Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Εσύ είσαι έτοιμος για τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που ξεκινάει σε λίγες μέρες ; Μέρος 3ο Τελευταίο !


Διαβάστε το 1ο και 2ο Μέρος

 Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στο θέμα της Συρίας θα αντιλαμβανόμασταν πως τις τελευταίες ημέρες η ροή ειδήσεων έχει ελαττωθεί από τα εσωτερικά μέτωπα ενώ τα μεγάλα καθοδηγούμενα ΜΜΕ μεταδίδουν ακριβός ότι....
έλεγαν και λίγες ημέρες πριν δηλαδή για τα κυβερνητικά στρατεύματα που χτυπούν αμάχους, παιδιά και νοσοκομεία ...... ακριβός δηλαδή ότι θέλουν τα μεγάλα αφεντικά τους για να τους αποδείξουν ακόμα και τώρα πόσο καλά έχουν μάθει το μάθημα τους και πόσοι πιστοί είναι στο σύστημα. 
 Η αλήθεια φυσικά είναι πολύ μακριά απ' όλα αυτά, όπως πάντα εξ άλλου. Η νέα τακτική του Προέδρου Άσαντ να υποστηρίξει και να εξοπλίσει τους αντάρτες του ΡΚΚ, ακριβός με τον ίδιο τρόπο που μέχρι τώρα οι Τούρκοι έκαναν με τους αντάρτες και τους μισθοφόρους κατά της Κυβέρνησης της Συρίας, αντέστρεψε τις ισορροπίες. Οι εχθροπραξίες μεταφέρθηκαν εντός του εδάφους της Τουρκίας με αποτέλεσμα να μετράνε εκατοντάδες νεκρούς στρατιώτες και οι αντάρτες του ΡΚΚ να είναι ένα βήμα πριν την ίδρυση Κουρδικού κράτους "βλέπε ΕΔΩ" & "ΕΔΩ"
 Το Κουρδικό κράτος φυσικά είναι καλοδεχούμενο από το Ισραήλ σε αντίθεση με την Τουρκία και τις βλέψεις της για μια νέα Οθωμανική Αυτοκρατορία. Βλέψεις που πολύ καλά γνωρίζει η Αμερική και στέλνει μηνύματα ποικιλοτρόπως στην Τουρκία που έχει αναλάβει μια συγκεκριμένη αποστολή να παραμείνει σε αυτή την αποστολή της και μόνο. Ένα από τα μηνύματα που έχει λάβει μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ
 Είναι τουλάχιστον ηλίθιοι όσοι πιστεύουν πως οι Αμερικάνοι θα στηρίξουν εμπράκτως την Τουρκία η όποιον οιοδήποτε όλο "σύμμαχο" εάν βρεθεί στην ανάγκη της πολεμικής της μηχανής, αλλά θα την αφήσει να τα βγάλει μόνη της πέρα με ένα αντίπαλο του βεληνεκούς πχ. της Ρωσίας, εξάλλου το δόγμα των Αμερικανών δεν πρέπει κανένας να ξεχνάει πώς είναι το "διαίρε και βασίλευε". Μπορούμε από τώρα να παρατηρήσουμε πως ακόμα και με το Ισραήλ τώρα που ο κόμπος φτάνει στο χτένι, οι Αμερικανοί προβάλουν δικαιολογίες για την άμεση έναρξη επιχειρήσεων κατά του Ιράν "σχετικό θέμα ΕΔΩ"
 Στην άλλη πλευρά τώρα ο Αχμαντινεζάντ λέει σε διάλεξη του σε Πανεπιστήμιο της Τεχεράνης "Tο γεγονός της ύπαρξης του Ισραήλ αποτελεί προσβολή για την ανθρωπότητα πρέπει να εξαφανιστεί αυτό το κράτος"  
 Τα ρωσικά αποβατικά μπορεί να αποχώρησαν από την Μεσόγειο "σχετ.ΕΔΩ" αλλά οι εκατοντάδες πεζοναύτες με τα δεκάδες τεθωρακισμένα που αποβίβασαν στο λιμάνι της Ταρτούς έμειναν εκεί. 
 Δυστυχώς τα πράγματα είναι πια μη αναστρέψιμα και είναι δεδομένο ότι οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο απ' όποια πλευρά και να το δεις, ακόμα και ο Τ. Σόρος βλέπει ότι "Κάτι έρχεται.. ο Σόρος αγοράζει χρυσό αφού πούλησε όλες τις μετοχές του παντού !". Το ζητούμενο είναι το πόσο μεγάλο θα είναι και ποιες χώρες θα εμπλακούν διότι η πολύ πιθανή εμπλοκή της Ρωσίας θα φέρει χρήση πυρηνικών, με τον πιο πιθανό στόχο αρχικά, την γειτονική μας Τουρκία πέρα των άλλων στόχων που είναι αρκετά μακριά από την γειτονιά μας την οποία η Ρωσία αλλά και η Κίνα θα θελήσει να αποδεκατίσει. Έτσι ίσος δούμε και την προφητεία του Π. Παίσιου να βγαίνει αληθινή με ολόκληρο το Ευρωπαϊκό κομμάτι της Τουρκίας να περνάει στον έλεγχο της Ρωσίας και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και κάτω από τις πιέσεις της Αμερικής και της Αγγλίας να προσαρτάτε στην Ελλάδα μια και η Τουρκία θα έχει αποσυντεθεί πλήρως.
 Το κακό είναι πως ένα πυρηνικό χτύπημα στην Τουρκία αλλά και ο όγκος σε συνδυασμό με την ισχύ των εκρηκτικών που θα πέσουν στην γειτονιά μας, θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και γεωλογικές αναταραχές με απρόβλεπτες συνέπειες.
 Τα καταφύγια στην Ελλάδα είναι σχεδόν ανύπαρκτα και ακόμα πιο πολύ τα πυρηνικά ! Σε πρώτη φάση θα μπορούσαν μόνο να χρησιμοποιηθούν οι σταθμοί του Μετρό και μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τι μέτρα θα μπορούσατε να λάβετε σε περίπτωση Πυρηνικού πολέμου στην γειτονία μας.    
 Ο Θεός να μας ευλογεί και να προστατέψει την Ελλάδα μας και τους Έλληνες όπου και αν βρίσκονται ανά τον κόσμο !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου