Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Πανεπιστημιακό άσυλο ή άσυλο ανιάτων ....


Αν είναι αλήθεια και το γνωρίζει το ΥΠ. ΠΑΙΔ & ΘΡΗΣΚ τι κάνει;

ΣΓΣ

Τα γνωστά και μη χειρότερα.

Η Νέα Τάξη στα Ελληνικά πανεπιστήμια!!! Τραγική κατάσταση...
---------------------------------------------------
Επιστολή του Α.Η. στο περιοδικό HELLENIC NEXUS
(www.nexushellas.gr/Monday, February 02, 2009 8:00 AM )
--------------------------------------------------

Αγαπητοί Συντελεστές του HELLENIC NEXUS καταρχήν συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας. Είμαι στο 3ο έτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θα ήθελα να σας ενημερώσω για τις νεοταξικές απόψεις που κυριαρχούν στους καθηγητές μας καθώς και στις ανθελληνικές ιδέες που γίνονται αποδεκτές από τις πολιτικές παρατάξεις.

Η μεγαλύτερη πληγή σήμερα της παιδείας δεν είναι η έλλειψη κονδυλίων, αλλά η κυριαρχία μιας ανθελληνικής ιδεολογίας σε συνδυασμό με την έλλειψη ήθους στους περισσότερους καθηγητές πανεπιστημίων της χώρας. Οι απόψεις που εκφέρουν μέσα στα αμφιθέατρα οι καθηγητές είναι οι πλέον ανθελληνικές σε βαθμό που αναρωτιέσαι αν βρίσκεσαι σε ελληνικό πανεπιστήμιο ή σε εκπαιδευτικό ίδρυμα γειτονικής χώρας το οποίο χρηματοδοτείται από ΜΚΟ του γνωστού επιχειρηματία των Βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης.

Έτσι απόψεις όπως η μη συνέχεια του ελληνικού έθνος ανά τους αιώνες, το δίκαιο των Σκοπίων να αυτοαποκαλούνται Μακεδονία, η εξύμνηση του σχεδίου Ανάν, τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο, η υποστήριξη της ανεξαρτησίας του Κοσόβου, η πεποίθηση ότι η ΕΕ και ο ΟΗΕ μας έχουν εξασφαλίσει την σταθερότητα των συνόρων μας, η πίστη στην αγνότητα του αμερικανού πολιτικού συστήματος, το δίκαιο του Ισραήλ στην Παλαιστίνη που πρέπει πάση θυσία να προστατευτεί από τους κακούς Άραβες τρομοκράτες έχουν γίνει δόγμα μέσα στις αίθουσες. Βέβαια το κακό δεν σταματάει εκεί καθώς όλα τα παραπάνω συνδυάζονται με την απόκρυψη κάθε προσφοράς του ελληνικού πολιτισμού στην ανθρωπότητα.

Ένας καθηγητής μας, σε μάθημα για την ΕΕ, μας έχει πει ότι τα Σκόπια έχουν δίκιο στο όνομα και οι Τούρκοι στην υφαλοκρηπίδα. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι κακώς ένα κρατίδιο σαν την Κύπρο έχει το δικαίωμα να θέτει βέτο στην ένταξη μίας xώρας σαν την Τουρκία στην ΕΕ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των Κύπριων συμφοιτητών μας.

Στα μαθήματα της Ιστορίας, ένας άλλος καθηγητής δίνει ρεσιτάλ προσπαθώντας να αποδείξει ότι οι σύγχρονοι Έλληνες είναι απόγονοι Σλάβων και ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους. Επιπλέον σε μάθημα Ιστορίας για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο μας έδωσε ως αξιόπιστη πηγή για το ολοκαύτωμα την ταινία η λίστα του Σίντλερ.

Φέτος, ένας άλλος στο μάθημα των Διεθνών Σχέσεων μας ανέλυε το πως το ελληνικό κράτος αφομοίωσε τους αλβανογενείς Αρβανίτες και τους ρουμανογενείς Βλάχους! Τέτοια πράγματα ακούγονται καθημερινά σε βαθμό που αναρωτιέται κανείς πως γίνεται να πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι από το ελληνικό δημόσιο.

Σε όλα τα μαθήματα, ακόμα και σε αυτά που δεν σχετίζονται με την Ιστορία, γίνονται αναφορές στο ολοκαύτωμα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι καθηγητές ανεβαίνουν ψηλά χάρη σε μελέτες τους πάνω στην γενοκτονία των Εβραίων. Γιατί όμως να αποσιωπούν και να μην αναφέρουν καθόλου στα αμφιθέατρα τα μαρτύρια και του ελληνικού λαού, όπως την γενοκτονία των Ποντίων ή την σφαγή της Σμύρνης;

Δυστυχώς όλα τα παραπάνω έχουν επίδραση και πάνω στους φοιτητές. Πλέον ελάχιστες διαφορές θα βρεις στις απόψεις που εκφράζουν τα παιδιά των πολιτικών παρατάξεων για τον ελληνισμό, καθώς ασπάζονται χωρίς σκέψη τη γνώμη των καθηγητών τους... Έτσι οι παρατάξεις νοιάζονται μόνο για την αύξηση των ποσοστών τους. Η δράση τους περιορίζεται σε διοργάνωση χορών, καμία ημερίδα για την επαγγελματική αποκατάσταση ή καμία ενημέρωση για το Aids. Επιτρέπεται τμήμα πολιτικής επιστήμης να μην διοργανώνει συζητήσεις και ομιλίες για τα εθνικά μας θέματα; Είναι σωστό τα θέματα κοινωνικού προβληματισμού που προωθούν να μένουν στα δικαιώματα των λαθρομεταναστών που έρχονται στην χώρα μας και να μην τους νοιάζει το ξεζούμισμα των ελληνικών νοικοκυριών από τις τράπεζες;

Ακόμα αρκετοί συμφοιτητές μου έχουν γονείς διπλωμάτες ή πολιτικούς παράγοντες και αύριο θα πάρουν την θέση τους κληρονομικά. Αυτοί δέχονται αυτές τις ανθελληνικές θέσεις και λένε ότι είναι διατεθειμένοι να ξεπουλήσουν τα πάντα αρκεί η θέση τους να μείνει εξασφαλισμένη. Πώς θα μπορέσει η Ελλάδα να βγει κερδισμένη στη διεθνή σκακιέρα στο μέλλον, όταν οι αυριανοί εκπρόσωποί της από τώρα δηλώνουν ότι θα δράσουν εναντίον της;

Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, ιδιαίτερα τον κύριο Αποσκίτη, που με τα εύστοχα άρθρα του στο ΝEXUS μας διαφωτίζει για το τι πραγματικά συμβαίνει και το πως πραγματικά λειτουργεί η διεθνής σκηνή (αλλά και κυρίως το παρασκήνιο...).


http://arxeio-sotsot36.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου