Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

Επίθεση για μισόλογα σε Σκοπιανό και Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη

Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός κατά ΠΑΣΟΚ στην ομιλία του στις Σέρρες

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2009 07:00

Τα «πυρά» του κ. Καραμανλή συγκέντρωσε η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο κ.Παπανδρέου και για το θέμα του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Θεσσαλονίκη

Για μισόλογα στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και πρόθεση να δώσει συγχωροχάρτι στους εθνικιστές των Σκοπίων κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός, από το βήμα της χθεσινής προεκλογικής του ομιλίας στις Σέρρες.

Στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Καραμανλής έστειλε μήνυμα και στην ηγεσία της γειτονικής χώρας ότι δεν πρόκειται να περάσουν στην Ε.Ε. ανιστόρητες κραυγές.

Αγωγός Μπουργάς - Αλεξανδρούπολη

Τα «πυρά» του κ. Καραμανλή συγκέντρωσε η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο κ. Παπανδρέου και για το θέμα του αγωγού Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη. «Απορρίπτουμε όσα ισχυρίζεται ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ για τον αγωγό Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη.

Η άποψή του ότι ο αγωγός αυτός υπηρετεί, τάχα, τα συμφέροντα της ρωσικής πλευράς, είναι ακατανόητη και περίεργη. Ένα είναι βέβαιο: Πλήττει τα συμφέροντα του τόπου».

Οικονομία

Σε ό,τι αφορά το μέτωπο της οικονομίας, ο πρωθυπουργός για μία ακόμη φορά κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι προσέρχεται στις εκλογές χωρίς οικονομικό σχέδιο και με υποσχέσεις παροχών έξω από κάθε πραγματικότητα, χαρακτηρίζοντας τη στάση αυτή όχι μόνο λανθασμένη, αλλά και επικίνδυνη, και τονίζοντας ότι «τελικά μια είναι η αλήθεια: Ο λογαριασμός για όλα όσα ανεύθυνα υπόσχεται το ΠΑΣΟΚ, θα πήγαινε στα ασθενέστερα και μεσαία εισοδήματα.

Θα υποθηκευόταν η ευημερία της σημερινής, της αυριανής, αλλά και της μεθεπόμενης γενιάς». Από την πλευρά του κ. Καραμανλής τόνισε ότι από τις Σέρρες, γενέτειρα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στέλνει σε ολόκληρη τη χώρα «μήνυμα σιγουριάς και σταθερότητας.

Μήνυμα ελπίδας και προοπτικής», μήνυμα ότι «μπορούμε να μεταβάλουμε τη διεθνή κρίση σε εθνική ευκαιρία».

Β. Β.

http://www.naftemporiki.gr/election/story.asp?id=1716089


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου