Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2011

Τι είναι και τι θέλει η "ΣΠΙΘΑ"...

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΚΑΜΜΕΝΟΣ- ΣΑΚΟΡΑΦΑ:
Ψυχή τε και σώματι, παρόντες στην ιδρυτική συνάντηση της ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

4 σχόλια:

κακό συναπάντημα είπε...

Ο Π. Καμμένος έχει όλα τα προσόντα για να διεκδικεί την θέση του υπαρχηγού του Μ. Θεοδωράκη σε αυτή την προσπάθεια. Τον Δ. Καζάκη και την Σ. Σακοράφα τους βλέπω να είναι απλοί υπολοχαγοί σε αυτό νέο εθνικοαπελευθερωτικό κίνημα.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια πρόσφατη συνέντευξη του Π. Καμμένου και να την συγκρίνετε με αυτά που υποστηρίζει η ΣΠΙΘΑ και θα δείτε ποιός είναι πραγματικά ο "υπαρχηγός"...

Ο Πάνος Καμμένος βουλευτής της ΝΔ, μας δίνει την πρώτη του διαδικτυακή συνέντευξη και πρώτη για το 2011 όπου, μιλάει για όλους και για όλα.

Δ.Υ. είπε...

Λόγω της αδυναμίας και της πολυδιάσπασης της αριστεράς θα δούμε, αυτή την εποχή της τόσο βαθειάς κρίσης, κάθε είδους λουλούδια και μπουμπούκια να ανθίζουν. Τα περισσότερα θα έχουν πατριωτικό, εθνικιστικό άρωμα . Συμφωνώ 100% με τη ανάλυση και την τοποθέτηση του ΕΟΣ στο συγκεκριμένο θέμα , μόνο που ειλικρινά και χωρίς καμμία διάθεσης προβοκατορολογίας θα ήθελα να ρωτήσω μήπως τοποθετήσεις του τύπου εμπρός για νέο ΕΑΜ , κατοχική κυβέρνηση κ.λ.π. ωθούν , οδηγούν αντικειμενικά σε τέτοια φαινόμενα, κινήματα κ.λ.π. Έιλικρινά επαναλαμβάνω δεν προβοκάρω, μια σκέψη κάνω.

Ανώνυμος είπε...

Mια κριτική "από τα μέσα" στον Μίκη γιατί δεν είναι συνεπής πατριώτης και δεν εναντιώνεται στην "νέα τάξη" όσο θα έπρεπε, εδώ: Να τελειώνουμε με το «Μανιφέστο» του Μίκη

Ανώνυμος είπε...

Γεγονός ότι ένα μεγάλο τμήμα της αριστεράς και των αριστερών να στηρίζουν τις ελπίδες τους σε ένα γεροξεκούτη με τυχοδιωκτικό πολιτικό παρελθόν, δείχνει την κατάντια τους. Όμως το πράγμα γίνεται επικίνδυνο από την στιγμή που στο ίδιο πρόσωπο εναποτίθενται και οι ελπίδες της "αντισυστημικής" δεξιάς. Ένα τυπικό δείγμα του εναγκαλισμού αυτού του πολιτικού χώρου με το εγχείρημα του Μ. Θεοδωράκη, από τις στήλες της ιστοσελίδας "ΓΑΤΑΡΟΣ", εδώ:
1.Μίκης: «Αυτή τη στιγμή στη χώρα γίνεται πραξικόπημα»
2.Ζουράρις - Για τη ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη

Τι είναι και τι θέλει η "ΣΠΙΘΑ"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου