Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Πώς μπλέχτηκε το νιόπαντρο ζευγάρι

"Δεν είμαστε εγκληματίες, αγανακτισμένοι πολίτες είμαστε..."

web only

03/09/2011 08:00

2
http://img.protothema.gr/48D19E859AE6479FC8E28AAC7541DA23.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια διαφορετική εικόνα για το «θερμό» επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Ομόνοια και τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος δίνει η μητέρα του νεαρού συλληφθέντα…

" Δεν είμαστε εγκληματίες. Είμαστε αγανακτισμένοι πολίτες αυτής της χώρας…» λέει στο protothema.gr. Μάλιστα περιγράφει με λεπτομέρειες, καταθέτοντας τη δική της άποψη, για τα όσα έγιναν χθες το πρωί.

«Είναι δύο νέα παιδιά που δουλεύουν σκληρά. Τα επαγγέλματά τους είναι αξιοπρεπή και είναι άσχημο και απαράδεκτο στο ξεκίνημα της ζωής τους να τους συμβεί κάτι τέτοιο. Παντρεύτηκαν το Σάββατο. Ο πατέρας της κοπέλας είναι συνταξιούχος αστυνομικός και είμαστε μια οικογένεια που ποτέ δεν έχει δώσει δικαιώματα. Κατέβηκαν στην οδό Πειραιώς να αγοράσουν ένα ψυγείο για την επιχείρηση τους. Η κοπέλα είχε πάνω της και 700 ευρώ που θα το έδιναν ως προκαταβολή για το ψυγείο του μαγαζιού τους» τονίζει η μητέρα του 24χρονου και προσθέτει «Όσο για το σπρέι, επειδή η κοπέλα είναι εκπαιδεύτρια σκύλων και κάνει και άμυνα είναι φυσικό να το έχει μαζί της. Άλλωστε έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά».

Η αγανάκτηση για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα ήταν σύμφωνα με την μητέρα του 26χρονου που ώθησε τους δύο νέους να επιτεθούν φραστικά στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Πάγκαλο έξω από το πολιτικό του γραφείο στην αρχή της οδού Πειραιώς.

Μάλιστα, δίνουν μια διαφορετική εκδοχή για το επεισόδιο τονίζοντας πως όλα ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά τις 11:30. Ο κ. Πάγκαλος βρισκόταν την οδό Πειραιώς όταν οι δύο νέοι οργισμένοι από όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά, τον πλησίασαν και του επιτέθηκαν φραστικά. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκαν αλλά λίγο πιο κάτω τέσσερις αστυνομικοί τους σταμάτησαν και τους συνέλαβαν.

«Άνοιξαν πρατήριο άρτου στο Παγκράτι γιατί εμείς έχουμε φούρνο. Ο νεαρός είναι ‘ένας νέος επιχειρηματίας ο οποίος παλεύει με νύχια και με δόντια και αξιοπρέπεια χωρίς να έχει κάνει ποτέ καμία αλητεία από αυτές που θα μπορούσε να κάνει ένας νέος άνθρωπος. Αυτά όλα με έχουν κάνει να αγανακτήσω. Αλλά κρατώ την ψυχραιμία μου επειδή ξέρω καλά τα παιδιά μου…», καταλήγει.
http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=143282#.TmHKnNEMTEA.blogger

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου