Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Nigel Farage: "Η Ε.Ε σκοτώνει τη δημοκρατία στην Ελλάδα"

E-mail Εκτύπωση
Nigel FarageΌπως σε κάθε ομιλία του από τις συγκλονιστικές που συνηθίζει να κάνει στο Ευρωκοινοβούλιο, έτσι και τώρα, ο Nigel Farage, ηγέτης του Κόμματος Ανεξαρτησίας στο Ηνωμένο Βασιλείο, είπε: «...Η λεγόμενη τρόικα αποτελείται από υπαλλήλους Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, δεν είναι τίποτε άλλο από κάποιους «μερικής απασχόλησης δικτάτορες» τοποθετημένους υπεράνω της ελληνικής κυβέρνησης. Επίσης απευθυνόμενος στον Barroso, ο Nigel Farage, δήλωσε: «Δεν μπορείτε να ισχυρισθείτε ότι δεν το γνωρίζατε. Ήσασταν όλοι εσείς που υποστηρίζατε ότι η Ελλάδα δεν έπρεπε να είχε προσχωρήσει στο ευρώ».
«Μέχρι τώρα είχαμε μία οικονομική διακυβέρνηση, και όλοι εδώ στη πρώτη σειρά, ζητάτε ακόμη περισσότερη Ευρωπαϊκή οικονομική διακυβέρνηση. Και τι είναι αυτό;»
Θα σας πω εγώ, τόνισε ο Nigel Farage: «Προσγειώθηκε ένα αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Αθήνας από το οποίο αποβιβάσθηκαν τρείς υπάλληλοι. Ένας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ένας από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ένας από το φρικτό ΔΝΤ. Και αυτοί οι τρείς πάνε και λένε στην ελληνική κυβέρνηση τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει. Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.... Έχετε τρεις μερικής απασχόλησης δικτάτορες που λένε στον ελληνικό λαό τι μπορεί και τι δε μπορεί. Είναι εντελώς απαράδεκτο... Και απορούμε για τον λόγο που οι Έλληνες, καίνε τις σημαίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή ζωγραφίζουν με σβάστικες...
Αν δεν δοθεί στην Ελλάδα η δυνατότητα να βγει από αυτή την οικονομική και πολιτική φυλακή, μπορεί να προκαλέσετε μια επανάσταση στη χώρα αυτή.»
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την προσφάτη ομιλία του Nigel Farage στο Ευρωκοιβούλιο.
HellasOnTheWeb.Org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου