Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Αβραμόπουλε, παραιτήσου | αἰέν ἀριστεύειν

 
 
 
 
 
 
1 Votes

Του Κώστα Πικραμένου* 
 
Το έχουμε γράψει επανειλημμένως. Η Ελλάδα έχει υποβαθμιστεί από «Προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ/ΕΕ» σε «Νεο-οθωμανική Αποικία Χρέους». Αντιθέτως η Τουρκία έχει αναβαθμιστεί από «Προτεκτοράτο του ΝΑΤΟ» σε «περιφερειακή δύναμη μέλος του G20».
Το ισοζύγιο δυνάμεων σε οικονομικό, δημογραφικο, γεωπολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο είναι αρνητικό ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ της χώρας μας. Αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος πολίτης της δύσμοιρης πατρίδας μας.
Δεν χάνουμε μονάχα τη μάχη αλλά και τον πόλεμο. Μιλάμε για την ίδια την ύπαρξη της Ελλάδος (όπως την ξέραμε) στον 21ο αιώνα… Και αν η γενιά του Πολυτεχνείου (σημερινοί 60-65ρηδες) σε μερικά χρόνια θα βλέπουν «τα χόρτα ανάποδα», τα παιδιά μας θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ που γεννήθηκαν σε αυτό το τόπο. Έτσι τα καταφέραμε δυστυχώς. Φταίει η νοοτροπία μας, η ιδιοσυγκρασία μας, ο ραγιαδισμός μας, η κουλτούρα μας, η παιδεία του λαού μας; Ναι όλα αυτά καθώς και η ξενόδουλη ηγεσία που εκ ιδρύσεως του Ελληνικού Κράτους επιβιώνει χάρη στις υπηρεσίες που παρέχει προς τις Μεγάλες Δυνάμεις…
Τα ψέματα τελείωσαν
Η «καραμέλα» με την ΑΟΖ και τα πετρέλαια που θα μας ξεχρεώσουν και θα μετατρέψουν την Ελλάδα σε Ελντοράντο όπου ΟΛΟΙ θα «τρώμε από τα έτοιμα» λειτουργεί σαν όπιο ΟΧΙ για το Λαό αλλά για την ΕΛΙΤ. Γιατί ο Λαός δεν μπορεί να περιμένει 10-15 χρόνια για να αρχίσουν να μπαίνουν έσοδα στα δημόσια ταμεία από τις γεωτρήσεις (που θα γίνουν) και αφού πληρωθούν τα χρέη και οι τόκοι των δανείων. Ο Λαός (των αγροτώντων ανέργων του ιδιωτικού τομέα και των φτωχοποιημένων δημοσίων υπαλλήλων) ήδη ζει από τις όποιες καταθέσεις του έχουν απομείνει και από τα συσσίτια στις γειτονιές… Η ΕΛΙΤ όμως θεωρεί ότι με τα έσοδα από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο θα μοιράσει «παροχές» και «επιδόματα» για να αναβιώσει το Κράτος του ΠΑΣΟΚ/ΝΔ (1981-2009). Μέχρι όμως τότε (δηλαδή το 2025) η κοινωνική γενοκτονία θα έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε αφρικανική χώρα χωρίς νέους.
Ο κ. Τίποτα
Ο Δ. Αβραμόπουλοςγνωστός και ως «ο κ. Τίποτα» (τάδε έφη Θ. Πάγκαλος), κατέθεσε ρηματική διακοίνωση στον ΟΗΕ μετά από 7 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ κατά της απόφασης του Τουρκικού Υπουργικού Συμβουλίου (Απρίλιος 2012) να παραχωρήσει άδειες ερευνών υδρογονανθράκων εντός της Ελληνικής ΑΟΖ. Η ξεφτίλα και ο ραγιαδισμός έπιασαν τελικά πάτο. 
 Ο Αβραμόπουλος είναι αυτός που:

  • έπινε σαμπάνιες στο Ζάππειο Μέγαρο (στα γενέθλια της Τουρκικής «Δημοκρατίας»),
  • χαζογελούσε ως Νεο-ραγιάς στη συνάντηση με τον Νταβούτογλου
  • έτρεξε στην Άγκυρα να «προετοιμάσει» το Συμβούλιο Νεο-οθωμανικής Συνεργασίας
  • καλοσώριζε στο Φυλάκιο στις Καστανιές τον Νταβούτογλου με το περίφημο insallah
  • χαρακτήρισε τις Ελληνο-Τουρκικές διαφορές ως «πρόβλημα… ψυχολογίας»
  • χαρακτήρισε το PKK τρομοκρατική οργάνωση μόλις τον πήρε τηλέφωνο ο… Αχμέτ από τις ΗΠΑ για το βιβλίο του Μουράτ Καραγιλάν

 Μπορεί ο Σαμαράς να του έκανε δώρο το ΥΠΕΞ για τη στήριξη του στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ αλλά ΑΝ ο Σαμαράς θεωρεί (ακόμα) «εαυτόν πατριώτη» και όχι φτηνό λαϊκιστή (λόγω ΧΑ) οφείλειΤΩΡΑ να του δείξει την έξοδο. Ο Αβραμόπουλος αποτελεί ΑΙΔΩ για το ΥΠΕΞ όπως και ο προκάτοχος του Δρούτσας (alter ego του ΓΑΠ και νυν τρόφιμος του Ευρωκοινοβουλίου).
Αναπάντητα ερωτήματα
Αλήθεια, ο Σαμαράς, μετά και τη δήλωση-απάντηση της Τουρκίας ΘΑ πάει την άλλη εβδομάδα στην Άγκυρα; 
Να κάνει τι; 
Να υπογράψει νεο-οθωμανικά μνημόνια συνεργασίας; 

Να παρουσιάσει το σχέδιο ιδιωτικοποιήσεων στους Τούρκους επενδυτές του «βαθέους Κράτους»;

Και θα καταθέσει και στεφάνι στο Κεμάλ Πασά;

Και θα βαρέσει προσοχή και ο Λαζαρίδης του Δ21; 

Και 20 μέρες μετά θα δώσει το παρών στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου; 

Και θα μιλήσει για Εθνική Παλιγγενεσία; 
Τελικά για πόσο μ……. μας έχουν εκεί στο Μαξίμου/ΥΠΕΞ;
*Ο Κώστας Πικραμένος είναι συγγραφέας το βιβλίου «Χρυσή Αυγή – Το τέλος της Μεταπολίτευσης» (http://ekdotika.blogspot.com)
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου