Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Καταζητείται ή όχι ο … ΓΑΠ -”Αναγνώστου”;

Και ναι και όχι. Ίσως δηλαδή… Και καταζητείται και κρύβεται και φοβάται… Ήλπιζε ότι θα τον έπαιρναν μόνο «με τις πέτρες» αλλά τα πράγματα σοβαρεύουν. Τώρα πια όλοι ξέρουν, οι πολλοί κατανοούν και οι περισσότεροι πια αναμένουν; Λίγοι μόνο πια κοιμούνται ήσυχοι… Έχει δίκιο η αφίσα επί της ουσίας; Λίγο με νοιάζει… Λιμένισε ως Αναγνώστου στην Καρδαμύλη; Ακόμη πιο λίγο με νοιάζει.

Εμείς ο Λαός, τα παιδιά μας το μέλλον της Χώρας, η Χώρα με ό,τι ακόμα σημαντικό κουβαλάει με νοιάζει και φυσικά όχι οι δήθεν γάμοι τραπεζών, που μπορεί και σύντομα να χωρίζουν ή καταρρεύσουν, αφού πρώτα κάνουν κάποιοι αρπαχτές……

Το να φοβάσαι την αφίσα του Άρδην είναι δείγμα μεγάλης αδυναμίας. Ξέρεις ότι στη φάση (της θεωρίας) του Χάους και μία μύγα μπορεί να αλλάξει .. άρδην τα δεδομένα. Όλα πια τα σύννεφα μαζεύονται: Από Φιλανδία μεριά, από κατάρα μεριά, από Κύπρο μεριά και φυσικά από Γερμανία και ΗΠΑ, όπως πριν δύο χρόνια.

Όμως είναι γεγονός αδιαμφσβήτητο το … απίστευτο: Με ψευδώνυμο στην Καρδαμύλη ο πρωθυπουργός (κύριος Αναγνώστου!) Το ζεύγος… Αναγνώστου και την παρέα του περίμεναν να δουν την Παρασκευή το απόγευμα στο μικρό ξενοδοχείο στα Ριτσά της Καρδαμύλης και τελικά αντίκρισαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου με τη σύζυγό του Αντα και την προσωπική τους ασφάλεια.

Ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε την Καρδαμύλη για ολιγοήμερες διακοπές, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έκανε βόλτα στη μανιάτικη κωμόπολη, ενώ το βράδυ συνέφαγε με τη σύζυγό του και τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο στην ταβέρνα “Ελιές” μπροστά από το ξενοδοχείο που διαμένει….

Στη Θεσσαλονίκη παράληλληλα: «…Για παράνομη αφισοκόλληση κατηγορούνται δύο νεαροί που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, ενώ κολλούσαν αφίσες που εμφάνιζαν τον πρωθυπουργό με λεζάντα τη λέξη «Καταζητείται».

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 21 ετών, είναι μέλη του περιοδικού «Άρδην» και της εφημερίδας «Ρήξη». Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», ενώ τοιχοκολλούσαν αφίσες στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατίας.
Τη Δευτέρα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, όπου τους απαγγέλθηκε η κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης. Αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Το Άρδην και η Ρήξη καταγγέλουν τη σύλληψη των νεαρών μελών τους, στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης της αφίσας “Καταζητείται”, με την κατηγορία της παράνομης αφισοκόλλησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το περιοδικό.
Οι συλλήψεις, ενώ καθημερινά κολλούνται ανενόχλητα δεκάδες αφίσες στην πόλη, εγκαινιάζουν το κλίμα της αστυνομοκρατίας και της τρομοκράτησης του λαού εν όψει της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Είναι το έσχατο μέσο μιας κυβέρνησης που όχι μόνον έχει απονομιμοποιηθεί στα μάτια της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά και που με σχεδόν δικτατορικό τρόπο συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, οδηγώντας τη χώρα στην πτώχευση και την υποδούλωση
» συνεχίζει. [news.in.gr/greece,… 29-8-2011…44].

http://manitaritoubounou.wordpress.com/2011/08/30/gap-katazhteitai-anagnwst/Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου