Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: Ξιπάστηκαν οι πρακτοράντζες!

Ξιπάστηκαν οι πρακτοράντζες!

Τους πείραξε η παρέμβαση του «Σπάρτακου» στο δημοτικό συμβούλιο της Κομοτηνής για τα…αυτονόητα – Εμείς βεβαίως θα συνεχίσουμε να τους χτυπάμε αλύπητα, όπου τους βρίσκουμε, και να πολεμάμε τα σχέδια υπονόμευσης της εθνικής μας κυριαρχίας στη Θράκη που προωθούν συστηματικά εδώ και χρόνια όλα αυτά τα χυδαία όργανα της Άγκυρας…
Δεν φαίνεται να…πολυάρεσε μάλλον στο εμετικό σκυλολόι των πρακτόρων και των λοιπών υπονομευτών που απαρτίζουν τις δύο τούρκικες φασιστο-αλυτρωτικές οργανώσεις, δηλαδή τον «Σύλλογο Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης» (BTTDD) και την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» (ABTTF), η παρέμβαση του «Σπάρτακου» στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Κομοτηνής, τότε δηλαδή που ο επικεφαλής της παράταξης Ν.Δαπέργολας έκανε μια απλή ερώτηση για το απολύτως αυτονόητο, κατά πόσον δηλαδή συνάδει η παρουσία του αντιδημάρχου Κομοτηνής Ριτβάν Μολλά Ισά στις αρχαιρεσίες του καθαρά αλυτρωτικού BTTDD. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι μετά από τόσα έτη θεσμικής αυτοδιοικητικής σιγής ιχθύος απέναντι στο απίστευτο ξεσάλωμά τους μέσα στην ελληνική Θράκη (αλλά και έξω από αυτήν), έχουν πια τόσο αποθρασσυνθεί, που δεν μπορούν να ανεχτούν ούτε το πλέον αυτονόητο. Λύσσαξαν λοιπόν τόσο πολύ μετά την παρέμβαση του «Σπάρτακου», που άρχισαν να βγάζουν…αφρισμένες ανακοινώσεις, κάνοντας λόγο για ό,τι γελοιωδέστερον μπορεί να βάλει ο πλέον ευφάνταστος νους του ανθρώπου. Για απόπειρες πολιτικού λιντσαρίσματος του καημενούλη του αντιδημάρχου (που απλώς, βρε, το παιδί μια ιδιωτική επίσκεψη έκανε στον ξεσαλωμένο τουρκοσύλλογο), για ακραία και σκοτεινά στοιχεία που τορπιλίζουν την ειρήνη και την ειδυλλιακή ελληνοτουρκική φιλία, για τις οποίες αντίθετα μάχεται ο δημοκρατικός και φιλειρηνικός BTTDD (σ.σ. ε, εξ ου προφανώς και η συστηματική χρήση της σημαίας της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης), για ανθρώπους που προσπαθούν να ερεθίσουν το εθνοσυναίσθημα του ελληνικού λαού κι έτσι να βρουν θέση μέσα στην κοινωνία (!!!), για κινήσεις που στρέφονται κατά της «τουρκικής μειονότητας της Θράκης», στα της οποίας κανείς δεν έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει (!!!) και διάφορα άλλα στο ίδιο ύφος. Η αρχή έγινε με δελτίο τύπου του BTTDD, που την υπογράφει ο νέος πρόεδρος Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, ενώ τρεις μέρες αργότερα υπήρξε ανακοίνωση και από την «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» και τον πρόεδρό της Χαλίτ Χαμπίπογλου (ναι, ναι, τον γνωστό αρχιπράκτορα, που το επάγγελμά του είναι να γυρνάει την Ευρώπη και να κατασυκοφαντεί διεθνώς τη χώρα μας για έλλειψη δημοκρατίας και καταπίεση της «τουρκικής μειονότητας» της Θράκης, τον ίδιο αρχιπράκτορα που έφτασε στο σημείο να καταγγείλει σε έκθεσή του περί…ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την παρούσα ιστοσελίδα ως υπαίτια διαδικτυακών εγκλημάτων μίσους, επειδή έχει το θράσσος να μιλάει για την ύπαρξη Πομάκων και Ρομά κι έτσι να τορπιλίζει την ενότητα των «Τούρκων της Δυτικής Θράκης»)!
Στη συνέχεια, παραθέτουμε για την ιστορία τις δύο ανακοινώσεις των…ξιπασμένων (από το…απύθμενο θράσσος του «Σπάρτακου») αλυτρωτικών τουρκοφασιστομαζώξεων (σε μετάφραση του Μ.Κ. από το περιοδικό Αζινλίκτσα). Δε θα μπούμε, εννοείται, στον κόπο να ασχοληθούμε με την κριτική στις γελοίες αιτιάσεις τους. Στην παρούσα ιστοσελίδα σάς έχουμε τόσες φορές και τόσο τεκμηριωμένα στο παρελθόν παρουσιάσει και αναλύσει τον σκοτεινό, επικίνδυνο και υπονομευτικό για την εθνική μας ασφάλεια ρόλο τους, που το θεωρούμε μάταιη σπατάλη χρόνου – κάποιος που δεν τα θυμάται όλα, δεν έχει παρά να ανατρέξει στις παλαιότερες αναρτήσεις μας (εμείς αρκούμαστε απλώς εδώ στο να σας ξαναδείξουμε μία φωτογραφία από τις προπέρσινες αρχαιρεσίες του BTTDD στην Κωνσταντινούπολη, με επί σκηνής όλα τα γνωστά …δημοκρατικά σύμβολα – φωτογραφία Κεμάλ, σημαίες Τουρκίας και Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης – άλλη μία από εκδήλωση της ABTTF προ 3 μηνών στη Γερμανία με τα ίδια ακριβώς σύμβολα στο βάθος και τέλος μία ακόμη από κοινή εκδήλωση και των δύο πέρυσι στην Τουρκία με τη…θρακιώτικη σημαία πάλι σε κυρίαρχη θέση). Ένα μόνο σχόλιο έχουμε να κάνουμε απέναντι σε όλο αυτό το απερίγραπτο σκυλολόι που, ενώ συστηματικά βάζει εδώ και χρόνια δυναμίτες κάτω από την ελληνική Θράκη, δεν αντέχει πια ούτε την πλέον απλή και στοιχειώδη αντίδραση (για το θράσσος του βέβαια δεν φταίνε τόσο αυτοί – μιλάμε άλλωστε και για χυδαίους φασίστες, αλλά και για ανθρώπους απίστευτα χαμηλού πνευματικού επιπέδου – όσο οι ελληνόφωνοι θρακιώτες ψηφοτσομπάνηδες που με την εγκληματική τους βλακεία και τον γελοίο τους ραγιαδισμό το εξέθρεψαν και το άφησαν να γιγαντώσει – ε, πώς π.χ. να μην βγάζει τώρα ανακοινώσεις ο Χαμπίμπογλου, όταν επί χρόνια μπαινοβγαίνει ανενόχλητος στη Θράκη κι όχι μόνο δεν του έχει τραβήξει κανείς το αυτί γι’ αυτά που κάνει διεθνώς σε βάρος της χώρας μας, αλλά τον δέχονται κιόλας μερικές φορές δήμαρχοι κι άλλοι θεσμικοί παράγοντες της περιοχής μας ως συνδαιτημόνα τους;). Το σχόλιό μας είναι το εξής: επειδή ο στόχος τους δεν ήταν προφανώς να μας εκφοβίσουν (καθότι και οι ίδιοι ξέρουν βεβαίως πολύ καλά ότι δεν φοβόμαστε κι ούτε πρόκειται να φοβηθούμε), αλλά να μας διασκεδάσουν, τον πέτυχαν στο ακέραιο. Γελάσαμε πραγματικά μέχρι δακρύων και με τις κωμικές κατηγορίες τους και με την (λέμε τώρα) απόπειρα τεκμηρίωσής τους και με την απερινόητη βλακεία του πρωτόγονου εγκεφάλου τους. Στην ίδια ακριβώς κατάσταση (σ.σ. ακραίας ευφορίας) ήταν και ο Ν.Δαπέργολας – καθώς και άλλα μέλη του «Σπάρτακου» – αυτές τις μέρες. Σε ερώτηση πάντως γιατί δεν εκδόθηκε ανακοίνωση της παράταξης απέναντι σε όλα αυτά, η γεμάτη καγχασμό απάντηση ήταν πραγματικά αφοπλιστική: «Σωπάτε, ρε παιδιά, έχουμε σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε από το να ασχολούμαστε με τα φασιστόμουτρα! Άλλωστε ποιος τους διαβάζει και ποιος τους υπολογίζει! Σιγά να μην κάτσουμε τώρα να κάνουμε και διαφήμιση στις πρακτοράντζες και να τους δώσουμε κι αξία»!

Πηγή : http://www.proxeneio-stop.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου