Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Και γιατί τόσα χρόνια το ΝΑΤΟ (ΗΠΑ) δεν πυρπολεί τις τεράστιες φυτείες παπαρούνας;
Το κακό το χτυπάς στη ρίζα του.
Μήπως υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί έμποροι; Κατά προέκταση του καλές και οι κακές δικτατορίες.....;
ΣΓΣ
ΥΓ Να μην ξεχνάμε ότι ο στόλος των ΗΠΑ πρωτο εμφανίστηκε στο Αιγαίο (Αν. Μεσόγειο) το 1823 με μοναδική αποστολή να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα του εμπορίου του όπιου από την τότε Οθωμανική αυτοκρατορία

Αρχιστράτηγος του NATO εξέδωσε παράνομη εντολή για δολοφονίες

Διαμάχη έχει ξεσπάσει στους κόλπους της ανώτατης διοίκησης των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν, με αφορμή παράνομη εντολή του Αμερικάνου αρχιστράτηγου Τζον Κράντοκ. Ο ανώτατος αξιωματικός των συμμαχικών δυνάμεων φέρεται να εξέδωσε εντολή, με την οποία ζητά το θάνατο όλων των εμπόρων οπίου, σύμφωνα με απόρρητο έγγραφο στο οποίο απέκτησε πρόσβαση το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Σύμφωνα με το έγγραφο, ο αξιωματικός δίνει εντολή για χρήση θανατηφόρας βίας ακόμα και σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν αποδείξεις για τη συμμετοχή των υπόπτων στην ένοπλη αντίσταση κατά της κυβέρνησης του Αφγανιστάν ή κατά των στρατευμάτων της Δύσης. "Δεν είναι πλέον απαραίτητο να προσκομίζονται πληροφορίες ή άλλες αποδείξεις που να καθιστούν στρατιωτικό στόχο τον τάδε έμπορο ή εγκατάσταση ναρκωτικών", γράφει ο Κράντοκ.


Για περισσότερα κλικ στο http://www.tvxs.gr/v4202



1 σχόλιο:

  1. Οι Ταλιμπάν πρακτικά εκμηδένισαν την πραγωγή παπαρούνας, μετά ήρθαν οι ΝΑΤΟΪΚΟΙ. Τυχαίοι είναι που οι αμερικάνοι έχουν καλές σχέσεις με κοσσοβάρους και σκοπιανούς; Εκεί γίνεται η επεξεργασία της παραγωγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή