Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Πρέπει να είναι κανείς σοφός για να δεi την αλήθεια;
 Subject: ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

  Σε μια σελίδα συνοπτικώς η ιστορία της καταληψης...  
Θέμα: ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Dr. Nielsen Knudsen ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

3 Απρίλιος 2011
Η κατάσταση είναι τόσο σοβαρή ώστε η οικονομική σας κατάρρευση συνδέεται άμεσα με τον εθνικό κίνδυνο που θα καταλήξει σε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ της Ελλάδος. Οι ΗΠΑ, με τους πράκτορες της 5ης Φάλαγγας κηρύσσουν την «Νέα Τάξη», η Τουρκία (ευνοουμένη του Ομπάμα) κηρύσσει την θεωρία του ζωτικού χώρου. Και oι δύο αυτές νέες λέξεις είναι η παλιά ευρεσιτεχνία του Χίτλερ. Οι ΗΠΑ, με φερέφωνο τον πράκτορα και συμπατριώτη τους, ονειρεύονται «Παγκόσμια Κυβέρνηση», την παλιά ευρεσιτεχνία της 3ης Διεθνούς του Στάλιν. Η 5η Φάλαγγα του Χίτλερ έχει δώσει την θέση της στην 5η Φάλαγγα της «Νέα Τάξης», της 4ης Διεθνούς που λέγεται τώρα «Παγκόσμια Κυβέρνηση» που ο Πρωθυπουργός σας «με αμερικάνικη καρδιά» την θέλει ..«γρήγορα»!
Ο ρους της Ιστορίας σήμερα είναι μολυσμένος με τον ιό (virus) της βλακείας των μηδαμινών «ηγετών» που στον πυρετό της αρρώστειας τους βλέπουν νοσηρές, φασιστικές, οπτασίες υποδουλώσεως των λαών. Η Κεντρική Ευρώπη το ξέρει, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ;
Για σας η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να σας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση.
Ερωτήσατε στην Βουλή σας ΓΙΑΤΙ το ακριβές αντίγραφο του Μνημονίου που σας επεβλήθη δεν εφαρμόζεται σε καμία άλλη χώρα που μπορεί να έχει και μεγαλύτερο χρέος από την χώρα σας;
ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ;
Είναι σήμερα οι δειλοί που θέλουν να ρίξουν το βάρος για την καταστροφή σας «στην προηγούμενη κυβέρνηση που λιποτάκτησε». Νομίζουν τον ελληνικό λαό ηλίθιο να πιστεύει ότι τόση ολοκληρωτική κατάρρευση και εξουθένωση ενός Έθνους μπορεί να επιτελεσθεί μέσα σε δύο ή τρία χρόνια.
ΟΜΩΣ Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ
Πρέπει να ανατρέξουμε στην πολιτική που εφήρμοσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και ΕΜΙΜΗΘΗ ο λεγόμενος «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» σας. Γιατί;  Διότι οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
ΔΗΛΑΔΗ:
Η Ελλάς, από το 1953 έβαινε σίγουρα στο να καταστεί μεγάλη οικονομική δύναμις.
Επί μία 20ετία (1953-1973) υπήρχε ετήσια αύξηση του ΑΕΠ 8%
Επί μία 20ετία υπήρχε ετήσια αύξηση ιδιωτικών επενδύσεων 10%
Αυτή η πρόοδος όπου όλοι στην Ευρώπη μιλούσαμε για το «ελληνικό οικονομικό θαύμα» ανησύχησε την Αμερικανική κυβέρνηση. Γιατί; Διότι αν η Ελλάς είχε γίνει οικονομική δύναμη στην ξηρά, όπως ήταν στην θάλασσα, θα ήταν αδύνατη η νοσηρή επιρροή των διαφόρων Πιουριφόϊ. (Ή μήπως δεν ξέρετε ότι το βαθύ κράτος σήμερα βρίσκεται μέσα στους τοίχους της Αμερικανικής πρεσβείας;). Οι λόγοι του παμπάλαιου «Ανατολικού Ζητήματος» ακόμη σας βαρύνουν. Η οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδος έπρεπε να σταματήσει.
Η πρώτη κίνηση άρχισε με τον «ΕΘΝΑΡΧΗ» που θέλησε να μιμηθεί τα διατεταγμένα από το βαθύ Αμερικανικό κράτος συνθήματα του εξ Αμερικής ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Η δίωξη των Ανδρεάδη και Νιάρχου, ο εκφοβισμός του κεφαλαίου των επενδυτών, η §3 του άρθρου 106[1] του Καραμανλικού Συντάγματος, ήταν η πρώτη εκδήλωση για τα σχέδια και τους σκοπούς της «Νέας Τάξης».
Αποτέλεσμα άμεσο: πτώση του ΑΕΠ στο 3,5% και ΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤ. ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ στο 0,6% (προσέχτε Έλληνες, από το 10% στο 0,6% !).
Στην Ευρώπη ακούσαμε το πρώτο σύνθημα «ούτε δραχμή πλέον για επένδυση στην Ελλάδα». Παράλληλα οι κραυγές του Ανδρέα Παπανδρέου ενάντια στο «Διευθυντήριο των Βρυξελλών» και στο «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο» και το «ενάντια στο μεγάλο και ντόπιο ξένο κεφάλαιο». Αυτό σημαίνει το 0,6%!
Ποιός είχε το βαθύ συμφέρον από την διατεταγμένη αυτή πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου; Όχι βέβαια ο Έλληνας εργάτης. Αλλά βέβαια η Αμερικάνικη πολιτική - ή μήπως, Έλληνες, δεν το βλέπετε αυτό που ΞΕΡΟΥΜΕ στην Ευρώπη; Όταν το ΠΑΣΟΚ πήρε την εξουσία το 1981, υπήρξε πτώση του ΑΕΠ στο 1,5% (!!), με τις Ιδιωτ. επενδύσεις στάσιμες στο 0,6%. Και αρχίζει το ξήλωμα ΚΑΘΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΟΣ.
Η Ελλάς που εξήγαγε ψυγεία στην Γερμανία απέμεινε να παράγει μόνο γιαούρτια (και αυτά με ..εισαγόμενο γάλα).
Και ακολούθησε η μεγάλη ευρεσιτεχνία του μεγάλου οικονομολόγου Ανδρέα Παπανδρέου, αμέσως. Από το 1981. Ποιά ήτανε; Η θριαμβευτική επιτυχία του «Τσοβόλα δωσ-τα όλα». Ποιά «όλα»; Τα δανεικά. Το δημόσιο χρέος, από 700 εκατ. Δολάρια που το άφησε η Χούντα έφτασε σήμερα με γεωμετρική πρόοδο τα 400 (περίπου) δισεκατομμύρια Ευρώ!
Θρίαμβος του πολιτικαντισμού. Δανείσου και Μοίραζε χάντρες και καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Αυτή η μοιρασιά ήταν η μεγαλοφυής έμπνευση του οικονομολόγου που εξασφάλισε θέση Σουλτάνου στον πολιτικό βίο της χώρας σας. Συστηματική αποβιομηχάνιση με παράλληλη δαιμονοποίηση του επενδυτικού κεφαλαίου και παράλληλη αυθαιρεσία των εργατοπατέρων σας που νομίζουν ότι «βοηθούν» τον εργάτη ενώ είναι αυτοί που τον κατέστρεψαν. Αυτοί που διώχνοντας το επενδυτικό κεφάλαιο δημιούργησαν την ανεργία. Πόλεμος κατά της Πεσινέ, εκδίωξη της Πιρέλλι (προς την Τουρκία), Σόγιας (προς την Μάλτα), αμόκ ενδυναμούμενο από το ΠΑΣΟΚ «ενάντια στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο», παροχές για άγρα ψήφων με διαρκώς αυξανόμενο δανεισμό.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
Είναι τυχαία όλα αυτά ή είναι καθοδηγούμενα;
ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ;
Ποιός δολοφονεί το εθνικό φρόνημα του λαού;
Και τώρα, ποιός ωφελείται;
Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
Το προσκείμενο στην Αμερικανική κυβέρνηση περιοδικό Stratfor σας το λέει κατάμουτρα: «η Ελλάς δεν έχει καμμία γεωστρατηγική θέση για την Δύση και συνεπώς ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ».
Συνεπώς, είστε η μόνη χώρα που καταδικάστηκε στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Ο Αμερικάνος πρωθυπουργός σας, έκανε ..«σκληρή διαπραγμάτευση» ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΑΝΩΘΕΝ με σαφείς σκοπούς. Κατάφερε με τον μαθητευόμενο μάγο, άπειρο και ανώριμο, Υπουργό της Οικονομίας να σας επιβάλει το καπέλο του ΔΝΤ.
Τώρα, λέγει ο Πρωθυπουργός σας, «πρέπει να βιαστούμε για την Παγκόσμια κυβέρνηση». Και, αφού διώξατε τους μεγάλους Έλληνες επενδυτές τρέχει να βρει επενδυτές στην. Τουρκία!
Όνειρο καμουφλαρισμένου φασισμού και υποτέλειας ενός ηλιθίου.
Αυτή είναι η ανατομία του εγκλήματος που διέπραξε ο πολιτικός κόσμος εναντίον του ελληνικού λαού.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ: Αν όπως σας το λένε δεν έχετε «ούτε φίλους ούτε συμμάχους στην Δύση», τι πρέπει να κάνετε; Σας το είπε ο Θεοδωράκης: ή γινόσαστε Ήρωες ή ραγιάδες.
ΕΛΛΗΝΕΣ: η Ευρώπη σας θέλει πάντα Ήρωες. Αν δεν έχετε φίλους και συμμάχους στην Δύση ψάχτε τους εκεί που υπάρχουν και σας έχουν ανάγκη. Ψάχτε τους στον ιστορικό (για σας) Βορρά και στην μεγάλη ανερχόμενη δύναμη της Ασίας. Αλλά αυτό θέλει τόλμη που η πολιτική σας ηγεσία δεν την έχει, διότι δεν τολμά κανείς να απαλλαγεί από τα ταμπού της υποτέλειας. Άρα;==========================================================================

ΣΧΟΛΙΑ

Οι Ευρωπαίοι, "όφειλαν" να επιδείξουν την ελάχιστη αρετή, όχι μόνο για τη διαρκή τροφοδότηση πνευματικού δυναμικού από μέρους μας, αλλά και για την διαρκή λειτουργεία μας ως ανάχωμα στην πάγια επεκτατική πολιτική - διείσδυση του Ασιατικού επεκτατισμού.
Αλλα η Ευρώπη δεν φαινεται να ενδιαφέρεται για την ευημερία της, αλλά ούτε και να εξασφαλίσει το μέλλον της. Η Ευρώπη θέλει να θυσιάσει κι αυτή τους πύργους που την προστατεύουν (όπως έκανε η Αμερική με τους δικούς της δίδυμους πύργους). Και ποιος ο λόγος να θέλει κάτι τέτοιο;
Μα η εγκατάσταση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης με ένα κοινό νόμισμα. ΑΠΟ ΕΔΩ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΕ ΟΛΑ.

Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ).
ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ (ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ;)
ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ;
ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ: ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ...
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΜΠΟΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΔΟΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.
ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΣ (Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ (ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ) ΛΕΦΤΑ.[1] Σύνταγμα άρθρ. 106 §3 «Με την επιφύλαξη της προστασίας που παρέχεται από το άρθρο 107 ως προς την επανεξαγωγή κεφαλαίων εξωτερικού, μπορεί να ρυθμίζονται με νόμο τα σχετικά με την εξαγορά επιχειρήσεων ή την αναγκαστική συμμετοχή σ' αυτές του Κράτους ή άλλων δημόσιων φορέων, εφόσον οι επιχειρήσεις αυτές έχουν χαρακτήρα μονοπωλίου ή ζωτική σημασία για την αξιοποίηση των πηγών του εθνικού πλούτου, ή έχουν ως κύριο σκοπό την παροχή υπηρεσιών στο κοινωνικό σύνολο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου