Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Μήπως δεν δικαιούνται ούτε να ομιλούν;

Όταν διαβάζω τέτοιες ειδήσεις διαρρηγνύομαι.

Η ΟΣΕ/παράγκα, που είχε δημιουργήσει τον δικό της παράλληλο ΟΣΕ με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, απεργεί επειδή γίνεται μια κάποια προσπάθεια αναδιοργάνωσης (δεν έχει σημασία αν είναι ορθή ή σωστή) και προφανώς τους χαλάει τη συνταγή.

Πως μπορεί να αντιμετωπιστεί αυτός ο λαμογιοδίαιτος κομματικός συνδικαλιστικός στρατός; Όχι μόνο σ' αυτόν τον τομέα αλλά και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα;

Μήπως, μετά από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, δεν δικαιούνται να ομιλούν όπως έλεγε κάποτε κάποιος;

ΣΓΣ

 20080915 Ταλαιπωρία για τους επιβάτες

Αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΣΕ από Τρίτη μέχρι Πέμπτη λόγω απεργιών




Αλλαγές στα δρομολόγια των τρένων του ΟΣΕ, επέρχονται από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας που έχει κηρύξει για την Τετάρτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση για τον Οργανισμό.

Την Τρίτη αναστέλλονται δεκάδες δρομολόγια του ΟΣΕ σε όλο το δίκτυο του Οργανισμού.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται από τα κατά τόπους γραφεία του ΟΣΕ, στον τηλεφωνικό αριθμό 110 ή στον δικτυακό τόπο www.ose.gr.

Την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο των επιβατικών αμαξοστοιχιών, συμπεριλαμβανομένων και των διεθνών δρομολογίων.

Όπως γίνεται σε κάθε τέτοια περίπτωση θα κυκλοφορήσουν μόνο οι οριζόμενες ως «Αμαξοστοιχίες Κοινωνικών Αναγκών».

Πιο συγκεκριμένα θα κυκλοφορήσουν οι: 500 και 501, στον άξονα Αθήνας-Θεσσαλονίκης, 604 και 613 Θεσσαλονίκης-Δικαίων, 741, 765, 766 και 746 Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Κοζάνη-Φλώρινα και 4314/302 και 306/5331 στον άξονα Πειραιά-Κιάτου-Πάτρας-Καλαμάτας.

Τέλος, την Πέμπτη αναστέλλεται το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας 308 μεταξύ Κιάτου - Καλαμάτας.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=938094

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου