Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΕΓΧΡΩΜΟΣ ΤΥΠΟΣ

Ενώ η επικεφαλίδα αναφέρει ότι «Οι αναρχικοί αποχωρούν με λεωφορεία και υπό την επίβλεψη των ... ΜΑΤ.» στην ακροτελευταία παράγραφο γράφει «Τελικά οι φοιτητές της Ξάνθης κατόρθωσαν να απομακρυνθούν από το κτίριο με λεωφορεία και με την επίβλεψη των ΜΑΤ, ενώ μέσα στην παλιά Νομική σχολή παρέμεναν περίπου εκατό φοιτητές από σχολές της Κομοτηνής.».

Και τίθεται το ερώτημα: Τί χρώμα έχει αυτή η προκαλούσα δημοσιογραφεία;

ΣΓΣ

Οι αναρχικοί αποχωρούν με λεωφορεία και υπό την επίβλεψη των ... ΜΑΤ.


Κομοτηνή: Ενταση απόψε στην παλιά Νομική


Πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο του 15χρονου από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού πραγματοποίησαν το απόγευμα στην Κομοτηνή φοιτητές του Δημοκριτείου πανεπιστημίου των νομών Ξάνθης και της Ροδόπης.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αργότερα, οι φοιτητές αλλά και ομάδα κουκουλοφόρων που παρεισέφρησαν στην πορεία συγκεντρώθηκαν έξω και μέσα στο κτίριο της παλιάς Νομικής σχολής, απέναντι από την έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, και φώναζαν συνθήματα κατά των ΜΑΤ.

Στην περιοχή έσπευσαν και αρκετοί πολίτες, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν φραστικά με τους συγκεντρωμένους φοιτητές, ζητώντας τους να φύγουν.

Τελικά οι φοιτητές της Ξάνθης κατόρθωσαν να απομακρυνθούν από το κτίριο με λεωφορεία και με την επίβλεψη των ΜΑΤ, ενώ μέσα στην παλιά Νομική σχολή παρέμεναν περίπου εκατό φοιτητές από σχολές της Κομοτηνής.

http://www.naftemporiki.gr/news/static/08/12/11/1604523.htm

2 σχόλια:

  1. Επιβεβαίωση και σάλτσα από την "άλλη πλευρά"

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=942977

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαίωση και σάλτσα από την "άλλη πλευρά"

    http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=942977

    ΑπάντησηΔιαγραφή