Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΝΕΟΚΛΗΣ ΣΑΡΡΗΣ

Νεοκλής Σαρρής

ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΑΣΟΚ [ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΕ]


Τομές 27.10.09 2/3 - Πως ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή
From: LoMak62 | October 31, 2009 | 262 views
Νεοκλής Σαρρής - Όπως η (λεγομένη) βυζαντινή αυτοκρατορία διαλύθηκε μέσα σε πενήντα χρόνια λόγω κακοδιοίκησης και λόγω της ηλίθιας πολιτικής που ακολούθησαν όσοι άσκησαν εξουσία, έτσι και η Ελλάδα δεν θέλει πολλά για να διαλυθεί. Η διακυβέρνηση της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια και με μια προβολή σε άλλα τριάντα χρόνια, μπορεί να συντελέσει στην επανάληψη του ίδιου ιστορικού γεγονότος, καθώς η ιστορική νομοτέλεια είναι η ίδια. 

Η άρση του εμπάργκο όπλων που είχε επιβληθεί στην Τουρκία το 1977 (μετά την εισβολή στην Κύπρο) με την συναίνεση της τότε ελληνικής κυβέρνησης, η νύχτα των Ιμίων, η διπλωματία των σεισμών, η υποστήριξη της σημερινής κυβέρνησης στις ενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας για την ΕΕ, και το πως ψηφίζει το ΠΑΣΟΚ στην Ευρωβουλή (επισημαίνοντας το ψήφισμα ΚΑΤΑ της τροπολογίας 48 (δηλαδή να αναγνωρίσει η Τουρκία την Κύπρο και να αποσυρθούν οι δυνάμεις κατοχής) από την Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κα. Κατερίνα Μπατζελή, τωρινή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) είναι μια πραγματικότητα που πονά.

Σχετική αρθρογραφία:

[1] ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, 23.8.07
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1723&h...

[2] Συνέντευξη Δρούτσα στο Reuters για ΠΓΔΜ και Κυπριακό (Πρέπει να βρούμε λύσεις για ο,τιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί ως εμπόδιο στις ενταξιακές συνομιλίες της Τουρκίας για την ΕΕ)
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=548841&cid=1
... (more info)  
View comments, related videos, and more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου