Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

Αμφιβαρύς η ρωσική κίνηση;

Ρωσικά πολεμικά πλοία θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπική επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά θα πραγματοποιήσουν τα ρωσικά πολεμικά πλοία Sergey Osipov (πετρελαιοφόρο), Nikolay Chiker (ναυαγοσωστικό και ρυμουλκό ανοιχτής θάλασσας) και Admiral Levchenko (αντιτορπιλικό), σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Συγκεκριμένα:

-Από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου 2009 θα καταπλεύσουν τα πλοία ανεφοδιασμού και υποστήριξης Sergey Osipov και Nikolay Chiker

-Από τις 12 έως τις 15 Ιανουαρίου 2009 θα καταπλεύσει το αντιτορπιλικό Admiral Levchenko, στο οποίο επιβαίνει ο υποδιοικητής του στόλου της Βόρειας θάλασσας υποναύαρχος Αλεξάντρ Φεντοτένκοφ.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία συνοδεύουν το ρωσικό αεροπλανοφόρο Κουζνέτσοβ που διεξάγει αυτές τις ημέρες αεροναυτικά γυμνάσια νοτιοανατολικά της Ρόδου και στη συνέχεια νοτίως της Κρήτης με τη συμμετοχή ρωσικών αεροσκαφών.

Το ρωσικό αεροπλανοφόρο για τη διεξαγωγή των γυμνασίων υπέβαλε σχετικό αίτημα σχετικά με τη δέσμευση των συγκεκριμένων περιοχών στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, η οποία το ενέκρινε.

Τα ρωσικά πολεμικά πλοία στο λιμάνι του Πειραιά θα παραμείνουν ανοικτά για το κοινό την Κυριακή 11 Ιανουαρίου και την Τρίτη 13 Ιανουαρίου αντίστοιχα, από τις 14:00 έως τις 16:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου