Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2012

Και να θέλουν ο τρεις Αρχηγοί να μας Λύσουν το Πρόβλημά μας στη Ρίζα του. Δεν μπορούν!

Ιουλίου 30, 2012. Για να μη θεωρηθούμε τελείως αρνητικοί και κακοπροαίρετοι θα σχολιάσουμε το πρόβλημα της χώρας μας στη Ρίζα του και θα αντιμετωπίσουμε του τρεις Πολιτικούς Αρχηγούς, ως… Έντιμους Πολιτικούς που αποφάσισαν να Λύσουν το Πρόβλημα της Χώρας μας στη Ρίζα του: Δεν παύουν να είναι Έλληνες,να Αγαπούν την Ελλάδα και να Σέβονται τους Έλληνες Πολίτες: Δηλαδή, να αποφασίσουν τα εξής:
ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΞΕΝΟΥΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ (ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ – ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΦΘΑΡΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ «ΣΠ» Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΣΣΙΕΣ – ΚΑΘΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΠΛΊΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ – ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ – ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΥΟ -ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΟΥΝ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ!
ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΘΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΝΟΡΒΗΓΟΙ – ΣΟΥΗΔΟΙ – ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΝΑΔΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΦΕΛΗ – ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ Α Π Λ Α Δ Ε Ν
Μ Π Ο Ρ Ο Υ Ν!
Ε Ι Ν Α Ι Ε Γ Κ Λ ΩΒ Ι Σ Μ Ε Ν Ο Ι Σ Τ Ο Ι Δ Ι Ο Τ Ο Σ Τ Ε Γ Α Ν Ο Σ Υ Σ Τ Η Μ ΑΤΟΥ Σ!
ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΥΣΟΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗ…ΦΥΛΑΚΗ!
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΒΙΑ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ!
ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ…ΛΑΙΜΗΤΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ….
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ!
Η ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΑΜΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ – Η ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2000 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου