Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Διαμαρτυρίες & Διαδηλώσεις του Ελληνικού Λαού


1 Votes

του Αντώνη Γρυπαίου
 
Προς τους                                                                    Αθήνα
Αξιοτίμους  Κυρίους                                                  03-09-12
Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων
                       &
των Σωμάτων  Ασφαλείας.                            ΑΝΟΙΧΤΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ:
Αθήνα                                                            ——————————
Αξιότιμοι  Κύριοι  Αρχηγοί,

Θέμα: Διαμαρτυρίες  &  Διαδηλώσεις του Ελληνικού Λαού:
————————————————————————
Αρχίζω την ανοιχτή επιστολή μου  με τη γνωστή λαϊκή  ρήση,
«Λαός, Στρατός, και Σώματα Ασφαλείας ενωμένοι ποτέ νικημένοι».
Επίσης ένα λαϊκό γνωμικό λέει, «Στο ίδιο καζάνι βράζουμε». Και
« Η  ΙΣΧΥΣ  ΕΝ  ΤΗ  ΕΝΩΣΕΙ».
Η Εκκλησία μας εύχεται, «Υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας»!!!
Αρκετά όμως σας ζάλισα με τις λαϊκές παροιμίες, και τα γνωμικά.
Ας έλθουμε στο θέμα.
Όλοι μαζί οι Έλληνες, ευρισκόμενοι ενώπιον σκληρών οικονομικών μέτρων, που λαμβάνουν  οι ανθέλληνες πολιτικοί, εναντίον όλων των Ελληνικών λαϊκών μαζών, στρωμάτων, και τάξεων, οποθενδήποτε και αν προέρχονται, πλην των οικονομικώς ισχυρών, γνωστών ως «μεγαλοκαρχαριών», έχουμε να επισημάνουμε τα εξής.
Στο παρελθόν που συνέτρεχον οι ίδιοι λόγοι, εμείς ο «λαουτζίκος» ή πόπολο, προβλέποντας «τα σήμερον συμβαίνειν», αντιδράσαμε εναντίον των εφιαλτών πολιτικών, με διαδηλώσεις στα κέντρα των μεγάλων Ελληνικών πόλεων, με διαμαρτυρίες των αποκαλουμένων «αγανακτισμένων» Ελλήνων, στις οποίες «μουτζώναμε» τους επαγγελματίες εθνοπατέρες, και αποκαλούσαμε αυτούς τους εφιάλτες πολιτικούς, με το χαρακτηρισμό «προδότες» του Έθνους και του Ελληνισμού. Θα μπορούσαμε από τότε να είχαμε γλιτώσει την Ελλάδα
από τη συμφορά, αν μας είχατε βοηθήσει.!!!
Δυστυχώς, εσείς δεν συμμετείχατε σε αυτές τις διαμαρτυρίες, και όχι μόνο δεν μας βοηθήσατε, αλλά στραφήκατε μετά μανίας εναντίον των Ελλήνων διαδηλωτών, ψεκάζοντας τους αγανακτισμένους Έλληνες, με καρκινογόνα χημικά αέρια, λες και είμαστε Τούρκοι και άλλοι Ισλαμοφασίστες εισβολείς  κατακτητές. Τόσο μίσος!!!
Έτσι μας διαλύσατε!!!!
Υπ΄ όψιν ότι αυτά τα καρκινογόνα χημικά αέρια εισπνέουν και τα παιδιά σας και τα εγγονάκια σας, μέσω της μολυσμένης ατμόσφαιρας.
Έτσι πετύχατε περιφανή νίκη εναντίον του λαού των αγνών Ελλήνων πατριωτών.
Βεβαίως στον όχλο των διαδηλωτών παρεισέφρησαν οι γνωστοί «κουκουλοφόροι» οι οποίοι  πετροβολούσαν τις δυνάμεις καταστολής.
Όμως αυτούς τους «βαλτούς», μπορούσατε να τους απομονώσετε….
Αφού είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι τους χρησιμοποιεί το παρακράτος, για να διαλύει τους αγνούς Έλληνες πατριώτες διαδηλωτές, χτυπώντας τα αστυνομικά όργανα με συντρίμια μαρμάρων, και ότι άλλο ήθελε προκύψει. Έτσι δημιουργείται χάος στις διαδηλώσεις του Ελληνικού Λαού, προς μεγάλη χαρά των εφιαλτών πολιτικών, και των Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, εισβολέων και κατακτητών, που βλέπουν τους Έλληνες σε διχόνοια, να «τρώγονται» μεταξύ των.
Υπ΄ όψιν ότι τώρα στη πατρίδα μας δεν είμαστε πλέον μόνοι αμιγείς Έλληνες, έχουμε τους «λαθρό» οι οποίοι καιροφυλακτούν………..
Ύστερα από όλον αυτόν τον διωγμό, απορείτε λέγοντας, μα γιατί οι Έλληνες δεν διαμαρτύρονται με όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος τους;;; γιατί είναι τόσο ψύχραιμοι;;;
Η εξήγηση είναι απλή, ο ψεκασμός με τα χημικά επέδρασε στον εγκέφαλο των διαδηλωτών, και μας έκανε «ψυχρούς» (COOL),  και αδιάφορους.
Άραγε διερωτηθήκατε με τι χημικές ουσίες φτιάχνουν οι κατασκευαστές της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αυτά τα όπλα;;;.
Είμαστε βέβαιοι ότι δεν γνωρίζετε, όπως δεν γνωρίζουν οι γιατροί από τι χημικές ουσίες είναι φτιαγμένα τα διάφορα εμβόλια, με τα οποία εμβολιάζουν τα εγγονάκια σας , από νηπιακής ηλικίας.!!!!!
Στο παρελθόν οι εφιάλτες πολιτικοί, εύρισκαν στο πρόσωπό σας, τον απόλυτο αξιόμαχο σύμμαχο, εναντίον Ελλήνων.
Σήμερα όμως οι συνθήκες άλλαξαν, αφού υποφέρετε και εσείς το ίδιο με εμάς. Σήμερα με συμπάθεια εμείς ο λαουτζίκος-πόπολο, βλέπουμε ένστολους να κατεβαίνουν στους δρόμους, διαμαρτυρόμενοι εναντίον των εφιαλτών πολιτικών, διά τα οικονομικά πάθη που υφίστανται.
Αναφωνούμεν, «Κοινή γαρ η τύχη».
Να σκεφθείτε ότι, η πατρίδα μας κάθεται επάνω σε τεράστια ενεργειακά κοιτάσματα, και οι ανίκανοι, ανίδεοι, άσχετοι, και  προδότες πολιτικοί, κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, και τους μισθούς  Ημών και Υμών, για να φέρουν το οικονομικό χάος στον Ελληνικό Λαό, διότι ούτω διατάσσονται να πράξουν από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, της οποίας τυγχάνουν υπάλληλοι, όργανα, πιόνια, και μαριονέτες.
Κόβουν μισθούς-συντάξεις, για να χρηματοδοτήσουν τις τράπεζες της παγκόσμιας κυριαρχίας εσωτερικού & εξωτερικού.!!!
Η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι τόσο αγράμματοι, που δεν σέβονται Ιστορία & Πολιτισμό.
Η παιδεία τους εξικνείται μέχρι αυτής του Σαράφη.
Να σκεφθείτε ότι παραχωρούν την Ελληνική Ιστορία και Πολιτισμό στους Σλάβους των Σκοπίων, και τους Τούρκους  της Μογγολίας, τόσο αγράμματοι είναι.!!!
Οι πολιτικοί μας είναι ανίκανοι να εκμεταλλευθούν τα Ελληνικά ενεργειακά κοιτάσματα, και τον άλλον ορυκτό πλούτο, και περιμένουν με μειώσεις μισθών και συντάξεων, με φόρους και χαράτσια, να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Είναι τόσο ανίκανοι που έχουν αποδεχθεί μοιρασιά για τα Ελληνικά πετρέλαια, μόνο 20% για το Ελληνικό Δημόσιο, ενώ το 80% μοιράζονται ΑμερικανοΕβραίοι και Τούρκοι………..
Κατάφεραν να σπείρουν το μίσος ανάμεσά μας, και να μας διχάσουν, ενώπιον του κοινού εχθρού, για να πάρουν εύκολα τα πετρέλαια οι εχθροί. Η λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας, είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους, που μας φόρτωσαν τεχνηέντως οι παγκόσμιοι Αφέντες, οι Παντοκράτορες και Κοσμοκράτορες. Αυτό έπραξαν άλλα κράτη και σώθηκαν. Αλλά από αυτούς τους φοβισμένους πολιτικούς της ρουτίνας, μη περιμένετε δυναμικές ενέργειες.
Όπως καλώς γνωρίζετε, η πατρίδα μας κατελήφθη από 3 εκατομμύρια
ξένους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες. Αυτό που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν με τη βία οι Αρχαίοι Πέρσες, την εποχή του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή, το πέτυχαν σήμερα οι εφιάλτες πολιτικοί, ανοίγοντας τα σύνορα στο στρατό σωτηρίας του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, τη Σιωνιστική Λεγεώνα των Ξένων, και τη λεγεώνα των Πακιστανών, Αφγανών, και Αφρικανών. Αυτούς τους Ισλαμοφασίστες, εισβολείς και κατακτητές, τη δεδομένη στιγμή, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, θα τους εξοπλίσει, και τότε θα αρχίσει το δράμα του τέλους των Ελλήνων.
Τα γεγονότα που είδατε στη Λιβύη, και σήμερα βλέπετε στη Συρία, και εν συνεχεία στο Ιράν, θα συμβούν και εδώ στη πατρίδα μας.
Αν η Συρία υπάρχει ακόμη, το οφείλει στη συμμαχία της με τη Ρωσία!!
Αυτός είναι ο σκοπός της έλευσης εδώ όλων αυτών των μισθοφόρωντης παγκόσμιας πανσπερμίας  μαχητών, και πολεμιστών.
Αυτοί δεν ήλθαν εδώ σαν οικονομικοί μετανάστες, αλλά σαν εισβολείς και κατακτητές. Τα σύνορα άνοιξαν οι εφιάλτες πολιτικοί, διότι ούτω διετάχθησαν να πράξουν, από τα μεγάλα αφεντικά τους.
Οι επίορκοι πολιτικοί σας κόβουν πάσης φύσεως οικονομικές απολαβές, για να σας υποτιμήσουν, θα σας υποβιβάσουν στο επίπεδο των Πακιστανών Αστυνομικών, και οι «λαθρό», θα μας κομματιάσουν.
Η Ελλάδα που ξέρατε, πάει πέθανε. Σήμερα έχουμε μια Ελλάδα Ισλαμική, με κατοίκους έγχρωμους, κάθε καρυδιάς καρύδι.
Σε κάθε γειτονιά στείνουν και από ένα τζαμί, με το Μητροπολιτικό τέμενος στη καρδιά της αρχαίας Αθήνας.!!!!
Μόλις επικρατήσουν, θα αλλάξουν το όνομα της πατρίδας μας, και όλα τα σύμβολα. Ήδη αρχή γίνεται από τη Θράκη.
Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, σαν όργανα και αυτοί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. βοηθούν σε αυτή την εξέλιξη, έκαναν την Ελλάδα αποθήκη των Ισλαμοφασιστών, τους οποίους οι Παντοκράτορες, θα χρησιμοποιούν κατά βούληση, εναντίον των απείθαρχων λαών της Ευρώπης.
Βλέποντας μακριά, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας θα μετανιώσουν γιαυτό το κακό που κάνουν στην Ελλάδα, αλλά θα είναι πια αργά…….
Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, εμείς οι εναπομείναντες Έλληνες, τι κάνουμε;;;
Απαιτείται ομοθυμία, πατριωτισμός, και αδελφοσύνη, για να αντιμετωπίσουμε αυτήν τη τραγική κατάσταση, στην οποία μας φέρανε οι  εφιάλτες πολιτικοί, οι οποίοι δεν διστάζουν προ ουδενός, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των Μεγάλων Αφεντικών .
Όταν θα κατέβουμε στις πλατείες, διαμαρτυρόμενοι και αγανακτισμένοι, για τη φτώχεια και τη πείνα, σας θέλουμε μαζί μας.
Ενωμένοι ενώπιον του κοινού εχθρού.
Λαός , Στρατός, και Αστυνομία, ενωμένοι ποτέ νικημένοι.
Ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε το κοινό εχθρό, αλλιώς πάμε χαμένοι σαν Λαός, και σαν Κράτος. Πάμε χαμένοι και εμείς σαν Λαός, και Εσείς σαν ένστολοι Στρατιωτικοί και Αστυνομικοί.
Το κράτος του Πακιστάν θα μετοικίσει στην όμορφη πατρίδα μας, με τις ευλογίες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, με οικονομικές συνθήκες Πακιστάν, Ινδίας, και Μπαγκλαντές…………
Ο εχθρός της πατρίδος, και του Ελληνικού λαού, είναι οι εφιάλτες πολιτικοί, που εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα, και έφεραν τη πατρίδα μας σε αυτή την τραγική οικονομική και πολιτιστική κατάσταση!!!
Έκαναν την ιστορική πατρίδα μας, Ασία και Αφρική.
Θα μου πείτε εμείς τους ψηφίσαμε. Ναι τους ψηφίσαμε από άγνοια, ενώ υπήρχαν υποψήφιες αγνές πατριωτικές δυνάμεις, τους αγνοήσαμε και ψηφίσαμε πάλι τους εφιάλτες. Τους ψήφισαν οι ακραίοι συντηρητικοί παππούδες & γιαγιάδες, χωρίς να σκεφθούν τα εγγονάκια.
Ψηφίσαμε πάλι αυτούς που κατάστρεψαν τη πατρίδα μας.
Επιπολαιότητα και αφέλεια, δεν συγχωρείται πλέον.
Σας καλούμε να μη πειθαρχήσετε πλέον στις διαταγές των εφιαλτών πολιτικών εχθρών της πατρίδος, αλλά όλοι μαζί να κάνουμε την ειρηνική επανάστασή μας, για να σώσουμε τη πατρίδα.
Οι εφιάλτες πολιτικοί βάζουν το κόμμα, πάνω από την πατρίδα.
Μέσα από επαναστάσεις αναδύεται ο ηγέτης, που θα μας οδηγήσει στη σωτηρία. Εάν πειθαρχήσετε στους εφιάλτες πολιτικούς, και στραφείτε εναντίον Ελλήνων, ο φαύλος αυτός κύκλος θα διαιωνίζεται, με τελικό επίτευγμα την απώλεια της πατρίδος.
Ενώπιον του κοινού εχθρού, πολιτικών, και εισβολέων Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.
Οι Αρχαίοι πρόγονοί μας, πάντα ήσαν ενωμένοι ενώπιον κοινού εχθρού, γιαυτό επιβιώσαμε αιώνες τώρα. Ενώ σήμερα κατελήφθημεν αμαχητί εκ των έσω, αφήσαντες τους εισβολείς λαθρομετανάστες να εισβάλουν στο σπίτι μας, στην Ελλάδα μας, διότι εμπιστευτήκαμε τη τύχη μας στα χέρια των προδοτών πολιτικών, αχυρανθρώπων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Η διχόνοια μεταξύ μας,  μεταξύ Λαού και Δυνάμεων καταστολής διαδηλώσεων, είχε αυτό το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα της απώλειας της πατρίδος, και τη νίκη αντεθνικών δυνάμεων του σκότους της Σιωνιστικής  Ν.Τ.Π. και της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.!!!
Στη χώρα μας συνετελέσθη εθνικό οικονομικό έγκλημα από τους «συμμάχους» του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και εταίρους στην Ε.Ε. που τελικό στόχο και σκοπό έχει το διαμελισμό και ακρωτηριασμό της πατρίδας μας. Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων και της Ελλάδος.
Οι εφιάλτες πολιτικοί για να μπορέσουν να σας κόψουν μισθούς και συντάξεις, σας θέλουν απομονωμένους από το Λαό. Σας θέλουν εχθρούς του Λαού.  Μην τους κάνετε τη χάρη.  Θέλουν να σας αποδυναμώσουν οικονομικά, για να επιτύχουν το ακρωτηριασμό της πατρίδας μας, για να ολοκληρωθούν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των αφεντικών τους.
Δυστυχώς ο κομματισμός των εφιαλτών πολιτικών, επεκράτησε και στους Έλληνες ένστολους όλων των βαθμίδων, όλων των όπλων,
με αποτέλεσμα ο υπερήφανος, ιστορικός, και πολιτισμένος αυτός Λαός, να κοιμηθεί τον ύπνο τους αφελούς και αδαούς Λαού.
Οι κομματικές προαγωγές και αποστρατείες «κοίμισαν» εσάς τους ένστολους, τα αγνότερα πατριωτικά στρώματα της Ελληνικής κοινωνίας, όπως εμάς το λαουτζίκο-πόπολο, μας κοίμισαν τα χημικά, που μας ψεκάζετε από Γης και αέρα, «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενοι».
Σας καλούμε κοντά μας, ελάτε κοντά μας, αν αγαπάτε την Ελλάδα, για να ξεβρωμίσουμε  το τόπο από τους εφιάλτες, μόνο έτσι θα ξεκουμπιστούν να φύγουν οι ανθέλληνες πολιτικοί, πράκτορες των Παντοκρατόρων. Αξιωματικοί όλων των βαθμίδων, όλων των όπλων,
Αστυνομικοί, Ειδικοί φρουροί, ΜΑΤ, ΔΙΑΣ, φαντάροι, ναύτες, αεροπόροι, ελάτε μαζί με το Ελληνικό πόπολο, μην αντιπαρατεθείτε με τον Ελληνικό Λαό, διότι έτσι θα γίνετε άθελά σας σύμμαχοι με τους προδότες πολιτικούς, και τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες,
εναντίον Ελλήνων. Ελάτε μαζί μας, ΟΧΙ  ΕΜΦΥΛΙΟ, να μη γίνει πάλι της Κερατέας………να διώξουμε ειρηνικά τους εφιάλτες πολιτικούς, πράκτορες ξένων δυνάμεων.
Σήμερα ξεπουλάνε κομμάτια από τη πατρίδα μας, (περιφέρειες και νησίδες), με διάφορους πονηρούς τρόπους, διότι τα θέλουν οι Κοσμοκράτορες, οι τσιφούτηδες σαράφηδες, τα αφεντικά τους.
Με τη μέθοδο της Ε.Ο.Ζ. ξεπουλάνε στους ξένους ολόκληρες περιφέρειες της πατρίδας μας.
Αντί να διακηρύξουν την Α.Ο.Ζ. βάσει της οποίας θα εκμεταλλευθούμε τα πετρέλαιά μας, εφαρμόζουν την προδοτική Ε.Ο.Ζ. διότι έτσι θέλει η παγκόσμια Δικτατορία με τα όργανά της τους Ευρωπαίους,(βλέπε πρόσφατες δηλώσεις Σούλτς προέδρου Γερμανών Σοσιαλιστών).
Όπου ακούτε Σοσιαλιστές να καταλαβαίνετε Σιωνιστές τσιφούτηδες, σαράφηδες τοκογλύφοι!!! Τέτοιοι εφιάλτες μας κυβερνάνε……..
Ελάτε μαζί μας να διώξουμε τους επαγγελματίες εφιάλτες πολιτικούς.
Ελάτε μαζί μας να πάρουμε τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια μας.
Οι ξένοι εχθροί, θα ονομάσουν τους Ισλαμοφασίστες λαθρόμετανάστες, «Ελληνικό Δημοκρατικό Στρατό», όπως κάνουν σήμερα στη Συρία.
Θα παρουσιάζουν στη διεθνή κοινή γνώμη τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες σαν Έλληνες της αντιπολιτεύσεως , όπως έκαναν στη Λιβύη, και κάνουν τώρα στη Συρία…………
Ετοιμάζουν «Αραβική Άνοιξη» για την Ελλάδα.
Το έμψυχο υλικό το έχουν άφθονο εδώ, γιαυτό φρόντισαν οι εφιάλτες πολιτικοί.
Οι Ισλαμοφασίστες εσάς θέλουν να χτυπήσουν, για να καταλάβουν τη χώρα. Λαός και ένστολοι θα βρεθούμε απέναντι από τα Καλάσνικωφ των Λαθρό…….όπως γίνετε τώρα στη Συρία…….
Εάν πέσουμε στο δόλωμα των εφιαλτών πολιτικών τότε θα
είμαστε άξιοι της τύχης μας. Τους αποκαλούμε προδότες διότι κατάστρεψαν τη χώρα και το λαό της, μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, ενώ επικρέμαται ο κίνδυνος διαμελισμού και ακρωτηριασμού της πατρίδας μας. Ο Τούρκος με τους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες, αναμένουν τη κατάλληλη στιγμή…..
Όλα αυτά γίνονται, αρχής γενομένης με τη χρεοκοπία, για να αρπάξουν οι διεθνείς γύπες, οι διεθνείς αγράμματοι, τσιφούτηδες, σαράφηδες, Κοσμοκράτορες, όλο τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά και για γεωπολιτικούς και γεωστρατηγικούς σκοπούς, για να «στριμώξουν» με τη βοήθεια της Τουρκίας, τη Ρωσία στο βορρά…….παραχωρώντας το Αιγαίο με τα νησιά στους Τούρκους, σε αντάλλαγμα της «πλάτης» που θα βάλλουν οι Τούρκοι για το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό «στρίμωγμα» της Ρωσίας στο βορρά, αλλά και της ίδρυσης του Κουρδικού κράτους……….
Όσον αφορά εμάς, θα παραμείνουμε ακρωτηριασμένοι……….
λόγω των «έξυπνων» πολιτικών που μας κυβερνούν!!!!
Μη σας φαίνονται απαισιόδοξα σενάρια, είναι στο πρόγραμμα των σαράφηδων, τσιφούτηδων, τοκογλύφων, απαίδευτων, Παντοκρατόρων.
Έλληνες γρηγορείτε!!!
                                           ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                           E-mail: ant.grypaios@gmail.com
 

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Tο αίτημα για μια ελληνική «Nυρεμβέργη»


Tου Χρηστου Γιανναρα
Oι Γερμανοί ξέρουν καλά, από την πείρα τους την ιστορική, πόσο επικίνδυνο είναι να ταπεινώνεται εξουθενωτικά ένας λαός. Eζησαν τη φρίκη του Nαζισμού που εκκολάφθηκε από την άκρα ταπείνωσή τους, με τη Συνθήκη των Bερσαλλιών, μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Eζησαν και το αντίστροφο: ότι τη θέση που κατέχουν σήμερα, εξουσιάζοντας οικονομικά την Eυρώπη και με υπολογίσιμη παρουσία στη διεθνή σκηνή, την οφείλουν στη σύνεση και μεγαλοψυχία (έστω με σκοπιμότητες) των νικητών του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Παρ’ όλα όσα υπέστησαν οι νικητές από τους ηττημένους Γερμανούς, επέμειναν να διαφοροποιήσουν τη μεταχείριση του γερμανικού λαού από αυτήν της ναζιστικής ηγεσίας του – έστω κι αν ο λαός είχε όχι απλώς ανεχθεί αλλά θεοποιήσει τους παρανοϊκούς μακελάρηδες. Δίκασαν και τιμώρησαν οι νικητές στη Nυρεμβέργη την ηγεσία των ηττημένων, ενώ πρόσφεραν τεράστια οικονομική βοήθεια στον γερμανικό λαό για να μπορέσει να ανακάμψει από τον όλεθρο του πολέμου.
Tη σημερινή κατεστραμμένη Eλλάδα οι ίδιοι αυτοί ευεργετημένοι Γερμανοί την ταπεινώνουν εξαθλιωτικά, χωρίς να διαφοροποιούν τη μεταχείριση του λαού της από αυτήν των κυβερνήσεων που την οδήγησαν στον παρανοϊκό υπερδανεισμό και στη χρεοκοπία. Λένε και απαιτούν «η Eλλάδα να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της». Kαι εννοούν να αποπληρώσει ο λαός, με εξοντωτικές περικοπές μισθών και συντάξεων, με ελαχιστοποίηση του κοινωνικού κράτους, τα εξωφρενικά, ιλιγγιώδη χρέη που του φόρτωσαν κυβερνήσεις φαυλότητας και διαφθοράς, η ασύδοτη κομματοκρατία για χάρη του πελατειακού της συστήματος.
Σε κανένα από τα «Mνημόνια» δεν απαίτησαν οι Γερμανοί να λειτουργήσει και στην κομματοκρατούμενη Eλλάδα καθαρτική «Nυρεμβέργη»: Nα δημευθούν περιουσίες πρωθυπουργών και υπουργών που έβαλαν εν ψυχρώ τις υπογραφές τους για να συναφθούν εγκληματικά, υπέρογκα δάνεια, με απολύτως σίγουρη την αδυναμία αποπληρωμής τους. Περιουσίες όσων απροκάλυπτα και προκλητικά επωφελήθηκαν από το δαψιλώς διαχεόμενο κομματικό χρήμα: «επαγγελματικών στελεχών» των κομμάτων, αναρίθμητων χρυσοπληρωμένων υπουργικών «συμβούλων», προέδρων σε εταιρείες και οργανισμούς του Δημοσίου, κομματικών μεγαλοεργολάβων και προμηθευτών του Δημοσίου, πασίγνωστων φοροφυγάδων, όπως τα περισσότερα εμπορικά τηλεοπτικά κανάλια και εταιρείες εμπορευματοποιημένου αθλητισμού.
Eιρωνεύεται και χλευάζει τη σημερινή Eλλάδα ο γερμανικός Tύπος, ακόμα και φύλλα χυδαίου κιτρινισμού, ενώ οι μεγαλοσχήμονες του πολιτικού παλκοσένικου σιγοντάρουν τον διασυρμό πουλώντας «προστασία» συμφερόντων του Γερμανού πολίτη. Kαμώνονται πως αγνοούν και παρακάμπτουν το ερώτημα: Γιατί επί τόσα χρόνια δέχονταν να συνεχίζουν να δανείζουν μια χώρα με καταφανή αδυναμία αποπληρωμής των χρεών της; Γιατί ανέχονταν να συνυπογράφουν δανειακές συμβάσεις με πρόσωπα της ελλαδικής πολιτικής σκηνής, πρωθυπουργούς και υπουργούς, ελάχιστης ή μηδενικής αξιοπιστίας, κάποτε και με δείκτη νοημοσύνης ολοφάνερα μειονεκτικό;
Eίναι αδιανόητο να μην είχαν πληροφόρηση. Δεν μπορεί να αγνοούσε το Γραφείο Tύπου της Γερμανικής Πρεσβείας στην Aθήνα τη φράση - επωδό που κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πανελληνίως: «στους ελλαδίτες επαγγελματίες της πολιτικής δεν μπορείς να εμπιστευθείς ούτε τη διαχείριση περιπτέρου» (– εύστοχο φραστικό εύρημα του Xαρίδημου Tσούκα στην «K»). Mε ποια λογική συνέχιζαν οι γερμανικές κυβερνήσεις να δανείζουν απλόχερα ελλαδίτες πολιτικούς τέτοιας εκκωφαντικής ανυποληψίας;
H λογική ερμηνεία που επιδέχεται αυτός ο δίχως ελπίδες αποπληρωμής δανεισμός είναι μία και μόνη (μέχρις αποδείξεως του εναντίου): Tα δάνεια, που σήμερα τα προβάλλει η Γερμανία σαν «ανειλημμένες υποχρεώσεις της Eλλάδας» και απαιτεί να εξοφληθούν με τίμημα τη λιμοκτονία της πλειονότητας του πληθυσμού, ήταν καλοστημένες συμπαιγνίες συμφερόντων: «Θα σας δώσουμε δάνειο, αλλά με το δάνειο που θα σας δώσουμε θα μας πληρώσετε για να σας φτιάξουμε αεροδρόμιο, να σας διορύξουμε “μετρό”, να σας ναυπηγήσουμε υποβρύχια και φρεγάτες – με αυτονόητη την εξασφάλιση πλουσιοπάροχης “προμήθειας” για το κόμμα σας».
Λογικό και να υποθέσουμε, πως όταν κατάλαβαν οι δανειστές την ψυχανώμαλη απληστία των δανειοληπτών, άρχισαν να τους δανειοδοτούν και με δανεικά, όπως συνηθίζουν οι κατ’ επάγγελμα τοκογλύφοι: Διαβάζαμε στις εφημερίδες ότι δανείζονταν οι Γερμανοί με επιτόκιο 1,5% για να δανείσουν τους Eλληνες με 6,5%. Πώς λοιπόν να απαιτήσουν τώρα οι δανειστές μας μια καθαρτική του πολιτικού μας βίου «Nυρεμβέργη», χωρίς να αποκαλυφθούν συναυτουργοί εγκλημάτων;
Eνας καθόλου ευκαταφρόνητος σε κοινωνική επιρροή, εντόπια και διεθνή, αριθμός σημερινών Eλλήνων πολιτών είχαμε την ευκαιρία να σπουδάσουμε σε γερμανικά πανεπιστήμια και με υποτροφίες γερμανικών ερευνητικών ιδρυμάτων. Σώζουμε ακόμα σεβασμό και τιμή για εκείνο το τμήμα της γερμανικής κοινωνίας χάρη στο οποίο το όνομα της Γερμανίας συνδέεται στις συνειδήσεις, διεθνώς, με υψηλά επιτεύγματα στη Φιλοσοφία, στη Mουσική, στην Aρχαιολογία, στη Bυζαντινολογία, στο Δίκαιο. Tο ότι υπάρχει μια τέτοια κοινωνική ομάδα στην Eλλάδα συνιστά πρόκληση (ελπίζω ενοχλητική), ειδικά και συγκεκριμένα, για το Γραφείο Tύπου της Γερμανικής Πρεσβείας στην Aθήνα. Oφείλει αυτό το Γραφείο, είναι η δουλειά του, να γνωστοποιεί στους Γερμανούς ψηφοφόρους την ύπαρξή μας, τη φωνή μας, το αίτημά μας για μια ελληνική «Nυρεμβέργη».
Oπως για μας Γερμανία δεν είναι ο κ. Σόιμπλε (η απανθρωπία μιας μηχανιστικής, αυτονομημένης από την κοινωνία εκδοχής της οικονομίας, απόηχος στρατοπεδευτικών αντιλήψεων «αποτελεσματικότητας»), έτσι και για τους Γερμανούς ψηφοφόρους Eλλάδα δεν μπορεί να είναι οι φαύλες και διεφθαρμένες κομματικές ηγεσίες, οι ένοχες για φοβερά κοινωνικά εγκλήματα. Για να πολεμηθεί ο γενικευμένων προκαταλήψεων ρατσισμός, ο ρόλος ενός διπλωματικού Γραφείου Tύπου είναι καίριος.
Γερμανίδα δημοσιογράφος βεβαίωνε, πριν από λίγες μέρες, φιλική της συντροφιά ότι οι συνάδελφοί της που έρχονται στην Eλλάδα για ρεπορτάζ και «κάλυψη» γεγονότων έχουν, κατά κανόνα, ετοιμάσει προτού ξεκινήσουν τα όσα θα δώσουν για δημοσίευση όταν θα επιστρέψουν στη χώρα τους. Aυτά που συμβαίνουν στην Eλλάδα σήμερα μεταφέρονται στη γερμανική κοινή γνώμη με προκατασκευασμένα, τυποποιημένα κλισέ. Kαι τα δείγματα ελλαδικής πολιτικής αρθρογραφίας που (σπανίως) μεταφράζονται και δημοσιεύονται στον γερμανικό Tύπο δημιουργούν επιτατικά το ερώτημα: ποιος και με ποια κριτήρια τα επιλέγει.
Oχι αδικαιολόγητα, ζούμε στην Eλλάδα σήμερα κλίμα «τελικής λύσης» (Final Solution).

Σσσστ, σιγά! Η Ελλάδα κοιμάται !!!

Αμέσως μετά τις 6 Νοεμβρίου ετοιμάζονται τεράστιες αλλαγές συνόρων στην περιοχή και η Κυβέρνηση κοιμίζει τους Ελληνες! Τι ετοιμάζουν για το Αιγαίο και την Μεσόγειο!!!
Λάζαρος Ελευθεριάδης
aegeantimes.gr
αρχική καταχώρηση στις 31/8/2012, 13:25
τελ. ενημέρωση 31/8/2012


Από το Εσκί Σεχίρ της Τουρκίας μέχρι την Λέσβο μια χαμηλή υποηχητική πτήση ενός πολεμικού αεροσκάφους σε προφίλ hi-lo-hi είναι διάρκειας 30 λεπτών.

To αεροσκάφος τύπου F-35 αλλάζει τα πάντα στην ισορροπία δυνάμεων στο Αιγαίο και η προγραμματισμένη προμήθειά του από την Τουρκία, εάν τελικά αληθεύει ως πληροφορία, αποτελεί την “λυδία λίθο”.

Επομένως εάν δεν βρεθεί άμεσα τρόπος αντιμετώπισής του από την Ελλάδα, τότε οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη διακυβέρνησης της χώρας σήμερα, θα ευθύνονται στο ακέραιο για τον επικείμενο ακρωτηριασμό της, εξ αιτίας της δραματικής αλλαγής της στρατιωτικής ισορροπίας μεταξύ Τουρκίας-Ελλάδος.

Συγχρόνως η Τρόικα πιέζει για την περικοπή κονδυλίων στην άμυνα της χώρας η οποία μεταφράζεται σε καθήλωση στο έδαφος περίπου 130 Ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών, σε σοβαρή «τρωτότητα» του ηθικού των Ελλήνων στρατιωτικών, και με άλλες σοβαρές συνέπειες στην δυνατότητα αντίστασης της χώρας σε οιανδήποτε εξωτερική επιβολή.

Η εμπλοκή της τρόικας στο σκληρό πυρήνα της Εθνικής Άμυνας της χώρας είναι πολύ βαθύτερη απ΄ ότι φαίνεται ή λέγεται.

Οι τροϊκανοί έχουν, όπως όλα δείχνουν, λόγο και άποψη, και οι οποίοι, μέχρι στιγμής επιβάλουν, ακόμη και τον τρόπο με τον οποίο οι ελληνικές ΕΔ θα εξοπλίζονται.

Δημιουργείται αυτόματα ένα μεγαλειώδες ερώτημα, από τα πολλά κρίσιμα ερωτήματα που ανακύπτουν καθημερινά, το οποίο χρήζει άμεσης απάντησης.

Μειώνοντας το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας, δεν αποτελούμε ευκολότερα στόχο εξωτερικών επιβολέων της Εδαφικής Ακεραιότητος της χώρας μας ;;;

Καί εάν αυτό (ο ακρωτηριασμός της χώρας) συμβεί, δεν θα έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία αποπληρωμής των ληστρικών τόκων στα διακρατικά δάνειά τους, ή μήπως σχεδιάζουν να διασφαλίσουν τα “κέρδη” τους κρατώντας μέρη της Ελλάδος για τα επόμενα πολλά χρόνια υπό την κατοχή τους ;;;

Πότε επιτέλους θα τους “ξοφλήσουμε” ;;;

Πότε οι “πολιτικοί” μας θα αντιληφθούν την πραγματική και αναγκαία στόχευση του Εθνικού τους και πατριωτικού τους καθήκοντος ;;;

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την αυξανόμενη απειλή από τόν μεγαλοϊδεατισμό των Αλβανών και από τους υπό αναζήτηση πατρίδος ιστοριοκάπηλους σκοπιανούς, για τους οποίους θα επανέλθω σύντομα.

Αναρωτιέμαι μεγαλοφώνως, ίσως διότι αυτό μόνον μου απέμεινε !!!

Το γιατί οι πιστωτές μας (Ευρωπαίοι δια των εκπροσώπων των, της Τρόικας) ενώ γνωρίζουν τις απειλές εκ των έξω (Τουρκία, Αλβανία, Σκόπια), δια την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μας, εξακολουθούν να πιέζουν και μάλιστα επίμονα στην μείωση του αξιόμαχου του Ελληνικού στρατεύματος, μου προκαλεί έντονα ερωτηματικά και με οδηγεί συνειρμικά στην πρόσφατη Ελληνική Ιστορία.

Η μικρασιατική καταστροφή δεν προήλθε μόνον από λάθη και «προδοτικές» πράξεις Ελλήνων, αλλά και από την σοβαρή αλλαγή πολιτικής απέναντι στην Ελλάδα των Μεγάλων Δυνάμεων της εποχής, δηλ. των Ευρωπαίων, Γάλλων Άγγλων και Γερμανών κατά κύριο λόγο, την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το έτος 1922.



Αυτή την χρονική στιγμή κατά την οποίαν ο Ελληνικός στρατός πολεμούσε ήδη στα βάθη της Μ.Ασίας και ήταν εκτεθειμένος στην παύση υποστήριξής του, αυτήν την χρονική στιγμή επέλεξαν οι Ευρωπαίοι να σταματήσουν την υποστήριξή των στην Ελλάδα.

Η αλλαγή πολιτικής και η παύση στρατιωτικής υποστήριξης προς την Ελλάδα εκείνη την χρονική στιγμή, η οποία μετετράπη σε ανοχή και ενθάρρυνση της Τουρκίας του Αττατούρκ, απετέλεσε το κρίσιμο μέγεθος το οποίο καθόρισε εν πολλοίς και την έκβαση αυτής της πολεμικής αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας.

Αυτοί οι οποίοι, κατά κύριο λόγο, εξυπηρετούντες τα οικονομικά και γεωπολιτικά τους συμφέροντα στην περιοχή, άλλαξαν τον χάρτη της Μικράς Ασίας και της ευρύτερης περιοχής της, εν μία νυκτί, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ήττα στην φιλοΕυρωπαική τότε Ελλάδα, δημιουργώντας την Ελληνική προσφυγιά, τσαλαπατώντας την Ελληνική πολιτιστική κληρονομιά και παρουσία στα παράλια της Μικράς Ασίας, χαρίζοντας στους Τούρκους την Ιωνία και τον Πόντο, αρχαία Ελληνική γη, ανεχόμενοι τις γενοκτονίες των Ελλήνων, Αρμενίων, Ποντίων και άλλων πληθυσμών της Μικράς Ασίας, επιβάλλοντας τις ανταλλαγές των πληθυσμών, μόνον και μόνον διότι αυτό επέβαλλε το Εθνικό γεωπολιτικό τους συμφέρον, είναι σήμερα αυτοί οι ίδιοι, οι οποίοι επιβάλλουν ξανά την μείωση του αξιόμαχου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Και όλα αυτά σε εποχές, οι οποίες προϊδεάζουν κλίμα ευρύτερης πολεμικής σύρραξης και βέβαια ευρύτερων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και αλλαγών.

Το αποτέλεσμα αυτής της αισχρής πολιτικής των τοκογλύφων-πιστωτών μας, απέναντι στην χώρα μας, η οποία προκαλεί την πλήρη αποδυνάμωσή της, μόνο και μόνο για να πάρουν τα αποτελέσματα της ληστρικής τους επιδρομής από μιά χώρα, δηλ. την τοκογλυφική τους υπεραξία.

Και η οποία από της ίδρυσεώς της ως “ανεξάρτητο” κράτος πληρώνει τους άθλιους Ευρωπαίους τοκογλύφους-πιστωτές μας για να της “δώσουν” την δυνατότητα να “υπάρξει”, να επιβιώσει ως αυτοδιαχειριζόμενο και με δικαίωμα αυτοδιάθεσης Έθνος.

Βέβαια οφείλω να υπενθυμίζω συνέχεια την πράξη του ΓΑΠ, εκτός των άλλων, (για την οποίαν έπρεπε να παραπεμφθεί στην Ελληνική δικαιοσύνη με την κατηγορία της Εσχάτης προδοσίας) να μετατρέψει τα ληστρικά δάνεια του Ελληνικού κράτους, τα οφειλόμενα όμως σε ιδιώτες πιστωτές (!!!), σε κρατικά δάνεια από τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης, δηλαδή να μετατρέψει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δανείων, μετατρέποντάς τα σε δάνεια με διακρατικές συμφωνίες, δένοντας κατ’αυτόν τον τρόπο “χειροπόδαρα” την χώρα και εξασφαλίζοντας πλήρως τούς δικαιούχους τοκογλύφους-πιστωτές μας, χωρίς ποτέ να ελεγχθούν τα χαρακτηριστικά των δανείων, πολύ περισσότερο η προέλευσή τους και η νομιμότητά τους. Όρα «μνημόνιο Ι».

Σήμερα διαμορφώνεται ένα εξωτερικό περιβάλλον στην χώρα μας, το οποίο προμηνύει έντονες εθνικές συγκρούσεις, αναδιάταξη συνόρων η οποία θα προκύψει απο το νέο “παζάρι” μεταξύ των ισχυρών του πλανήτη, αλλοιώσεις της ανθρώπινης κουλτούρας με τα αποτελέσματα ενός πολέμου αυτής της έκτασης και της ποιότητός του, τα οποία η ανθρωπότητα θα κάνει χρόνια να επουλώσει ώς τραύματα και εγκλήματα εις βάρος του ανθρώπου.

Η ανθρωπότητα επαναλαμβάνει λάθη του παρελθόντος ή τουλάχιστον επιτρέπει να διαπράττονται εγκλήματα εις βάρος της, ελέω οικονομικών συμφερόντων.

Το “ντοκυμαντέρ” του παρελθόντος τείνει να καταστεί προφητική γραφή των μελλούμενων.

Όμως, οι συνεχείς και έντονοι στρατιωτικοί εξοπλισμοί της Ρωσίας, η είσοδος της Κίνας στο παγκόσμιο “παιχνίδι”, είτε το οικονομικό είτε το στρατιωτικό, με εξοπλισμούς και οργανώσεις, η συνεχής και αδιάλειπτη προσπάθεια της Τουρκίας να καταστεί μέσω υπέρογκων εξοπλισμών, περιφερειακή υπερδύναμης, δια να αποφύγει την τριχοτόμησή της, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αντίθετης σκέψης περί του τί μέλλει γενέσθαι.

Όταν η πολιτική υποχωρεί τότε ομιλούν τα όπλα, άς ευχηθούμε στην γειτονιά μας η λύση να είναι πολιτική και όχι στρατιωτική.

Καθώς η Συρία λοιπόν ολισθαίνει ή την “ολισθαίνουν”, ακόμα πιο βαθιά σε έναν “εμφύλιο” πόλεμο, το 15μελές συμβούλιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών παραμένει σε αδιέξοδο για την ανάληψη δράσης.
Ενώ η Γαλλία η οποία ασκεί την προεδρία του Συμβουλίου ως σήμερα, ήλπιζε ότι το σώμα αυτό θα συνενωνόταν για να χειριστεί την ανθρωπιστική κρίση, και για το λόγο αυτό συγκάλεσε τη σημερινή σύνοδο, στην οποία αναμένεται να λάβουν μέρος χώρες που γειτνιάζουν με τη Συρία: η Τουρκία, ο Λίβανος, η Ιορδανία κτλ.

Η απόφαση την οποίαν όμως έλαβε η υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον να μην συμμετάσχει στη σύνοδο, αντανακλά σαφώς την αμερικανική θέση, δηλ. ότι όσο η Μόσχα τάσσεται υπέρ του Άσαντ δεν έχει νόημα να γίνουν περαιτέρω συνομιλίες.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2012 ο Ισραηλινός πρωθυπουργός κ. Μ.Νετανιάχου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο κ. Μ.Ομπάμα. Κι εκεί θα κριθούν πολλά.

Εκλογές γαρ εν όψει !!!

Οι αμερικανικές εκλογές εν πολλοίς θα κρίνουν και την χρονική έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων εναντίον του Ιράν, εάν έως τότε δεν βρεθεί “διπλωματική λύση” για το ποιος θα ελέγχει την πυρηνική δύναμη του Ιράν επομένως και τούς υδρογονάνθρακες της Ν.Α. Μεσογείου.

Στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ στίς 6 Νοεμβρίου 2012, κρίνεται κατά ένα μεγάλο μέρος η επαλήθευση των σεναρίων αναδιάταξης των συνόρων της περιοχής της Ν.Α Μεσογείου, πολιτικά ή με στρατιωτικές επιχειρήσεις.

Ο πόλεμος χαρακωμάτων έχει ήδη ξεκινήσει μέσα στο έδαφος της Συρίας, και αυτό το οποίο αναμένεται είναι η έκτασή του, ποιοι θα εμπλακούν και τι διάρκεια θα έχει.

Η Τουρκία σήμερα έχει αναλάβει “εργολαβικά” τον πόλεμο εναντίον της Συρίας εξοπλίζοντας μισθοφόρους και ειδικές δυνάμεις μέσα στο έδαφος της Συρίας, εξ ονόματος και δια λογαριασμόν της “Δύσης”.

Σκληρή επίθεση στην Τουρκία εξαπέλυσε ο κυβερνήτης του Τέξας Ρικ Πέρι, κατά τη διάρκεια ενός ντιμπέιτ που διοργάνωσε διαδικτυακά το Fox News.

Ο Πέρι, ο οποίος διεκδικεί το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την αμερικανική προεδρία δήλωσε ότι «ίσως είναι η ώρα να διώξουμε την Τουρκία από το ΝΑΤΟ», ενώ χαρακτήρισε τους ηγέτες της χώρας «ισλαμιστές τρομοκράτες».

Μετά τις αμερικανικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου 2012 θα πέσουν οι μάσκες στο θέατρο του παραλόγου για την Ελλάδα.

Η διεθνής πολιτική και οικονομική σκακιέρα ανακατατάσσεται και επανακαθορίζεται, ενώ στο μεσοδιάστημα αυτό των τριών μηνών, η Ελλάδα, το θύμα της παγκόσμιας οικονομικής λαιμαργίας και αμετροέπειας, θα επιχειρήσει να “εκμεταλλευτεί” το διάστημα των 2-3 μηνών ώστε να αποδείξει στην Ευρώπη(!!!) ότι δικαίως παραμένει στην Ευρωζώνη.

Η Ελλάδα θα δώσει μια άνιση "μάχη" εκ των προτέρων καταδικασμένη, όμως μετά τις προεδρικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου του 2012 θα αποκαλυφθεί και το πραγματικό σχέδιο των "ισχυρών" του πλανήτη για την Ελλάδα.

Μετά τις αμερικανικές εκλογές θα αποκαλυφθεί αν πίσω από τις μάσκες κρύβεται άλλο προσωπείο από αυτό που εμφανίζουν σήμερα οι ευρωπαίοι πολιτικοί.

Σε απλά Ελληνικά, ή θα επιστρέψουμε στο 1940 ως βιοτικό επίπεδο ή θα ακρωτηριάσουν την χώρα προς τέρψιν των “αφεντάδων”.

Θα μάς βάλουν σε "περιπέτειες" ή όχι ;;;

Και μέσα στον "ορυμαγδό" των δηλώσεων, σκέψεων, απειλών, εκδηλώσεων αγάπης και μίσους, κτλ, προς την παραπαίουσα Ελλάδα ακούστηκε και ολίγον "αλήθεια" δια στόματος του καθηγητή Οικονομικών, κ. Καρλ Γουίλαν, με το άρθρο του στο "Forbes".

"Η κατάλληλη αντιμετώπιση του διογκούμενου και μη βιώσιμου ελληνικού χρέους είναι η παραγραφή του και όχι η ενίσχυσή του με νέα δάνεια ή η αποπομπή της Ελλάδας από την ευρωζώνη".

Άλλωστε μία "πτώση" της Ελλάδος ανακατανέμει την γεωπολιτική ισορροπία της ευρύτερης περιοχής, και αυτό οι "σύμμαχοί" μας δεν το θέλουν, όπως ο διάολος δεν θέλει το λιβάνι.

Ιδού η ρόδος, ιδού και το "πήδημα" κύριοι πολιτικοί!!!

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στουρνάρας – Ο δοτός που λοιδωρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας

Ἀναρτήθηκε στὶς ἀπὸ τὸν/τὴν

1 Votes

Άραγε, πως θα του φαινόταν του “υπουργού” εάν γίνει ανεπαρκής η φύλαξή του σε κάποια στιγμή που θα συναντηθεί με Έλληνες πολίτες;
Ένας διορισμένος και μη ψηφισμένος από τον λαό υπουργός οικονομικών Στουρνάρας ονόματι, λοιδόρησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, λέγοντάς τους «αυτά είναι και έξω από την πόρτα» και «πάλι καλά που παίρνετε και μισθό»!
Το «αυτά είναι» σημαίνει περικοπές από την 1η Ιουλίου 2012, 7% στις αποδοχές τους και 12% από 1-1-2013, σύνολο 19%!! Σημειώστε ότι άλλα τόσα περίπου, έχουν κοπεί συνεπεία των άλλων δύο μνημονίων.
Το «πάλι καλά που παίρνετε και μισθό» σημαίνει ότι σας κάνουμε χάρη που σας πετάμε και ένα ξεροκόμματο για να πορευτείτε εσείς και η φαμίλια σας που κακώς την αποκτήσατε.
Από πού αντλεί τόσο θράσος ο διορισμένος τραπεζίτης, των παχυλών μισθών αλλά και άλλων ωφελημάτων, καλό είναι να ρωτήσετε τους πάτρωνες πολιτικούς που του ανέθεσαν να κάνει την βρώμικη δουλειά αντ’ αυτών.
Εντολές λαμβάνει, ο με Ινδιάνικο τρόπο κουρεμένος κήνσορας των οικονομικών, όπως εντολές λαμβάνουν και οι πάτρωνές του. Οι τρείς καμπαλέρος του επιτρέπουν να συμπεριφέρεται αλαζονικώς;

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, βρίσκονται στην δύνη αυτών των καταχραστών της δημοκρατίας και του κράτους, από την εποχή της μεταπολιτεύσεως.
Τότε δε είχαν κάνει ολέθριο λάθος να παραδώσουν την εξουσία αμαχητί στους πολιτικούς ολετήρες. Τα αποτελέσματα αυτών των διακυβερνήσεων του αμπέχονου, του αντιστασιακού της πορδής και του «γενιάς του πολυτεχνείου», όπως ονομάστηκε, τα βλέπουμε τώρα, μετά τις ρεμούλες, τις κλοπές, και το μαζί τα φάγαμε, όταν το φάσμα της πτωχεύσεως είναι πρό των πυλών και η θηλιά που μας έβαλαν όλοι αυτοί σφίγγει τον λαιμό μας.

Όταν, Στουρνάρα, θα μιλήσεις άλλη φορά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και κατ’ επέκταση και στον ΛΑΟ, θα στέκεσαι προσοχή και θα έχεις πλύνει το στόμα σου. Το κατάλαβες δοτέ πολυτελείας;

Ομολογία Σούλτς:Xρειάζεται μία ευρωπαϊκή συγκυβέρνηση στην Ελλάδα!!!

Ἀναρτήθηκε στὶς ἀπὸ τὸν/τὴν

Rate This

Κοινώς δεν αρκεί ο Φούχτελ και ο Ράιχενμπαχ…Οι φασίστες της Ε.Ε θέλουν περισσότερους ξένους αξιωματούχους για να επιβάλουν την εξαθλίωση των ανυπάκουων Ελλήνων…
Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς προτείνει τη δημιουργία ειδικών οικονομικών ζωνών στην Ελλάδα προκειμένου η χώρα να αναπτυχθεί οικονομικά και να βγει από την κρίση, με τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις να τις εφαρμόζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel ο…Μάρτιν Σουλτς υποστηρίζει ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε ένα πρόγραμμα λιτότητας, ωστόσο αυτό που χρειάζεται είναι μια στρατηγική προκειμένου να επαναφέρει την οικονομία της σε τροχιά ανάπτυξης και αυτό μπορεί να γίνει μέσω επενδυτικών προγραμμάτων και ταυτόχρονα με έλεγχο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
«Θα πρέπει να δημιουργηθεί ένας οργανισμός ανάπτυξης όπου Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί θα εντοπίζουν έργα άξια να τύχουν υποστήριξης και θα ελέγχουν την εισροή των σχετικών κονδυλίων. Θα υπάρχει έλεγχος, αλλά και οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης,
Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί ελληνικού εδάφους «ωστόσο, δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας», υποστηρίζει ο Γερμανός πολιτικός.
Προϋπόθεση γι’ αυτήν την ειδική οικονομική ζώνη αποτελεί η προσήλωση των Ελλήνων στο ευρώ και η προθυμία της Αθήνας να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και επενδυτικές διευκολύνσεις για επιχειρήσεις, οι οποίες θα επενδύουν στην Ελλάδα.
Μάλιστα στην ηλεκτρονική του έκδοση το Der Spiegel τονίζει ότι η ιδέα μιας ειδικής οικονομικής ζώνης κερδίζει και στην Ελλάδα όλο και περισσότερο οπαδούς (τους ντόπιους καπιτάλες) και μάλιστα η ελληνική κυβέρνηση έχει υποβάλει ήδη σχετικό αίτημα στην Κομισιόν.
Στόχος είναι η προσέλκυση επενδυτών με τη θέσπιση χαμηλότερων εισφορών και λιγότερη γραφειοκρατία.
Αυτές οι περιοχές θα δημιουργηθούν σε ορισμένες περιοχές της χώρας, π.χ. στο νότιο τμήμα της Κρήτης και στο νότιο τμήμα της Πελοποννήσου, αναφέρεται στο άρθρο. Εκεί θα μπορούν να διακινούνται αγαθά, τα οποία προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά. Οι μισθοί των εργαζομένων λέγεται ότι δεν θα θιγούν, επειδή η Ελλάδα έχει ήδη μειώσει δραστικά τους κατώτατους μισθούς.

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Μια επιστολή-βόμβα: Τούρκος ακαδημαϊκός κ ρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον διαμελισμό της Τουρκίας στον Υπουργό Εσωτερικών

 
 
 
 
 
 
2 Votes

PKK_Members_Kurdistan.jpgΤου Σάββα Καλεντερίδη
Δημοσιεύουμε σήμερα επιστολή που έστειλε τα τέλη Αυγούστου ο ακαδημαϊκός και καθηγητής σε σχολές Ασφαλείας της Τουρκίας, Ουμίτ Οζντάγ, στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιδρίς Ναΐμ Σαχίν, με θέμα την καταπολέμηση της δράσης του κουρδικού εθνικο-απελευθερωτικού κινήματος και του ΡΚΚ.
Η επιστολή είναι τόσο εύγλωττη, που θα αποφύγουμε να τη σχολιάσουμε, αφήνοντας τους αναγνώστες της εφημερίδος μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα. Άλλωστε, μπορούμε να πούμε ότι οι αναγνώστες της «Δημοκρατίας» και της «Κυριακάτικης Δημοκρατίας» είναι από τους πιο ενημερωμένους στο Κουρδικό και στα ζητήματα που αναφέρονται στην επιστολή.
Εμείς απλά να σημειώσουμε ότι οι όροι «τρομοκράτες», «τρομοκρατική οργάνωση» κ.λπ. που χρησιμοποιεί ο επιστολογράφος όταν αναφέρεται στο εθνικο-απελευθερωτικό κίνημα και το ΡΚΚ αποτελούν τη ρίζα του Κουρδικού Προβλήματος, αφού δείχνουν το φασιστικό πείσμα του τουρκικού κατεστημένου να συνεχίζει να αποκαλεί και να χαρακτηρίζει «τρομοκρατικό» ένα απελευθερωτικό κίνημα που έχει εκατομμύρια οπαδούς και μέλη και αποτελεί την ελπίδα της παλιγγενεσίας του κουρδικού έθνους.
Ακολουθεί η επιστολή σε ακριβή μετάφραση του υπογράφοντος:
“Αξιότιμε κ. Σαχίν
Το σχέδιο του ΡΚΚ να ανακηρύξει τον νομό Χακκιάρι απελευθερωμένη περιοχή προχωρεί με όλη του την ταχύτητα από το 2009 και εντεύθεν. Η τρομοκρατική οργάνωση, στα πλαίσια αυτού του σχεδίου, έχει εγκαταστήσει «δυαδικό σύστημα εξουσίας» στην πόλη, σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο (σ.τ.μ. παράλληλα με το κρατικό λειτουργεί και το σύστημα εξουσίας της οργάνωσης). Σε αυτή τη φάση η τρομοκρατική οργάνωση μέσω των επιθετικών ενεργειών που κάνει στην περιοχή του Σεμντίνλι, έχει αποκτήσει τον έλεγχο της περιοχής, έχοντας ως στόχο να εγκαταστήσει και στρατιωτική εξουσία στην περιοχή του νομού Χακκιάρι. Με τον τρόπο αυτό, πέραν της Κοιλάδας Καζάν*, θα δημιουργήσει και άλλες περιοχές στις οποίες δεν θα μπορούν να εισέλθουν οι δυνάμεις του κράτους. Έτσι, θα έχει επιτευχθεί ο στόχος στης στρατηγικής ισορροπίας, στα πλαίσια του Μαοϊκού δόγματος μακροχρόνιου λαϊκού πολέμου που έχει υιοθετήσει η οργάνωση. Μετά από αυτή τη φάση, το ΡΚΚ θα οδηγήσει τις εξελίξεις στη φάση της στρατηγικής επίθεσης, η οποία θα ολοκληρωθεί με την απελευθέρωση της περιοχής του νομού Χακκιάρι. Αυτό είναι το σχέδιο της τρομοκρατικής οργάνωσης. Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή θα διευκολύνουν το ΡΚΚ στην εφαρμογή αυτού του σχεδίου.
Αξιότιμε κ. Σαχίν,
Τα σχέδια που έχει κάνει το ΡΚΚ για το Χακκιάρι και για την Τουρκία, διευκολύνονται από τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Στη φάση αυτή έχουν συγκροτηθεί δυο μέτωπα στην περιοχή. Το ένα είναι το μέτωπο Τουρκίας-Σ. Αραβίας-Κατάρ-Ισραήλ-Μπαρζανί και το άλλο είναι το μέτωπο Συρίας-Ιράκ-Ιράν-Χιζμπουλαχ. Το γεγονός ότι το ΡΚΚ έχει φίλους και τα δυο μέτωπα, διευρύνει το πεδίο και τις δυνατότητες ελιγμών και δράσης της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας επεκτείνεται με ταχύτητα στο Λίβανο και το Ιράκ, με κίνδυνο να εξελιχθεί σε έναν περιφερειακό πόλεμο. Αυτός ο περιφερειακός εμφύλιος πόλεμος θα δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να αποκτήσουν δυνατότητες επιρροής σε περιοχές κοντά στα σύνορα της Τουρκίας τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ΡΚΚ και η Αλ Κάιντα. Οι δυο χώρες που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτόν τον πόλεμο, είναι η Τουρκία και η Ιορδανία.
Αξιότιμε κ. Σαχίν,
Είναι επιβεβλημένο να ληφθούν το ταχύτερο δυνατόν μια σειρά μέτρων, αρχής γενομένης από το Χακκιάρι, για να αντιμετωπιστούν και να περιοριστούν στο ελάχιστο οι επιδράσεις που είναι δυνατόν να έχει αυτός ο περιφερειακός εμφύλιος πόλεμος στην Τουρκία. Η μέχρι τώρα στάση της Τουρκικής Δημοκρατίας στην αντιμετώπιση του θέματος, με τη συγκεκριμένη αντίληψη και προσωπικό, είναι αδύνατον να πετύχει κάποια θετικά αποτελέσματα στο Χακκιάρι. Ο νομάρχης του Χακκιάρι και οι έπαρχοι του Σεμντίνλι και της Τσουκούρτζα, δεν έχουν τις δυνατότητες και την εμπειρία να βάλουν τα στήθη τους μπροστά και να αντιμετωπίσουν τις μάχες που γίνονται και θα γίνουν στην περιοχή τους. Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να γίνει, είναι η τοποθέτηση έμπειρων υψηλόβαθμων κρατικών στελεχών στην περιοχή το ταχύτερο δυνατόν. Με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να ενισχυθούν με πιο έμπειρους υψηλόβαθμους αξιωματικούς οι Διευθύνσεις Ασφάλειας των εν λόγω Επαρχιών. Είναι υποχρεωτική ειδικά η ενίσχυση των υπηρεσιών πληροφοριών στην εν λόγω περιοχή.
Αξιότιμε κ. Σαχίν,
Η επιτυχία του μαοϊκού λαϊκού πολέμου που διεξάγει το ΡΚΚ εναντίον του τουρκικού έθνους, εξαρτάται από την ενότητα και την επικοινωνία του «μετώπου και των μετόπισθεν». Αν δεν υφίσταται περιοχή μετόπισθεν, τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το ΡΚΚ, δεν έχουν καμία τύχη. Ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίον το ΡΚΚ είναι σε θέση σήμερα να διεξάγει επιχειρήσεις, να εμφανίζει επιτυχίες στο Χακκιάρι και να κλιμακώνει συνεχώς τη δράση και τις επιχειρήσεις του στο εσωτερικό της Τουρκίας, είναι τα στρατόπεδα Χαφτάνιν-Μετίνα-Ζαπ-Αβασίν-Μπασιάν-Χακούρκ (Haftanin-Metina-Zap-Avasin-Basyan-Hakurk), που διατηρεί στην περιοχή μετόπισθεν, σε απόσταση 5-25 χιλιόμετρα από τα σύνορα, στο εσωτερικό του Νοτίου Κουρδιστάν (Βόρειο Ιράκ). Το να καταδικάζουμε τον τουρκικό στρατό να πολεμά εναντίον του ΡΚΚ, χωρίς να έχουμε καταλάβει τις περιοχές αυτών των στρατοπέδων, είναι κάτι που δεν θα μας το συγχωρέσει η Ιστορία, το Έθνος, ούτε κι ο Θεός. Η επιτυχία του αγώνα που διεξάγει η Τουρκία εναντίον της τρομοκρατίας στο Χακκιάρι, εξαρτάται από την είσοδο και παραμονή του τουρκικού στρατού στην ανωτέρω περιοχή.
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Ως ακαδημαϊκός που έχει ασχοληθεί επισταμένως επί χρόνια με θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας σε ακαδημαϊκό επίπεδο, ως συγγραφέας πολλών βιβλίων για την τρομοκρατία του ΡΚΚ, ως καθηγητής που έδωσε 1400 μαθήματα σε ανώτερους αξιωματικούς στην Ακαδημία της Αστυνομίας, ως καθηγητής που έδωσα μαθήματα, διαλέξεις και προγράμματα σπουδών σε πλειάδα αξιωματικών της Στρατοχωροφυλακής και των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΤΕΔ), έγινα κοινωνός πληροφοριών σύμφωνα με τις οποίες στο προσωπικό των δυνάμεων Ασφαλείας και των ΤΕΔ υπάρχει πρόβλημα ηθικού. Η κατάσταση αυτή αποτελεί μια απειλή η οποία είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα απ’ όλα τ’ άλλα. Το να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση και να αλλάξει η ψυχολογία του προσωπικού, εξαρτάται από τα αποφασιστικά και αποτελεσματικά βήματα που πρέπει να γίνουν με ταχύτατους ρυθμούς.
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Επειδή είστε υπουργός υπεύθυνος για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, που πρέπει να είστε στην πρώτη γραμμή, δεν αρκεί η παρουσία σας μόνο στο Χακκιάρι**. Θα πρέπει να επισκεφθείτε και το Σεμντίνλι, την Γιουκσέκοβα, την Τσουκούρτζα, τις δυνάμεις μας που είναι εγκατεστημένες στα σύνορα, στο Σημείο Μηδέν. Θα πρέπει να περάσετε ένα μερόνυχτο στην Κοιλάδα Καζάν, ακόμα και να μεταφέρετε το επιτελείο σας στο Χακκιάρι, να βάλετε το σώμα σας μπροστά από τα στελέχη του στρατού και των σωμάτων ασφαλείας όταν αυτά δέχονται επιθέσεις, όταν δέχονται ψυχολογικό πόλεμο. Και πρέπει να τα κάνετε όλα αυτά για να αναστηλώσετε και να ενισχύσετε το ηθικό του προσωπικού των δυνάμεων ασφαλείας, δίνοντας έτσι την απάντηση που πρέπει σε «εκείνους, τους αχρείους». Ο Αλλάχ να είναι βοηθός σας σε κάθε βήμα που κάνετε για τη διασφάλιση της ενότητας του έθνους και του κράτους μας.”
*Κοιλάδα Καζάν: Κατέχεται εδώ και χρόνια από αντάρτες του ΡΚΚ
**Ο Τούρκος υπουργός επισκέφθηκε πρόσφατα το Χακκιάρι και λιθοβολήθηκε από τον κόσμο. τον φυγάδευσαν οι δυνάμεις ασφαλείας.
Κυριακάτικη Δημοκρατία

Ο Πούτιν “καθαρίζει” την γειτονιά από τους Αμερικανούς

 
 
 
 
 
 
Rate This

Η Άνω Βουλή του Ουζμπεκιστάν ενέκρινε νομοσχέδιο, που απαγορεύει την παρουσία ξένων στρατιωτικών βάσεων στη χώρας και επιβάλει την ουδετερότητα του Ουζμπεκιστάν αφού προβλέπει ότι «η χώρα πρέπει να εγκαταλείψει τις διακρατικές οργανώσεις που αποτελούν στρατιωτικούς συνασπισμούς».
«Το Ουζμπεκιστάν, δεν θα έχει ξένες στρατιωτικές βάσεις και εγκαταστάσεις στο έδαφός του», δήλωσε στο ITAR-TASS από την Τασκένδη, ο υπουργός Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν Abdulaziz Kamilov. Για την εφαρμογή του νόμου απομένει η υπεγράφη από του Πρόεδρου Ισλάμ Καρίμοφ.
Οι Αμερικανοί διώχνονται και από τη γειτονική Κιργιζία… όπου ο Πρόεδρος Αταμπάγιεφ έχει από τον Φεβρουάριο ανακοινώσει θα κλείσει η μεγάλη αμερικανική στρατιωτική βάση που βρίσκεται στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας Μπισκέκ.
Οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν μεγάλη νίκη για τον Βλάντιμιρ Πούτιν καθότι φαίνεται να “καθαρίζει” τη γειτονιά του από αμερικανικά προγεφυρώματα, και ταυτόχρονα αποκτά στέρεους δεσμούς με μουσουλμανικά κράτη, που είναι σημαντικό στους σημερινούς “πονηρούς” καιρούς.

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Σοκαριστικές δηλώσεις Μ.Σούλτς για ΕΟΖ: Θέλουν διοικητικά αυτόνομες περιφέρειες!

Καινοφανείς θέσεις γα την ανάληψη από Ευρωπαίους αξιωματούχους διοικητικού ελέγχου αυτόνομων οικονομικών περιφερειών εντός της ελληνικής επικράτειας, εκφράζει με συνέντευξή του στο περιοδικό Der Spiegel, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Γερμανός, Μάρτιν Σουλτς!

Οι δηλώσεις του είναι σαφέστατες και...

δεν αφήνουν καμία αμφιβολία για το τι σκοπεύουν να κάνουν στις περίφημες ΕΟΖ (Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) προεξαρχούσης της ΕΟΖ της Θράκης: Πάνε να δημιουργήσουν μορφώματα αυτόνομων περιοχών!

Μάλιστα, ο Μ.Σουλτς είναι σοκαριστικά ειλικρινής και γνωρίζει πολύ καλά τι λέει και πως θα ηχήσουν αυτά που λέει στα αυτιά των Ελλήνων πολιτών αφού σπεύδει να "διευκρινίσει": "Μην νομίσετε ότι πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής. Είναι εργαλείο βοήθειας"!

Δηλαδή γνωρίζει ότι αυτό που ζητά στην πραγματικότητα συνιστά ξένη κατοχή επί Eλληνικού εδάφους, αλλά αυτός προτιμά να την βαπτίσει "Εργαλείο βοήθειας"

Μα, και ο Γερμανός φρούραρχος της Αθήνας στον Β'Π.Π. κατά την διάρκεια της Κατοχής είχε πει το περίφημο"Ήρθαμε να σας βοηθησουμε και να σας απελευθερώσουμε από τους Εγγλέζους"!

Αυτά που λέει ο Μ.Σουλτς είναι πραγματικά ανατριχιαστικά, ξεπερνούν την φαντασία ακόμα και του πιο σκληρού πολέμιου του Μνημονίου και το κακό είναι ότι τα λέει ψυχρά και μάλιστα θέτει και όρους ότι για να "έρθουν να βοηθήσουν" πρέπει "να είμαστε ... προσηλωμένοι στο Μνημόνιο"!

Αναφερόμενος λοιπόν στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες υποστηρίζει ότι θα πρέπει "να δημιουργηθεί ένας οργανισμός ανάπτυξης, όπου Ευρωπαίοι και Έλληνες πολιτικοί θα εντοπίζουν έργα άξια να τύχουν υποστήριξης και θα ελέγχουν την εισροή των σχετικών κονδυλίων". 


Εκεί λοιπόν "Θα υπάρχει έλεγχος, αλλά και οικοδόμηση αμοιβαίας εμπιστοσύνης για να μπορέσουν οι Ευρωπαίοι να εφαρμόσουν τις μεταρρυθμίσεις τους. Το ελληνικό κράτος θα πρέπει να δεχτεί να εφαρμόζουν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι μεταρρυθμίσεις επί Ελληνικού εδάφους» λέει και βέβαια εννοεί να αναλάβουν την διοίκηση αυτών των περιοχών οι Ευρωπαίοι και να δεχθεί το ελληνικό κράτος κάτι τέτοιο!

Και συνεχίζει λέγοντας: "Ωστόσο, δεν πρόκειται για καμιά εχθρική δύναμη κατοχής, αλλά για εργαλείο βοήθειας"! 


Αλλίμονο! Ποιος μίλησε για "δύναμη κατοχής"; Επειδή οι ξένοι θα διοικούν Έλληνες σε ελληνικό έδαφος και θα εφαρμόζουν δικούς τους νόμους που θα τους έχουν βαπτίσει πριν "μεταρρυθμίσεις"; Και μάλιστα, που; Στην Θράκη βρίσκεται είναι η μία από τις ΕΟΖ που θέλει να δημιουργήσει η Γερμανία για να κάνει "μεταρρυθμίσεις"!


Μάλιστα, αναφέρει ο Μ.Σούλτς ότι "Προϋπόθεση γι’ αυτήν τις ΕΟΖ αποτελεί η προσήλωση των Ελλήνων στο ευρώ και η προθυμία της Αθήνας να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και επενδυτικές διευκολύνσεις για επιχειρήσεις, οι οποίες θα επενδύουν στην Ελλάδα". Το ότι θα βαπτιζόταν "μεταρρύθμιση" η δημιουργία αυτόνομων περιοχών στην ελληνική επιρκάτεια, ειλικκρινά δεν θα μπορούσε κανείς να το φανταστεί.


Μάλιστα, σύμφωνα με τη Deutche Welle, όπως αναφέρει το Der Spiegel στην ηλεκτρονική του έκδοση, η ιδέα μιας ειδικής οικονομικής ζώνης κερδίζει και στην Ελλάδα όλο και περισσότερο οπαδούς: Η ελληνική κυβέρνηση έχει υποβάλει ήδη σχετικό αίτημα στην Κομισιόν.


Πριν από δύο εβδομάδες όπως προείπαμε συζητήθηκε το θέμα της ΕΟΖ της Θράκης στην Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστα Μαρκόπουλου, όπου αποκαλύφθηκε όχι απλώς η μεθόδευση, αλλά και η έκταση του κινδύνου για την εθνική ασφάλεια.


Τώρα, σε σχετική του δήλωση στο defencenet.gr, αναφορικά με τις δηλώσεις Μ.Σούλτς ο Κώστας Μαρκόπουλος τονίζει: "Οι δηλώσεις Σουλτς, δείχνουν την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Ελλάδας στην ΕΕ.Έχει ανοίξει η όρεξη όλων ανεξαιρέτως και μάλιστα χωρίς στοιχειώδη αυτοσυγκράτηση και σεβασμό προς τους Έλληνες.


Ο κ.Σουλτς εδειξε το δρόμο για ΕΟΖ που θα ελέγχονται απόλυτα και αποκλειστικά από τους Ευρωπαίους και θα στηρίζονται σε ευρωπαϊκά χρήματα. Θέλουν ανεξάρτητες διοικητικές και οικονομικές εκτάσεις με μοναδικά προνόμια.


Αν η αρχή γίνει στην Θράκη, τότε μπαίνει ο σπόρος του ιδιότυπου καθεστώτος. Να, γιατί ο Τούρκος πρόξενος είναι πρωταγωνιστής στις προετοιμασίες στο πλευρό της κ.Καραγιάννη, του συνεργάτη της Deutsche Bank. H κυβέρνηση είναι ή απρόσεκτη ή συνένοχη. Η συνέχεια θα δείξει"