Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Αυτοδιοίκητο ή αυτόνομο ....

Αν τα πράγματα είναι όπως τα λέει το http://press-gr.blogspot.com τότε άξιος ο μισθός του Αμερικανού προξένου στη Θεσσαλονίκη.

Για να δούμε …

ΣΓΣ

Αποκάλυψη! Ξεπουλήθηκε στους Αμερικάνους...

...ο Εφραίμ. Θα προσπαθήσει να ρίξει την κυβέρνηση με αποκαλύψεις, μέσα στο Νοέμβριο, μήπως και μπορέσει να σωθεί!

.

Γράφει ο Σερδάρης των Καρυών

.

Στη 01.10.2008, αναφέρθηκε εδώ στο μπλόγκ πως αναμενοταν ραντεβού Αμερικανού Διπλωμάτη με τους Εφραίμ - Αρσένιο, σε "ψηλό" Μοναστήρι του Αγίου ΄Ορους και μάλιστα προσδιορίστηκε και η ημέρα της 03.10.2008 και "κάηκε"!!!!

Ομως τελικά τις επαφές Εφραίμ-Αρσενίου με τους Αμερικάνους, ανέλαβε "σύνδεσμος" εξ Ελλάδος των Αμερικάνων, ο οποίος και επισκέφθηκε την Μονή Βατοπεδίου στις 03.10.2008! Διαβεβαίωσε τους Εφραίμ - Αρσένιο για την στήριξη των ΗΠΑ και τόνισε πως το θέμα αποτελεί για τις ΗΠΑ θέμα "ανθρωπίνων δικαιωμάτων" και ανέφερε τη διασφάλιση του "αυτοδιοίκητου της Μονής και του Αγίου Ορους" κλπ. Προσομοιώθηκε δηλαδή και παρερμηνεύθηκε το αυτοδιοίκητο του Αγίου Ορους σε "αυτόνομο" και μάλιστα με Αμερικάνικη ερμηνεία, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό...

Ηταν οι μέρες που οι απεσταλμένοι των ΗΠΑ "ανακάλυπταν" "μακεδονική κοινότητα" στην Δυτική Μακεδονία... Λέτε να ήρθε ο καιρός με αφορμή το Βατοπέδι να ανακαλύψουν και "Αυτόνομη Αθωνική Πολιτεία";;; Αλλωστε τι άλλο θα μπορούσε να σώσει τους Εφραίμ-Αρσένιο από την φυλακή, παρά μόνο μια προβολή του θέματος ως "δίωξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην αυτόνομη Αθωνική Πολιτεία";;

Υπάρχει όμως μια μεγάλη λεπτομέρια στην υπόθεση... Πολύ σημαντική... Ο "σύνδεσμος" Βατοπεδίου - Αμερικανών συνεχώς τόνιζε συμβουλευτικά στους Εφραίμ-Αρσένιο πως για να στηριχθεί και να υποστηριχθεί η διασφάλιση της μη δίωξης των δύο, θα πρέπει να κατονομαστούν οι εμπλεκόμενοι πολιτικοί αξιωματούχοι της Κυβέρνησης Κ.Καραμανλή, που βοήθησαν στην υπόθεση της Βιστωνίτιδας κλπ. Κατόπιν θα κατηγορηθεί η κυβέρνηση για κατάχρηση εξουσίας και παραβίαση του "αυτοδιοίκητου του Αγίου Ορους" (αυτόνομου;) και θα επέμβουν με δηλώσεις τους και άλλες ενέργειες οι παγκόσμιοι προστάτες των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων"...

Την ημέρα που γράφτηκε το περίφημο "ραντεβού" που τελικά "κάηκε", το CNN έκανε την πρώτη αναφορά του στο σκάνδαλο Βατοπεδίου συνδέοντάς το με τον Κ.Καραμανλή...

Φαίνεται πως ο Νοέμβριος θα είναι πολύ κρίσιμος για την κυβέρνηση. Τότε προσδιορίζονται οι εκδηλώσεις του Εφραίμ εναντίον της Κυβέρνησης... Πιθανότατα να προκαλέσουν την πτώση της. Φυσικά το κέρδος για τις ΗΠΑ θα είναι πολλαπλό, καθώς μετά από "μειονοτικές κοινότητες" θα ανακαλύψουν και "αυτόνομες πολιτείες" στην Ελλάδα...

Για την ιστορία, αναφέρουμε πως τέλη Φεβρουαρίου 2008 πήγε επιχειρηματίας -τότε κολλητός του Εφραίμ- στο Βατοπέδι και τα "έσπασε" με τον Εφραίμ, καθώς πούλησε σε άλλον το Ολυμπιακό Χωριό και όχι στον ίδιο, όπως είχε υποσχεθεί. Οι φωνές του επιχειρηματία ακούγονταν μέχρι τις Καρυές!! Το ίδιο βράδυ διανυκτέρευσε σε Κελί των Καρυών όπου εκμυστηρεύθηκε τα πάντα και το τι θα επακολουθούσε.

Λίγες μέρες μετά, επισκέφθηκε την Βατοπεδίου και διανυκτέρευσε για 2 νύχτες ο Γεν. Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσ/νίκη, όπου είχε συνεχείς επαφές με τους Εφραίμ-Αρσένιο...Τον Γεν. Πρόξενο των ΗΠΑ συνόδευε ο φίλος του και νύν "σύνδεσμος" Ελληνας. Ποιός είναι;; Ας ψάξουν όσοι θέλουν να μάθουν και ειδικά της Κυβέρνησης, να δούνε ποιός τον συνόδευε!!!

Μην κάνουν όμως τον κόπο να ρωτήσουν και να βάλουν τον Διοικητή Δαλακούρα να μάθει, γιατί ούτε δυνατότητες έχει, ούτε τα μέσα και τους ανθρώπους και πιθανόν να μεταφέρει λάθος πληροφορίες. Αλλωστε δεν έχει καμία πρόσβαση πλέον η Διοίκηση Αγίου Ορους, στα αρχεία εισόδου προσκυνητών. Αναφαίρετα δικαιώματα που αφορούν την ασφάλεια του Αγίου Ορους και τα οποία απεμπόλησε η Πολιτεία επί παντοδυναμίας Σ. Ψυχάρη και συνεχίζει επί Δαλακούρα.

Ο Νοέμβριος είναι κοντά... Για να δούμε τι μας επιφυλάσει και τι επιφυλάσσει για την κυβέρνηση, καθώς έπονται αποκαλύψεις του Εφραίμ!

Σε κάθε περίπτωση, ο "σύνδεσμος" θα "καεί" με στοιχεία ακλόνητα και τον βλέπω Μοναχό στην Βατοπεδίου για να γλυτώσει το ξύλο που θα φάει από την κατάρευση της Κυβέρνησης.

http://press-gr.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Αναδιαβιβάζω το σχόλιο που έλαβα με Email από τον Παπαηλία Υφαντή.
    Τέτοιους παπάδες έχει άνάγκη η Ελλάδα.
    ΣΓΣ

    papailias yfantis
    to me
    show details 6:36 AM (1 hour ago)

    Η διαπλοκή των Αμερικάνων με το θρησκευτικό κατεστημένο φαίνεται να είναι παλιά ιστορία.
    Οι Αμερικάνοι, πέραν των άλλων στηρίζουν το καθεστώς της δεσποτοκρατίας. Δεδομένου ότι η δεσποτοκρατία είναι στην τοπική μας κοινωνία ένα από τα ανήθικότερα ηθικά στηρίγματα του καπιταλισμού, που είναι βέβαια η "θρησκεία" των Αμερικάκάνων.
    Υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι ο εκάστοτε αρχιεπίσκοπος (π. χ. Σεραφείμ, Χριστόδουλος), για να εκλεγεί, χρειάζεται την έγκριση των Αμερικάνων.
    Το 1987, όταν ο Τρίτσης θέλησε να κάμει κάποιες μεταρρυθμίσεις, οι Αμερικάνοι, για να ασκήσουν πιέσεις, έβαλαν τους Τούρκους, να μας δημιουργήσουν προβλήματα και ανάγκασαν την τότε κυβέρνηση να υπαναχωρήσει.
    Τώρα μεθοδεύουν, όπως φαίνεται την αναρρίχηση στην πρωθυπουργία της άλλης δυναστείας του δικομματισμού. Η οποία φαίνεται ευπειθέστερη στα κελεύσματά τους.
    Πάντως, αν για τους Αμερικάνους είναι προτιμότερη η Σκύλλα από τη Χάρυβδη, εμείς πρέπει ν' αποφασίσουμε κάποτε να βγούμε απ' τα σαγόνια του καρχαρία του δικομματισμού

    παπα-Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή