Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2012

Νέο κόμμα για μερακλήδες δεξιούς ετοιμάζουν οι Κακλαμάνης, Νικολόπουλος, Μαρκόπουλος
Ένα πολύ βρόμικο παιχνίδι που απειλεί να τινάξει στον αέρα την κυβέρνηση και να προκαλέσει ακυβερνησία με ανεξέλεγκτες συνέπειες για όλη τη χώρα, παίζεται τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανεξάρτητος βουλευτής Πατρών Νίκος Νικολόπουλος φέρεται να είπε ότι γνωρίζει πώς στο παρασκήνιο στήνονται νέα… Ιουλιανά κατά της Νέας Δημοκρατίας. Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην της ΝΔ, Κ. Μαρκόπουλος, ετοιμάζεται, λένε οι πληροφορίες, να πάρει 7 βουλευτές του Πάνου Καμμένου και μαζί με άλλους «πρόθυμους» βουλευτές από τη ΝΔ να σχηματίσουν κόμμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, πρωτεργάτης της προσπάθειας αυτής είναι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος σήμερα και χωρίς να υπάρχει πρόβλημα συνοχής στη ΝΔ, ζήτησε τη σύγκλισης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις.

Όλοι απόρησαν με την επιστολή αυτή καθώς ούτε χθες στη Βουλή αλλά ούτε και σήμερα η ΝΔ εμφάνιζε προβλήματα συνοχής, αντιθέτως όλοι οι βουλευτές «μπετόν» ακολούθησαν την προτροπή του Αντώνη Σαμαρά να μη δημιουργήσουν πρόβλημα. Αν συνδυάσει κανείς την κίνηση του Ν. Κακλαμάνη με τις φήμες περί υπόγειων συζητήσεων για δημιουργία κόμματος, τότε μπορεί να αντιληφθεί τη σκοπιμότητα της πρότασης για σύγκλιση Κ.Ο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μαρκόπουλος είχε βρει του επτά… Ανεξάρτητους και αναζητούσε πρόσβαση, μαζί με τον Ν. Κακλαμάνη, στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ και μάλιστα αν είναι δυνατόν πριν την κρίσιμη ψηφοφορία της Τετάρτης, αλλά ίσως και μετά. 
Άλλωστε, οι σχέσεις του κ. Μαρκόπουλου με τον Π. Καμμένο δεν διήγαν και τις καλύτερες ημέρες τον τελευταίο καιρό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου