Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Στουρνάρας – Ο δοτός που λοιδωρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας

Ἀναρτήθηκε στὶς ἀπὸ τὸν/τὴν

1 Votes

Άραγε, πως θα του φαινόταν του “υπουργού” εάν γίνει ανεπαρκής η φύλαξή του σε κάποια στιγμή που θα συναντηθεί με Έλληνες πολίτες;
Ένας διορισμένος και μη ψηφισμένος από τον λαό υπουργός οικονομικών Στουρνάρας ονόματι, λοιδόρησε τους εκπροσώπους των Ενώσεων της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, λέγοντάς τους «αυτά είναι και έξω από την πόρτα» και «πάλι καλά που παίρνετε και μισθό»!
Το «αυτά είναι» σημαίνει περικοπές από την 1η Ιουλίου 2012, 7% στις αποδοχές τους και 12% από 1-1-2013, σύνολο 19%!! Σημειώστε ότι άλλα τόσα περίπου, έχουν κοπεί συνεπεία των άλλων δύο μνημονίων.
Το «πάλι καλά που παίρνετε και μισθό» σημαίνει ότι σας κάνουμε χάρη που σας πετάμε και ένα ξεροκόμματο για να πορευτείτε εσείς και η φαμίλια σας που κακώς την αποκτήσατε.
Από πού αντλεί τόσο θράσος ο διορισμένος τραπεζίτης, των παχυλών μισθών αλλά και άλλων ωφελημάτων, καλό είναι να ρωτήσετε τους πάτρωνες πολιτικούς που του ανέθεσαν να κάνει την βρώμικη δουλειά αντ’ αυτών.
Εντολές λαμβάνει, ο με Ινδιάνικο τρόπο κουρεμένος κήνσορας των οικονομικών, όπως εντολές λαμβάνουν και οι πάτρωνές του. Οι τρείς καμπαλέρος του επιτρέπουν να συμπεριφέρεται αλαζονικώς;

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της χώρας, βρίσκονται στην δύνη αυτών των καταχραστών της δημοκρατίας και του κράτους, από την εποχή της μεταπολιτεύσεως.
Τότε δε είχαν κάνει ολέθριο λάθος να παραδώσουν την εξουσία αμαχητί στους πολιτικούς ολετήρες. Τα αποτελέσματα αυτών των διακυβερνήσεων του αμπέχονου, του αντιστασιακού της πορδής και του «γενιάς του πολυτεχνείου», όπως ονομάστηκε, τα βλέπουμε τώρα, μετά τις ρεμούλες, τις κλοπές, και το μαζί τα φάγαμε, όταν το φάσμα της πτωχεύσεως είναι πρό των πυλών και η θηλιά που μας έβαλαν όλοι αυτοί σφίγγει τον λαιμό μας.

Όταν, Στουρνάρα, θα μιλήσεις άλλη φορά προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και κατ’ επέκταση και στον ΛΑΟ, θα στέκεσαι προσοχή και θα έχεις πλύνει το στόμα σου. Το κατάλαβες δοτέ πολυτελείας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου