Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας εν καιρώ ειρήνης, όπως αυτά ορίζονται, διαπράττει η κυβέρνηση Γ.Α.Π.

Με την ίδια μέθοδο και με τον ίδιο τρόπο όπως η πολιτισμένη Δύση ενοχοποίησε κράτη και λαούς προκειμένου να δικαιολογήσει νομικά τις άνομες αποφάσεις της στο Συμβούλιο Ασφαλείας για τις πολεμικές επιχειρήσεις στο Ιράκ, στη Γιουγκοσλαβία, κλπ. Την ίδια ακριβώς μέθοδο ενοχοποίησης χρησιμοποίησαν οι τοκογλύφοι – δανειστές και οι κυβερνήσεις των σταυροφόρων της Δύσης για να επιτεθούν εναντίον της χώρας μας, για να την κατακτήσουν οικονομικά και να την λεηλατήσουν.
Το μεν Ιράκ κατηγορήθηκε ψευδώς και κατασυκοφαντήθηκε ότι κατείχε παρανόμως πυρηνικά - ενώ το Ισραήλ δεν κατείχε!!!  Το Αφγανιστάν ότι περιθάλπει τον δικό τους φαντομά Μπιλ Λάντεν, που κατέρριψε τους Δίδυμους Πύργους!!!  Η Γιουγκοσλαβία ότι παραβίαζε το διεθνές δίκαιο και τα δικαιώματα του ανθρώπου κ.ο.κ. Και μετά ήρθε και η σειρά μας.
Είναι γνωστό πια ότι οι Γερμανοί πολιτικοί χρησιμοποιούν σχεδόν πάντα με δεξιοτεχνία τη  μέθοδο της συκοφαντίας πριν από κάθε διαπραγμάτευση, πριν από κάθε πολεμική ενέργεια. Σύμφωνα δε με τον Γερμανό φιλόσοφο Γκαίτε, έχουν στη λασπολογία, στη χειραγώγηση των μαζών και στη ρουφιανιά τις μεγαλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως. Επίσης λόγω της πατροπαράδοτης ανασφάλειας τους για την πώληση των άφθονων προϊόντων τους, έχουν γίνει πρωταθλητές και στην κατά συρροή δωροδοκία, SIEMENS και όχι μόνο. Ο ευρυμαθής και ευφυής καθηγητής της οικονομίας Keynes μας σκιαγραφεί τους Γερμανούς πολιτικούς και επιχειρηματίες ως ακολούθως: Ο Γερμανός πολιτικός ή επιχειρηματίας δεν καταλαβαίνει και δεν μπορεί να καταλάβει τίποτα, παρά μόνο απειλές και εκφοβισμούς. Δεν δείχνει ποτέ καμία γενναιοδωρία ή ενδοιασμό για τις διαπραγματεύσεις. Δεν υπάρχει ποτέ κάποιο πλεονέκτημα που δεν θα σπεύσει να τον εκμεταλλευτεί κατάλληλα. Δεν διαθέτει ούτε περηφάνια αλλά ούτε τον παραμικρό οίκτο ή συμπόνια.
Μας λένε λοιπόν οι Γερμανοί πολιτικοί ότι ο Ελληνικός λαός είναι φαύλος και οκνηρός, αλλά προπαντός διεφθαρμένος, διότι κατασπατάλησε αφρόνως τα τίμια χρήματα των τοκογλύφων – δανειστών, αλλά και τα κοινοτικά κονδύλια της αλληλέγγυας Ε.Ε.. Ζούσε δηλαδή και ζει παρασιτικά, με χρήματα των Ευρωπαίων εργαζομένων και αυτό είναι παράνομο και ανέντιμο και δεν πρέπει να συνεχίζεται.  Στην ίδια ακριβώς συχνότητα η εθελόδουλη των Γερμανών και της Τρόικας κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός σαν όργανο της ίδιας ορχήστρας, σαν το καλύτερο τσιράκι τους, επιβεβαίωνε τις παραπάνω επαίσχυντες συκοφαντίες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και συμφωνούσε ότι όχι μόνο του λαχε να κυβερνά ένα διεφθαρμένο λαό, αλλά ότι ο Έλληνας έχει τη διαφθορά πια στο DNA του. Δηλαδή με άλλα λόγια η διαφθορά έρχεται από πολύ παλιά απ τους αρχαίους προγόνους μα ς που μας μεταβίβασαν τα ένοχα γονίδια. Ξεφυλλίζοντας όμως την πολύπαθη ιστορία μας, θα δούμε ότι την ίδια ακριβώς συκοφαντία είχε κατασκευάσει το παλάτι του Όθωνα το 1832, που τον έφεραν οι αλληλέγγυες συμμαχικές μας δυνάμεις με την σύμφωνο γνώμη της τότε δοσίλογης κυβέρνησης. Συνέταξαν υπόμνημα στα Γερμανικά που εστάλη επισήμως σε όλη την Ευρώπη λέγοντας: Οι πολεμιστές του 21 είναι ένας όχλος βάρβαρος, γεμάτος τουρκικά ελαττώματα, φαύλος και οκνηρός, ξένος από κάθε προγονική ελληνική αρετή και αξία και είναι ανάξιος να αυτοκυβερνηθεί και συνάμα να’ χει πολιτικές ελευθερίες. Και συνέχιζε το υπόμνημα: Δεν προσέφεραν τίποτα στον αγώνα της απελευθέρωσης από τους Τούρκους. Την ελευθερία τους την χρωστάνε στην φιλανθρωπία των τριών συμμαχικών δυνάμεων και εις τον φιλελληνισμό του Βασιλέως της Βαυαρίας, αλλά κυρίως εις την αυταπάρνηση του Βασιλέως Όθωνος που έδωσε την συγκατάθεσή του και εδέχθη το ακάνθινο Ελληνικό στέμμα. Η δοσίλογη λοιπόν τότε κυβέρνηση υπογράφει τυφλά αυτό το υπόμνημα – μνημόνιο, παραδίδει την εθνική κυριαρχία και την διοίκηση του έθνους στους Γερμανούς και έτσι η Ελλάδα απέκτησε νέο Σουλτάνο με τη διαφορά ότι ήταν καθολικός χριστιανός και εξαθλίωσε τον Ελληνικό λαό περισσότερο από τους Τούρκους και τον κατάσφαξε για 30 χρόνια.
Η σημερινή δοσίλογη κυβέρνηση με αρχηγό τον Γ.Α.Π. οργάνωσε ακόμα καλύτερα την συκοφαντία για να επιβεβαιώσει το διασυρμό των γερμανικών ΜΜΕ και της γερμανικής ηγεσίας για να πετύχουν τον κοινό τους στόχο. Την τεκμηρίωσε και ιατρικά εκμεταλλευόμενη την πρόοδο και τις ανακαλύψεις της γενετικής επιστήμης, για να γίνει και πειστικότερος και να βεβαιώσει ότι η διαφθορά είναι βαθειά ριζωμένη στους  Έλληνες, είναι μέσα σε όλα τα κύτταρά τους, είναι στον πυρήνα τους, είναι γραμμένη ανεξίτηλα πάνω στο γενετικό τους υλικό, προειδοποιώντας τις επόμενες γενιές των Γερμανών να προσέχουν τους Έλληνες διότι τα παιδιά τους θα ναι κι αυτά διαφθαρμένα, επειδή οι γενετικές εγγραφές και πληροφορίες μεταβιβάζονται αυτούσιες δια της αντιγραφής του DNA. Την συκοφαντία δηλαδή του εκλεγμένου με πανουργία πρωθυπουργού - με την πρωτοφανή παραπλάνηση του λαού - και της παράνομης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ την μπόλιασαν σε όλα τα κύτταρα του κάθε Έλληνα πολίτη αλλά και σε όποιον Έλληνα πρόκειται να γεννηθεί!!!
Στη συνέχεια έρχονται να συμφωνήσουν και να στηρίξουν τις απόψεις των σταυροφόρων και της δοσίλογης κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ πρώτα το καθηγητικό ιερατείο, που αυτοαποκαλείται διανόηση, τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια των τηλεοπτικών παραθύρων και αρκετών άλλων πολιτικών και συνδικαλιστών της αντιπολίτευσης. Έτσι λοιπόν ομόφωνα ένας λαός κατηγορήθηκε, προκειμένου να δικαιολογήσει η κυβέρνηση του Γ.Α.Π. την πρωτοφανή σε αγριότητα επίθεσή της, για να μην υπάρχουν αντιδράσεις λαϊκές μέσα και έξω από τη χώρα. Την επίθεση αυτή,  όπως έχει πλέον αποδειχθεί, την είχε σχεδιάσει με τους τοκογλύφους όταν ακόμα ήταν στη αντιπολίτευση. Η κήρυξη του πολέμου πλέον ήταν θέμα λίγου χρόνου. Ήταν όλα έτοιμα, οι τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας του πολέμου έπρεπε να γίνουν. Δηλαδή φρόντισαν οι τοκογλύφοι όχι μόνο να εκλεγεί ο αρχηγός της ληστρικής επιχείρησης στην πρωθυπουργία αλλά έπρεπε να χει και ισχυρή κυβέρνηση και φυσικά το επέτυχαν με την βοήθεια της απερχόμενης κυβέρνησης της Ν.Δ. κυρίως με αντάλλαγμα τη παραγραφή των οικονομικών και πολιτικών της σκανδάλων. Έπρεπε επίσης να φροντίσουν και κάποιες άλλες σημαντικές λεπτομέρειες. Έπρεπε η χρεοκοπία της χώρας μας να μεγαλώσει κι άλλο. Να γίνει δηλαδή Τιτανικός. Το πέτυχε ο σοφός πρωθυπουργός Γ.Α.Π. Τον βοήθησαν όλοι πρόθυμα, κερδοσκόποι με το σκάνδαλο Τ+10, με τα CDS και άλλα κερδοσκοπικά εργαλεία, με γύπες και κοράκια να τριγυρίζουν πάνω στο πτώμα της χρεοκοπημένης Ελλάδας, άλλωστε έτσι τα είχαν συμφωνήσει.
Έτσι λοιπόν ο Ελληνικός λαός από τον Μάιο του 2010 έχει μόνιμα το πιστόλι στον κρόταφο και όχι στο τραπέζι, που ήταν από τον Ιανουάριο του 2010, όπως δήλωνε ο πρωθυπουργός. Τον ληστεύουν συνεχώς και ανελέητα, βιάζουν την ψυχή του, την αξιοπρέπειά του και την περηφάνια του. Πίνουν το αίμα του οι αιμοδίαιτοι κατακτητές με τους δοσίλογους συνεργάτες τους. Ισοπεδώνουν τα ήθη τα έθιμα του και τις παραδόσεις του. Κλέβουν ακόμα και τον ήλιο και τον αέρα προκειμένου να κερδοσκοπήσουν, διότι όπως είπε η παραπάνω συμμορία οι Έλληνες είναι ανάξιοι να αυτοκυβερνηθούν, δεν τους αξίζει η ελευθερία, ούτε φυσικά δικαιούνται να έχουν πλούτο, επειδή τον κατασπατάλησαν χωρίς περίσκεψη.
Δεν χορταίνουν και μοιάζουν με το αδηφάγο τέρας της Λερναίας Ύδρας και με Στυμφαλίδες όρνιθες. Δεν έχουν κανένα ίχνος συμπόνιας και ανθρωπιάς και επιβεβαιώνουν την μαμά τους την Θάτσερ, που τους ευλόγησε να ζήσουν και να μεγαλουργήσουν εκτός κοινωνίας και κοινωνικότητας, δηλαδή να γίνουν βάρβαροι και πολεμοχαρείς και άγρια θηρία, όπως ο Όμηρος και ο Αριστοτέλης τους είχε ορθώς χαρακτηρίσει. Η πανομοιότυπη αυτή επιχείρηση κατασυκοφάντησης των Γερμανών του Όθωνα και της τότε δοσίλογης κυβέρνησης και των σημερινών Γερμανών αξιωματούχων με τον τοποτηρητή τους Γ. Παπανδρέου, σκόπευε και σκοπεύει στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και της διοίκησης από τους Γερμανούς, για να γεύονται τον πλούτο της χώρας μας. Δυστυχώς αυτή είναι η ιστορική αλήθεια και δεν αμφισβητείται.
Όμως ο σοφός λαός μας λέει ότι αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη και τον ληστή αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και τούτο διότι πρώτον, ολόκληρος ο Ελληνικός λαός οι κάμποι και τα ψηλά βουνά, οι θάλασσες και τ’ ακρογιάλια έχουν πεισθεί και γνωρίζουν με μαρτυρίες, στοιχεία και αποδείξεις ότι η μεγάλη αυτή ληστεία που δυστυχώς συνεχίζεται, αυτό το πλιάτσικο σχεδιάστηκε από νοσηρούς εγκεφάλους με νόες τερατώδεις, που είναι ικανοί για τα χειρότερα εγκλήματα. Αυτή η ληστεία μετά φόνων έχει πρωτεργάτες, συνεργάτες και ηθικούς αυτουργούς και αρκετούς οικονομικούς δολοφόνους. Ο βαρβαρικός λοιπόν στρατός των νέων σταυροφόρων με συμμάχους την κυβέρνηση του Γ.Α.Π. ξεκίνησαν τις πολεμικές επιχειρήσεις με ανοιχτό πόλεμο από το Μάιο του 2010, με πρώτο φρικτό για το λαό μας κτύπημα να κάψουν ζωντανούς τέσσερις αθώους συμπολίτες μας στην τράπεζα Marfin. Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα έχουν αναγκάσει σε αυτοκτονία εκατοντάδες αθώους οικογενειάρχες, οι οποίοι δεν άντεξαν το μαρτύριο της πείνας των παιδιών τους. Έχουν τραυματίσει χιλιάδες διαδηλωτές, που χρειάστηκαν ιατρική βοήθεια και μερικοί έχουν μείνει ανάπηροι. Στην τελευταία μεγαλειώδη διαδήλωση στο Σύνταγμα οι αδίστακτοι δολοφόνοι, έσπειραν πάλι τον τρόμο και τη φοβέρα στους απλούς πολίτες με το να θανατώσουν ένα αθώο διαδηλωτή και άνεργο πατέρα.
Οι πολιτικοί μας έχουν πάρει καλές οδηγίες και συμβουλές από τους Γερμανούς συνεργάτες τους. Σε πρόσφατη δε δημόσια δήλωση που προέβει κορυφαίος Ευρωπαίος καθηγητής, που ήταν στην αντίσταση κατά των Γερμανών, μας υπενθυμίζει και μας προειδοποιεί: οι Γερμανοί επιλέγουν, λόγω δειλίας και φόβου, να προβαίνουν σε αντίποινα κατά αθώων πολιτών, κυρίως σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους, προς εκφοβισμό και κάμψης της αντίστασης του αντιπάλου. Η δήλωση του αυτή, μας έφερε στη μνήμη μας τούτες τις μέρες τις θηριωδίες τους στον άμαχο Ελληνικό πληθυσμό και τα αθώα γυναικόπαιδα με τις γνωστές ομαδικές εκτελέσεις στις 89 μαρτυρικές Ελληνικές πόλεις κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, με πρόσχημα και δικαιολογία ότι κάποια αντιστασιακή ενέργεια είχε προηγηθεί. Επίσης έρχονται στη μνήμη μας οι 500.000 θάνατοι απ την πείνα, που οι αθέμιστοι κατακτητές προκάλεσαν αφού λεηλάτησαν όλα τα τρόφιμα των νοικοκυριών μας. Η οργή των Ελλήνων σήμερα κυρίως εναντίον των Γερμανών έχει ξεχειλίσει και θα συντρίψει το 4ο Ράιχ, που τόλμησε ξανά να επιτεθεί στον Ελληνικό λαό σε συνεργασία με το νέο Τσολάκογλου – Γ.Α.Π..
Όμως οι ίδιοι οι πολεμοχαρείς και θρασύτατοι κατακτητές έχουν ομολογήσει ότι χρησιμοποιούν νέου τύπου όπλα πιο φονικά, τα φονικά όπλα του ψυχολογικού πολέμου, για αυτό ο πρωθυπουργός μας είπε ότι η Ελλάδα θα γίνει το πειραματόζωο της Ευρώπης. Είμαστε πειραματόζωα διαλαλούσε κάθε στιγμή, κάθε λεπτό. Οι βασικοί σύμμαχοι άλλωστε της κυβέρνησης ΓΑΠ, οι Γερμανοί αξιωματούχοι, έχουν παράδοση σε τέτοια πειράματα, σε τέτοιες αποτρόπαιες ενέργειες και δράσεις, όπως π.χ. ενώ προέβησαν στην γενοκτονία της Ναμίμπια το 2ο  Ράιχ και αναγκάζοντας  65.000 λαού (αφού τους απώθησαν στην έρημο και τους φρουρούσαν να μην φύγουν) να πεθάνουν από πείνα και δίψα. Εν συνεχεία πήραν 21 κεφάλια παιδιών και ενηλίκων για ιατρικά πειράματα. Οι ψυχίατροι τους λοιπόν έχουν δώσει τις καλύτερες συνταγές στους βάρβαρους κατακτητές μας, έτσι ώστε να προκαλέσουν τις μεγαλύτερες δυνατές ψυχικές βλάβες και διαταραχές στον Ελληνικό πληθυσμό για να πετύχει το επιστημονικό πείραμά τους.
Τα πρώτα αποτελέσματα των ερευνών των δύο κορυφαίων πανεπιστημίων της Δρέσδης και του Καίμπριτζ, ανακοινώθηκαν πρόσφατα και είναι απογοητευτικά για την ψυχική υγεία των Ευρωπαίων. Η επείγουσα επισήμανση της έγκριτης ερευνητικής ομάδας του πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, της προηγούμενης εβδομάδος, που είχε τίτλο η υγεία των Ελλήνων βρίσκεται σε κίνδυνο  και τα σημερινά δημοσιεύματα της Monde Diplomatique, που έχουν τίτλο Η Ελλάδα είναι άρρωστη, η κατάθλιψη αυξάνεται και οι αυτοκτονίες πολλαπλασιάζονται, έχει  σημάνει συναγερμό στην Ελληνική ιατρική κοινότητα. Οι Έλληνες γιατροί έχουν όμως ήδη διαπιστώσει τη μαζική νοσηρότητα του πληθυσμού και έχουν εντοπίσει όλες τις κύριες αιτίες και αγωνίζονται για την ανάταξη των Ελλήνων πολιτών, που είναι θύματα της επιδρομής σοκ και δέος, που οργανώθηκε μεθοδικά. Η νόσος δυστυχώς έχει πάρει διαστάσεις επιδημίας, οι αυτοκτονίες πληθαίνουν, οι απόπειρες αυτοκτονίας αυξάνουν, η κατάθλιψη, το άγχος, ο φόβος και ο πανικός, η ανασφάλεια είναι στην ημερήσια διάταξη και το πείραμά τους φαίνεται να πετυχαίνει. Το φάσμα της πείνας πλανάται πάνω από τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου, ήδη τα πρώτα κρούσματα ασιτίας έκαναν την εμφάνισή τους σε παιδιά του σχολείου, την ίδια στιγμή που η χλιδή, ο πλούτος, η ευμάρεια των αξιωματούχων του στρατού της κυβέρνησης κυκλοφορεί προκλητικά, που σε συνδυασμό με την ατιμωρησία των ενόχων αυτής της κρίσης, που έφερε τον πόλεμο έχουν προκαλέσει την μεγαλύτερη ψυχική διαταραχή στους Έλληνες πολίτες επειδή είχαν και έχουν το αίσθημα του δικαίου παρά πολύ ανεπτυγμένο, και αυτό δεν το αντέχουν και ετοιμάζονται να δώσουν την πιο σκληρή απάντηση.
Οι Γερμανοί κατακτητές μέχρι τώρα έχουν προκαλέσει τουλάχιστον δύο γενοκτονίες στον Ελληνικό πληθυσμό, μία στον Ποντιακό Ελληνισμό που κατεύθυναν τον τουρκικό στρατό και έδιναν οδηγίες για τις σφαγές και η δεύτερη το 1941. Έπρεπε λοιπόν να δοκιμάσει και μια τρίτη γενοκτονία η Γερμανία αλλά με διαφορετική μέθοδο και αν πετύχει στο πειραματόζωο Ελλάς, να την εφαρμόσει και σε άλλες χώρες, διότι αυτή είναι η δουλειά της. Να κατακτά, να σκοτώνει και να ληστεύει.
Έτσι λοιπόν προτίμησε να πραγματοποιήσει Γενοκτονία με ψυχολογικά όπλα, διότι ως γνωστόν Γενοκτονία είναι και η δολοφονία συναισθημάτων και της ψυχής και όχι μόνο ανθρώπων και ζώων. Οι επαίσχυντες δικαιολογίες ότι ο πόλεμος αυτός ήταν νόμιμος, αναπόφευκτος για να επιβληθεί το δίκαιο και να επιστραφούν τα χρήματα στους αδικημένους τοκογλύφους και τα θύματα αυτού του πολέμου πλέον να χαρακτηριστούν ότι είναι παράπλευρες απώλειες δεν θα τις ανεχτεί ο λαός μας, είναι έωλες, αστήριχτες και προκλητικά παραπλανητικές. Γι αυτό και διαψεύδονται από τα πραγματικά γεγονότα και ενεργοποιείται βαθμηδόν το άρθρο 120, παράγραφος 4 του συντάγματος. Παίρνει ο ίδιος ο λαός την κατάσταση στα χέρια του και στέλνει στη δικαιοσύνη όλους αυτούς, που προκάλεσαν την οικονομική κρίση και που σχεδίασαν τον πόλεμο. Έχουμε τον κατάλογο των ενόχων, τους έχουμε ταυτοποιήσει με τεστ DNA. Τα πιστοποιημένα αδικήματα είναι πολλά και έχουν εξαιρετικά μεγάλη βαρύτητα. Διότι ήταν και είναι εκ προμελέτης και οι επιθέσεις που έγιναν εστράφησαν στις πιο αδύναμες, ευάλωτες και απροστάτευτες κοινωνικές ομάδες. Παιδιά, γέροντες, ασθενείς, τυφλούς και εναντίον κοινωνικών ομάδων με χαμηλά εισοδήματα.
Επίσης παραβιάστηκε και παραβιάζεται νόμος του διεθνούς δικαίου, που ισχύει από το 1980, που απαγορεύει ρητά την καταδίκη ενός ολόκληρου λαού σε φτώχεια και εξαθλίωση με απειλές και εκβιασμούς, προκειμένου να πληρώνονται οι παράνομοι τοκογλύφοι. Τα εγκλήματα δε που έχουν διαπραχτεί και διαπράττονται στην πατρίδα μας από την επιδρομή σοκ και δέος  των σταυροφόρων – τοκογλύφων, είναι σύμφωνα με το άρθρο 15 του καταστατικού χάρτη του Διεθνούς Δικαίου της Χάγης εγκλήματα πολέμου εν καιρώ ειρήνης, όπως ορίζονται από το νόμο.
Ο Ελληνικός λαός θεωρεί εχθρό την παρούσα κυβέρνηση και ότι κυβερνά χωρίς καμία νομιμοποίηση. Δεν την αναγνωρίζει ο Ελληνικός λαός. Δεν τον εκπροσωπεί σε καμία πολιτική πράξη ή ενέργεια. Ο πρωθυπουργός ψεύδεται όταν δηλώνει στην Ευρώπη ότι έχει την συγκατάθεση του λαού για την εφαρμογή των καταστροφικών οικονομικών μέτρων. Ο λαός δεν αναγνωρίζει την κυβέρνηση και δεν υπακούει στις πολιτικές της ούτε στα μέτρα της, διότι είναι όλα αντισυνταγματικά, παράνομα αφού παραβιάζεται το Ελληνικό, το Ευρωπαϊκό και το διεθνές δίκαιο.
Ένα κομμάτι του λαού δυστυχώς είναι τραυματισμένο ψυχικά και είναι ανήμπορο να επαναστατήσει. Διότι η νέα επίθεση με την παραπλανητική φράση κούρεμα, που επέλεξαν, θα έχει σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων με κύρια συνέπεια την εξαθλίωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των οικονομικά ασθενέστερων στρωμάτων και αυτό δημιουργεί νέο φόβο, πανικό και αίσθημα εγκατάλειψης. Οι γιατροί όμως κάνουν ότι μπορούν για να του αποκαταστήσουν τις ηθικές και τις ψυχικές βλάβες και να ανατάξουν το συναίσθημα και τα φρονήματα. Ένα σημαντικό τμήμα όμως του λαού μάχεται καθημερινά με πρωτοφανή συνοχή, αλληλεγγύη και ενότητα, έχοντας πετάξει στον υπόνομο τις προηγούμενες κομματικές του ταυτότητες και με ομοψυχία έχει δημιουργήσει ένα αξιόμαχο μέτωπο, που έχει καταφέρει και έχει αναγκάσει τους εχθρούς να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν πουθενά δημόσια. Όπου εμφανισθούν τους κτυπά ανελέητα, τους ξεφτιλίζει, τους έχει κατατροπώσει, τους έστειλε μόνιμα εκτός της Ελληνικής κοινωνίας να χαίρονται τον πρωτογονισμό τους, διότι η ποινή του κοινωνικού αποκλεισμού είναι ισόβια, γι αυτούς και τα παιδιά τους.
 
Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
 
Καρδιολόγος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου