Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

20100423 Ανοικτό γράμμα προς τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε με α

Αγαπητοί,  σας στέλνω ένα ανοικτό γράμμα προς τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή το λόγο που εκφέρει τόσο αυτός καθώς και οι  ενημερωτικές και οικονομικές εκπομπές του ραδιοσταθμού Σκάι τις τελευταίες δύο μέρες (22/04/2010 – 23/04/2010). Έχει ευρύτερη σχετικά απεύθυνση και για αυτό είναι γραμμένο με αυτόν τον τρόπο.

Εάν θα μπορούσατε να το αναρτήσετε σε κάποιο ιστοσελίδα θα ήταν ίσως καλό.

Συντροφικά

Βαγγέλης, Πειραιάς

http://docs.google.com/View?id=dfvhbtgv_23719hdvhkshp (το ανοικτό γράμμα)
ΥΓ:Έχω στείλει και το ανοικτό γράμμα και στο περιοδικό Άρδην.
--

Χωρίς να λυπάμαι, διαφωνώ ριζικά με τις θέσεις σου.
Δεν είμαι μπλε, δεν είμαι πράσινος, δεν είμαι κόκκινος. Είμαι πατριώτης.
Πατριώτης που βιώνει το χάλι που όλοι οι ανεύθυνοι και ιδιοτελείς πολιτικοί μας έχουν φέρει.
Είμαι αυτός που βιώνει μια δράκα ανεγκέφαλων να παρεμποδίζει την λειτουργία των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών και να καταλαμβάνει τις εισόδους των ξενοδοχείων. Συνέπεια τούτου η απώλεια εσόδων που καταλήγουν στην ακόμη περαιτέρω συρρίκνωση του ΑΕΠ. Μικραίνει το ΑΕΠ μεγαλώνει το πρόβλημα που ζούμε.
Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτό το στοιχειώδες και φεύγουμε από το αντικείμενο, που είναι η χρεοκοπία που προσπαθούμε να διαχειριστούμε και πάμε στο υποκείμενο, που είναι η χρησιμοποιούμενη φρασεολογία, τότε το ζητούμενο δεν είναι η βέλτιστη αντιμετώπιση της κρίσης, αλλά να την επιτείνουμε.
Αυτή δεν είναι στάση αγάπης προς την πατρίδα, αλλά μίσους. Έχουμε ήδη ζήσει αρκετές εκφράσεις και εκφάσεις αυτού του μίσους με ολέθρια αποτελέσματα, γι' αυτόν τον τόπο.
ΣΓΣ

Κατόπιν επιθυμίας του εκδότου της επιστολής παραλείπεται το Email του και το ονομά του.

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή