Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

20101008 Βαθμός του εφέδρου Ταξίαρχου ή του εφέδρου Υποστρατήγου

ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

 

[...]

 

Ευ. Βενιζέλος:  Πολύ καλό ήταν αυτό, αρχίζω από το πρώτο, ότι πρέπει να γιορτάσουμε τη μακροχρόνια παρουσία αρκετών συντακτών που είναι διαπιστευμένοι εδώ και να τους τιμήσουμε για τη συμβολή τους στην ενημέρωση της κοινής γνώμης επί τόσα πολλά χρόνια. Και θα συνεργαστώ με τα επιτελεία και με τη Διεύθυνση Ενημέρωσης να το οργανώσουμε...

 

Δ. Βερύκιος (Έθνος): Δε θέλουν να μας βλέπουν αυτοί κ. Υπουργέ.

 

Ευ. Βενιζέλος:  Πρέπει δε να πω ότι έχω ψηφίσει και μια διάταξη στο νόμο αυτόν, που επιτρέπει στον Υπουργό με πρόταση του ΣΑΓΕ να απονέμει το βαθμό του εφέδρου ταξίαρχου ή του εφέδρου υποστρατήγου σε πρόσωπα τα οποία έχουν συμβάλλει στην ανάπτυξη και υπεράσπιση των Ενόπλων Δυνάμεων!

Όλα τα άλλα που είπατε με πολύ ωραίο και γλαφυρό τρόπο τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς. Όλα.

 

[...]


Αν συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει όλοι οι ανώτατοι να παραιτηθούν! Μέχρι που θα φθάσει ο εξευτελισμός: κάτι τέτοια βλέπου οι Τούρκοι και λένε αυτά που λένε! Εχω στείλει σχετικό μέιλ.

Σ.Π.


Νενέκοι υπάρχουν. Φενέκοι δεν υπάρχουν.
ΣΓΣ

 

 

Αν έλεγε προαγωγή σε Στρατηγό, Ναύαρχο, Πτέραρχο, η σκέψη μας θα πήγαινε -δικαιολογημένα- στον Δ.Βερύκιο !!!!

Τι γελοιότητες είναι αυτές ???

Κ.Σ.Β

 

 

Αν το ζητούμενο είναι η περαιτέρω μείωση και ο εξευτελισμός των αξιωματικών, από τη γενιά του πολυτεχνείου, τότε mission accomplished.
Αν πάλι σκοπός του είναι να δοθεί ακόμα μια σύνταξη -- "μαζί τα φάγαμε" -- στους ημετέρους ΓΑΠες, τότε ας πει κάποιος στον Μπένη ότι υπάρχει και δημοσιοϋπαλληλική ιεραρχία, ας τον ονομάσουν Γενικό Διευθυντή.
ΣΓΣ

ΥΓ Υπενθυμίζεται η τελευταία φαύλη χρήση της φράσης
"mission accomplished".
http://en.wikipedia.org/wiki/2003_Mission_Accomplished_Speech




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου