Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Χρήστος Καπούτσης: ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ

Χρήστος Καπούτσης: ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ κ. ΠΑΝΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ


Ευ. Βενιζέλος: Καλημέρα. Σας καλέσαμε να έρθετε και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εκ μέρους του κ. Μπεγλίτη για την ανταπόκρισή σας, προκειμένου να κάνουμε σήμερα μια επετειακή σύντομη συνέντευξη, γιατί έκλεισε ένας χρόνος παρουσίας μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Άρα πρέπει να παρουσιάσουμε με ένα κωδικοποιημένο και συνοπτικό τρόπο το έργο μας, τις πρωτοβουλίες μας και τα αποτελέσματα που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους 12 μήνες και να δεσμευτούμε ενώπιόν σας και άρα ενώπιον της κοινής γνώμης του ελληνικού λαού, για τις βασικές προτεραιότητές μας της επόμενης χρονιάς.
Κείμενο αναφοράς των όσων θα πούμε σήμερα, είναι όπως επιβάλλεται θεσμικά, η ομιλία μου στη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης τον Οκτώβριο του 2009 γιατί αυτό είναι το θεσμικό κείμενο που λειτουργεί ως οδηγός των πρωτοβουλιών και των δράσεών μας.
Συμπληρωματικά για τα θέματα της αμυντικής οικονομίας το κείμενο που λειτουργεί προς το παρόν, είναι τα όσα είπα στη Βουλή στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού του 2010 και βεβαίως αυτά θα αναθεωρηθούν με βάση τα δεδομένα του προϋπολογισμού του 2011 και θα καταγραφούν στις παρεμβάσεις μας τις κοινοβουλευτικές, στην αντίστοιχη συζήτηση το Δεκέμβριο του 2010.
Προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο σας, όλο το υποστηρικτικό υλικό στο οποίο θα αναφερθώ, αναρτάται στο Διαδίκτυο κατά τρόπο ενιαίο και κωδικοποιημένο -υπάρχει σε ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά διάσπαρτο- ώστε κι εσείς να διευκολύνεστε στο έργο σας και να μπορείτε να παρακολουθείτε τα θέματα με ένα συστηματικό και διαρκή τρόπο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου