουν μειονοτικούς βουλευτές!
Γράφει ο ΤΕΝΗΣ ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ Εκδότης της εφημερίδας «ΘΡΑΚΗ»

Σελίδες: 1

Αυτή η «κάλπη» τελικά κρύβει πολλές εκπλήξεις για όλη την επικράτεια και ιδιαίτερα για τη Θράκη. Οι 12.000 ψηφοφόροι που αναμένονται από την Τουρκία, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα στους δύο νομούς (Ξάνθης- Ροδόπης) και αυτό είναι κάτι που γίνεται με τις ευλογίες του επίσημου ελληνικού κράτους, που έσπευσε να νομιμοποιήσει όλους εκείνους οι οποίοι θεωρούνταν μέχρι πριν από λίγα χρόνια ως ανεπιθύμητοι, και μάλιστα με βάση διεθνείς συμφωνίες και συνθήκες…

Για περισσότερα ανατριχιαστικά 
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=45845&colid=37&catid=42&dt=2009-09-27%200:0:0

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Δεν περιμένουμε απαντήσεις ...

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς εκτόξευσε το Ιράν


NAFTEMPORIKI.GR Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 10:25
Τελευταία Ενημέρωση : 28/09/2009 14:21     


Δοκιμές πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς Shahab 3 και Sajjil πραγματοποίησε το Ιράν, μία ημέρα μετά τις δομικές πυραύλων μικρού και μεσαίου βεληνεκούς, σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση.
Σύμφωνα με αναλυτές, οι πύραυλοι εδάφους-εδάφους με βεληνεκές 1.300 με 2.000 χλμ. έχουν τη δυνατότητα να πλήξουν το Ισραήλ και αμερικανικές βάσεις στον Περσικό Κόλπο.
Το αγγλόφωνο ιρανικό κανάλι Press TV μετέδωσε ότι οι πύραυλοι εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια ασκήσεων των Φρουρών της Επανάστασης.
Οι δοκιμές πραγματοποιούνται σε μία στιγμή που οι εντάσεις μεταξύ Ιράν και Δύσης κλιμακώνονται. Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι είναι υπό κατασκευή και δεύτερο εργοστάσιο εμπλουτισμού ουρανίου στη χώρα.
Εκπρόσωποι του Ιράν και των έξι δυνάμεων αναμένεται να συναντηθούν την Πέμπτη στη Γενεύη, αν και η Τεχεράνη έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να συζητήσει το ζήτημα των πυρηνικών της «δικαιωμάτων».
Εν τω μεταξύ, ο διοικητής των αεροπορικών δυνάμεων των Φρουρών της Επανάστασης Χοσεΐν Σαλαμί δήλωσε ότι η απάντηση του Ιράν στις απειλές θα είναι καταστροφική, σύμφωνα με το πρακτορείο Irna.
«Δεν είμαι διπλωμάτης...αλλά μιλάω ως διοικητής μια στρατιωτικής μονάδας. Απέναντι στις απειλές κατά την ύπαρξης, της ανεξαρτησίας, της ελευθερίας και των αρχών του (ισλαμικού) καθεστώτος η απάντησή μας θα είναι άμεση, δυναμική και καταστροφική», επισήμανε, προσθέτοντας πως η απάντηση αυτή θα κάνει τους εχθρούς να μετανιώσουν για τις απειλές τους.
«Είμαστε έτοιμοι και απολύτως αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε τις απειλές. Οι ασκήσεις αυτές έχουν να κάνουν με τις υπάρχουσες απειλές», τόνισε, αναφερόμενος στις βαλλιστικές δοκιμές με πυραύλους μικρού και μέσου βεληνεκούς που έγιναν χθες.
Πηγές: Reuters, BBC, ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/28/1720699.htm

Χωρίς υποβρύχια μένει το Πολεμικό Ναυτικό

Εφημερίδα ΙΣΟΤΙΜΙΑ 26-9-2009