Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Αεροπλανοφόρο με F-35 ναυπηγούν οι Τούρκοι για τον έλεγχο της Ανατολικής Μεσογείου

Η προοπτική εκμετάλλευσης των ενεργειακών πόρων της χώρας, συνδυάστηκε με την μεγαλύτερη κρίση της μετά το τέλος του Εμφυλίου πολέμου. Η αποδυνάμωση της χώρας, οικονομική, πολιτική και στρατιωτική, είναι γεγονός και έρχεται στην πλέον χειρότερη στιγμή για την διεκδίκηση των ελληνικών οικονομικών συμφερόντων στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η πολιτική των αδιάκριτων δαπανών σε έργα βιτρίνα και η χωρίς όραμα οικονομική πολιτική η οποία στηρίχτηκε στις κατασκευές, στον τομέα των υπηρεσιών και στην κατανάλωση μέσω τραπεζικών δανείων, απέδειξε το έλλειμμα παιδείας στον τομέα της γεωπολιτικής και της ασφάλειας που χαρακτηρίζει την ελίτ (οικονομική και πολιτική) της χώρας.
Δυστυχώς για την Ελλάδα οι «φίλοι» μας, «κουμπάροι», «ξαδέρφια» και ότι άλλο τους βάφτισαν οι ελίτ της πολιτικής ζωής του τόπου μας, οι «άσπονδοι» φίλοι και γείτονες μας Τούρκοι, και γνώση έχουν της γεωπολιτικής αξίας της περιοχής μας και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους. Εμείς τι κάνουμε για να μην αφήσουμε τους Τούρκους να αρπάξουν και την τελευταία ελπίδα σωτηρίας της χώρας, τους ενεργειακούς πόρους της Ανατολικής Μεσογείου πέρα από μια αμφιλεγόμενη πολιτική περίεργων συμμαχιών και «επίδειξης» της αυξημένης πλέον αμυντικής μας αδυναμίας;
το πλήρες άρθρο στο link που ακολουθεί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου