Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Κάλεσμα Μίκη-Γλέζου "να σταματήσει η προδοσία"

ΑΘΗΝΑ 10/02/2012

Διαφημίσεις Google

Inverter Οθόνης Laptopγια όλους τους τύπους οθονών,
σε τιμές κόστους και άμεση αποστολή
www.laptop-parts.gr
Σε συγκέντρωση έξω από την Βουλή την Κυριακή "για να σταματήσει η προδοσία" και να μην ψηφιστεί η νέα δανειακή σύμβαση καλούν τον ελληνικό λαό ο Μίκης Θεοδωράκηςκαι ο Μανώλης Γλέζος.

"Σας καλούμε στο Σύνταγμα την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Όλοι, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, να μαζευτούμε έξω από τη Βουλή για να απαιτήσουμε να μην υπογραφεί η θανατική καταδίκη της πατρίδας μας, που είναι η ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης. Όλοι μαζί, μαζί με μας, την Κυριακή στο Σύνταγμα, να σταματήσουμε την προδοσία" αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους".

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη, οι επικεφαλής του μετώπου Ε.ΛΑ.ΔΑ., απέστειλαν μήνυμα ξεσηκωμού ώστε να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση, την οποία χαρακτηρίζουν "θανατική καταδίκη της πατρίδας μας".

Ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος και ο συνταγματολόγος Γ. Κασιμάτης κάλεσαν τον κόσμο να βγει στους δρόμους, σε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα, το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών -Σπίθα έστειλε ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές, ζητώντας τους να ψηφίσουν "όχι στη νέα δανειακή σύμβαση, όχι στην εξαθλίωση της χώρας". 

Στην επιστολή του, καταλήγει: "Κανείς από εσάς δεν έχει πλέον την δικαιολογία ότι δεν ΓΝΩΡΙΖΕ. Το γεγονός ότι η υπογραφή αυτή νομιμοποιούμενη με την δική σας ψήφο θα είναι έγκλημα εσχάτης προδοσίας σε βάρος της χώρας και του Λαού, σήμερα εσείς ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου