Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Ούτε ως ζήτουλες δεν θα γινόμαστε δεκτοί.

Μήπως πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η χώρα μας, μαζί μ’ όλο τον κόσμο, διέρχονται οικονομικά δύσκολες ώρες; Και να αφήσουν τις πορείες, τις καταλήψεις και τις διαμαρτυρίες για ευθετώτερο χρόνο.

Ας στρωθούμε στις δουλειές μας για να αυξήσουμε την παραγωγή και την παραγωγικότητα μας και τελικά το ΑΕΠ μας. Χρωστάμε πολλά και είναι δυσβάσταχτα. Με το δρόμο που έχουμε πάρει χειροτερεύουμε την κατάσταση και τη θέση διεθνώς. Ούτε ως ζήτουλες δεν θα γινόμαστε δεκτοί.

ΣΓΣ


Σ’ αυτές τις κρίσιμες ώρες για την χώρα μας ,έπεσαν οι μάσκες τόσο των «στρατιωτών» κουκουλοφόρων όσο και των αντίστοιχων κουκουλοφόρων «λοχαγών» και .. «στρατηγών».

Από την μια αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα στρατεύματα των κουκουλοφόρων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα θρασύδειλο λεφούσι πλιατσικολόγων με ειδικότητα την απαλλοτρίωση Rollex , Prada , Armani και άλλων ….ταπεινών προϊόντων του εξορκισμένου καπιταλισμού.

Ένας καλός παρατηρητής αυτό που θα σημείωνε είναι ότι απουσίασε εντελώς το διαχρονικό σύνθημα, σημαία τους, το….. «Αλήτες , Ρουφιάνοι , Δημοσιογράφοι».

Αντίθετα στους τοίχους εμφανίστηκαν συνθήματα όπως …. «εκλογές τώρα», «το αίμα κυλάει , εκλογές ζητάει», « κάτω η χούντα της δεξιάς» και άλλα ….. «αναρχικά»(;) συνθήματα.

Αυτά τα συνθήματα είναι διαλεκτική διατύπωση για να κάνεις τη μέρα νύχτα και τα παϊδάκια νηστίσιμη σαρδέλα Καλλονής., αλλά σίγουρα δεν είναι …αναρχικά συνθήματα.

Αυτό που θα σημείωνε επίσης είναι ότι δεν επιτέθηκαν κατά των παραδοσιακών στόχων τους , τους δημοσιογράφους, και περιορίστηκαν στον έτερο στόχο τους , ….τους αστυνομικούς.

Έχουμε μια μετεξέλιξη ή βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ετερόρρυθμο.. «deal» που καταργεί κάθε ιστορικό προηγούμενο ;

Τίποτα από τα δύο. Απλά ο παραδοσιακός χώρος των αναρχικών (που από την φύση άλλωστε της θεωρίας τους είναι ενάντια στη βία καθώς οι μεγαλύτερες σχολές και οι μεγαλύτεροι θεωρητικοί αναρχικοί, την θεωρούν όχι μόνο ακατάλληλο μέσο επιβολής αλλά την εξισώσουν με την αστική ηθική) έχει αλωθεί από τους λεγόμενους «αντιεξουσιαστές».

Εξάρτημα (εν αγνεία τους) του πολυπλόκαμου G. Soros και της Ανοικτής κοινωνίας (OSI). Σχεδιασμός ….τα υπόγεια του Λάγκλεϊ !

Το ελλαδικό παράρτημα των αντιεξουσιαστών είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον ΣΥΝ .

Το έχει καταγγείλει επίσημα το ΚΚΕ, το έχει αναφέρει ο κ. Πολύδωρας ως υπουργός δημοσίας τάξεως , έχουμε πάμπολλα παραδείγματα υπεράσπισης των συλληφθέντων αντιεξουσιαστών από ανθρώπους του ΣΥΝ, έχουμε το παράδειγμα με την σύλληψη για ληστεία τράπεζας (με αυτόματα όπλα, γεμιστήρες, χειροβομβίδες, κουκούλες) του «αντιεξουσιαστή» γιου του κ. Βούτση, στελέχους του ΣΥΝ και τέως βουλευτή.

Από την στιγμή λοιπόν που η πλειονότητα των ΜΜΕ κατευθύνεται από την … Πρεσβεία , το κίνημα των «αντιεξουσιαστών» από το ….εδώ πλοκάμι του G.Soros και αυτός αποτελεί την ……εμπορική βιτρίνα του Λάγκλεϊ, έχετε και την απάντηση στο ερώτημα γιατί αυτή η σημερινή …αγαστή «συνεργασία» ΜΜΕ- «αντιεξουσιαστών».

Τα ΜΜΕ και οι έμμισθοι γενίτσαροι τους , αποτελούν τους «κουκουλοφόρους λοχαγούς» . Στα πλάνα που πρόβαλαν εχθές το βράδυ(και από πληροφορίες μου μπλοκάρισαν τα τηλεφωνικά τους κέντρα από διαμαρτυρίες εξαγριωμένων πολιτών), έγραφαν ως υπότιτλο «ΤΩΡΑ» ενώ ήταν πλάνα αρχείου. Η ίδια προπαγανδιστική τεχνική με το CNN (εδώ).

Προς τιμήν του ο κ. Σόμπολος το επεσήμανε με αποτέλεσμα να προσπαθούν εναγωνίως να επικαλύψουν τα λόγια του .Το σχέδιο προέβλεπε να υπάρχει …συνεχώς …η εντύπωση αποδόμησης της έννομης τάξης.

Και επειδή τα τείχη …..πέφτουν πάντα από μέσα …, τον κεντρικό ρόλο του ύπουλου φιδιού έχει αναλάβει εργολαβικά ο εκφραστής και υμνητής των γερακιών του Μπους , ο ….. όμιλος Αλαφούζου .

Το «μερμηγκάκι» όπως τον αποκάλεσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο κ. «Θλιμμένος», καθώς με αυτό το ψευδώνυμο βγήκε δύο φορές στον ραδιοφωνικό αέρα .

Μέσα δε από την χθεσινή εκπομπή της Ελληνοφρένειας του Σκάι προέβηκαν σε βαρύτατο ηθικό και πολιτικό ατόπημα.

Ενώ δεν είχαν περάσει λίγες ώρες από την κηδεία του 15χρονου Αλέξη , και ενώ στην χώρα μας είναι σε εξέλιξη ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ σχέδιο αποσταθεροποίησης της Δημοκρατίας μας, παρουσίασαν τον Πρωθυπουργό της χώρας με ….αίματα στα χέρια.

Αυτό είναι …σάτιρα από άρρωστα μυαλά ή .....μέρος του σχεδίου κ. Αλαφούζo;

Αναρτήθηκε από politis-gr στις 1:04 μμ 87 σχόλια

1 σχόλιο:

  1. Με χαρά αναρτώ εύστοχο σχόλιο του nd

    Συμφωνώ απόλυτα!

    Αυτή η χώρα ταλανίζεται μία ζωή από την ανεμελιά, το "δε βαριέσαι" και τις μεταθέσεις ευθυνών σε άλλους!
    Από πολύ μικρό παιδί ρωτούσα να μάθω τι δουλειά κάνουν όλοι αυτοί οι νέοι άνθρωποι που με ένα πακέτο τσιγάρα, έναν φραπέ και μία εφημερίδα κάθονται ατέλειωτες ώρες στις καφετέριες χειμώνα-καλοκαίρι.
    Προσπαθούσα να καταλάβω τόσα χρόνια, γιατί ο υπάλληλος που πάει στη δουλειά του δαπανά περισσότερη εγκεφαλική ουσία για να βρει τρόπο να μη δουλέψει, παρά για το πως θα κάνει τη δουλειά του πιο άνετα και πιο αποδοτικά.
    Και τα χρόνια περνούσαν και απάντηση δεν έπαιρνα...

    Νομίζω όμως ότι τις τελευταίες μέρες την πήρα!

    Πιστεύω ότι ο εργαζόμενος για να δουλέψει θέλει υποκίνηση, έμπνευση, στόχους και μετά επιβράβευση αν τα καταφέρει ή εμψύχωση αν δεν τα καταφέρει, ώστε να τα καταφέρει την επόμενη φορά.
    Όμως, που να τη βρει;;; Που να βρει έμπνευση;;; Από που να πάρει υποκίνηση και ποιοί να του βάλουν υψηλούς στόχους;;;
    Οι μάγκες του Χρηματιστηρίου ή οι μάγκες του Βατοπεδίου; Οι μάγκες των προμηθειών της Siemens ή οι μάγκες του Κοσκωτά;;;
    Οι μάγκες των τεκμηρίων ή οι μάγκες που έφαγαν και συνεχίζουν να τρώνε και να κατασπαταλούν τα ματωμένα λεφτά του φορολογούμενου;

    Φοβάμαι ότι η ατιμωρησία των υπευθύνων του Βατοπεδίου, ενός ακόμα τραγικού σκανδάλου που όλοι ξέρουμε πως και τι έγινε και από ποιούς, βάζει την ταφόπλακα στις ελπίδες μας, ότι αυτή η χώρα μπορεί να πάει μπροστά. Άλλη μία ρεμούλα δις θα μείνει ατιμώρητη και οι πρωταγωνιστές θα κάθονται ήσυχοι στις βίλες τους και θα μετράνε τα αμέτρητα λεφτά τους, όταν ο συνταξιούχος απέξω, αυτός που πλήρωνε μία ολόκληρη ζωή, όχι μόνο θα πεινάει, αλλά θα ψάχνει και δανεικά να πληρώσει το γιατρό του Δημόσιου Νοσοκομείου! Οι πρωταγωνιστές θα λένε στις γυναικούλες τους "φτηνά τη γλυτώσαμε", όταν ο νέος οικογενειάρχης θα παίρνει αγκαλιά το παιδί του και τη γυναίκα του και θα βγαίνει από το σπίτι που μόλις θα του έχει πάρει η τράπεζα πίσω...

    Αυτό που δεν κατάλαβε δυστυχώς ο Πρωθυπουργός είναι ότι με το να μείνει έτσι και αυτή η ιστορία, όχι μόνο θα εξαγριώσει τον ήδη πεινασμένο κόσμο, αλλά θα τον κάνει να στυλώσει τα ποδάρια και να πάψε να παράγει! Όσο και αν καθόταν πριν, θα είναι προκοπή, μπροστά στο καθισιό που έχει να ρίξει τώρα. Σεμνά και ταπεινά θα βάζει το ένα πόδι πάνω από το άλλο και θα πει - δικαίως μάλλον - πως ό,τι φάμε και ό,τι πιούμε και ό,τι αρπάξει ο πισινός μας! Και θα κάνει την εφορία, την πολεοδομία, το Υπουργείο ένα μικρό ιδιωτικό μαγαζάκι του, στο οποίο το μόνο που θα κάνει θα είναι να πουλάει "γρηγορόσημα". Που πριν χρόνια ολόκληρος πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι υπάρχουν, αλλά δεν έκανε βέβαια τίποτα για να τα κόψει...

    18.000 άνεργοι θα βγουν στους δρόμους το επόμενο δίμηνο. Αν σε αυτούς προσθέσουμε και αυτούς που είναι εργαζόμενοι άνεργοι - αυτοί των 2 και των τριών ημερών την εβδομάδα- θα φτάσουμε σε τεράστια νούμερα ανθρώπων σε απόγνωση, ανθρώπων που θα πληρώσουν το μάρμαρο του Χρηματιστηρίου, του Βατοπεδίου, της Μονής Τοπλού, των κουμπαρων, των ομολόγων, της Siemens και όλων αυτών των απίστευτων κομπίνων που βούλιαξαν την χώρα μας. Τη νύφη θα την πληρώσει και πάλι ο εργαζόμενος, ο εύκολος στόχος, ο αναλώσιμος!

    Ποιός να δουλέψει λοιπόν; Ποιός να βάλει πλάτη και να σηκώσει το βάρος της ανόρθωσης της οικονομίας μας; Ποιός να δουλέψει πιο σκληρά και πιο αποδοτικά; Ποιός να κινηθεί από υψηλό αίσθημα πατριωτισμού και να εναντιωθεί σε όλα αυτά που λένε οι ξένοι για τα χάλια μας, εργαζόμενος για ένα καλύτερο αύριο;;;

    Και το πιο σοβαρό από όλα: Γιατί; Για να βρούνε να φάνε κι άλλα;;;

    Όσο η εξουσία δεν σηκώνει τα μανίκια, ο κόσμος θα κατεβάζει τα ρολλά! Όσο θα έχουμε πολιτικούς, που αντί να δίνουν το παράδειγμα, το βάζουν πρώτοι στα πόδια, ο εργαζόμενος κόσμος θα ασχολείται μόνο με το πλιάτσικο! Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα πρωτόγνωρο και ιδιόμορφο πόλεμο. Που - συμφωνώ - πρέπει να δώσουμε και να νικήσουμε!

    Πως όμως;;; Ζητώντας να βγουν οι φαντάροι μπροστά να πολεμήσουν, όσο οι αξιωματικοί μέσα στη ζέστη τους ανενόχλητοι θα τρώνε;;;

    nd.

    ΑπάντησηΔιαγραφή