Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Το ΕΣΥ μοιάζει με το "Αύριο δίδεται πίστωση" ...

"Το ΕΣΥ συμβολίζει τη διαφθορά"

Πεθαίνει κόσμος επειδή δεν βρίσκει ανοιχτές ΜΕΘ τόνισε ο Γ.Παπανδρέου. Κάνουμε σημαντικά βήματα, απάντησε ο πρωθυπουργός                                                                                                            12:39

Το νέο σύστημα προμηθειών που βάζει φραγμούς στη σπατάλη στο χώρο της Υγείας, επικαλέστηκε ο πρωθυπουργός απο το βήμα της Βουλής για να του απαντήσει ο Γ.Παπανδρέου οτι αυτό δεν έχει μπεί ακόμη σε εφαρμογή 18 μήνες απο την ψήφιση του.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνέταιροι Εφραίμ-Πάπιστας

Oλονύκτια κατάθεση Μαγγίνα

Ιεροί... συνέταιροι

Τρόμος για «καρφώματα»

Κοινωνικό μανιφέστο των Σοσιαλιστών

"Είμαι κοντά του"

"Χάσιμο χρόνου η προσφυγή στη Χάγη"

Ευκαιρία για το κοινωνικό πρόσωπο

Ο Κ.Καραμανλής απαντώντας κατά την «ώρα του πρωθυπουργού» σε ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου για το ΕΣΥ κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για επιλεκτική μνήμη και πληροφόρηση.

"Ο κ. Παπανδρέου έφτασε να λέει ότι το ΕΣΥ εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων μέτρησε όμως ποτέ πόσες άδειες δόθηκαν σε ιδιώτες πριν και μετά το 2004;"

"Δεν θυμάται ο κ. Παπανδρέου τις τεράστιες "τρύπες" που άφησαν πίσω τους οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; Σήμερα το σύστημα των προμηθειών που εφάρμοζε το ΠΑΣΟΚ τερματίζεται και κάποιοι αντιδρούν, κρίμα που ακούσια -είμαι βέβαιος- ο κ. Παπανδρέου γίνεται αρωγός τους".

«Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι η κατάσταση στο χώρο της υγείας έφτασε σε επιθυμητά επίπεδα. Έχουμε επίγνωση των δυσκολιών και μέρα με τη μέρα κάνουμε σημαντικά βήματα», δήλωσε ο κ. Καραμανλής, εκτιμώντας ωστόσο πως υπάρχει βελτίωση.

"Φοβάστε να τα βάλετε με τη διαφθορά" "Μετά από 18 μήνες από την ψήφισή του δεν έχει εφαρμοσθεί το νέο σύστημα προμηθειών. Φοβάστε να τα βάλετε με τη διαφθορά και το σύστημα γύρω από το φάρμακο. Σας προκαλώ, ελάτε μαζί μου να επισκεφθούμε ένα νοσοκομείο για να δείτε τα χάλια τα δικά σας. Πεθαίνει κόσμος επειδή δεν βρίσκει ανοιχτές ΜΕΘ", ανταπάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Πέντε χρόνια ακούμε υποσχέσεις πως όλα καλυτερεύουν και ότι φταίνε άλλοι, οι νοσηλευτές, οι προμηθευτές, το ΠΑΣΟΚ», παρατήρησε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «Για τις ελλείψεις προσωπικού και τις καθυστερήσεις των προσλήψεων μέσω ΑΣΕΠ δεν φταίει το ΑΣΕΠ, αλλά το πρόγραμμα της κυβέρνησης που δεν επενδύει στη δημόσια υγεία».

«Το ΕΣΥ τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- θα μπορούσε να συμβολίζει το δικαίωμα κάθε πολίτη στη δωρεάν Υγεία. Συμβολίζει την αξία στον κάθε άνθρωπο. Σήμερα όμως, συμβολίζει τη διαφθορά, την υποβάθμιση, την αναξιοκρατία, την αναξιοπρέπεια» και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «κατάντησε το ΕΣΥ σύμβολο φτηνών δικαιολογιών».

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=4750&pubid=1926900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου