Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Εδώ ποιοι εκμεταλλευονται τη γη μας ....

Σάββατο, 31 Ιανουάριος 2009

Στα νύχια των πλουσίων τα φιλέτα των φτωχών.

Οι αποικιοκράτες του 21ου αιώνα έγραφε τις προάλλες η Ν. Παυλοπούλου στον ΕΤ δεν καταφεύγουν στη βία, δεν εκβιάζουν και δεν λερώνουν τα χέρια τους με αίμα!

Οι σύγχρονοι «κονκισταδόρες» διαθέτουν επιχειρηματικό πνεύμα και κεφάλαιο και επενδύουν μαζικά σε… αγροτεμάχια του αναπτυσσόμενου κόσμου.

Για περισσότερα κλικ

http://politis-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_31.html

2 σχόλια:

  1. Δεν κρίνουμε ποτέ " εξ όνυχος τον λέοντα " ,και η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα . Η ανθρωπότητα το 1940 ήταν 1,4 δισ .άνθρωποι και όλοι ακόμη και οι Ευρωπαϊκοί λαοί πεινούσαν .Σήμερα είναι 6 δισ . και τα 2.5 δισ ευημερούν .Επομένως το υπάρχον παγκόσμιο σύστημα είναι το καλλίτερο και πιό αποτελεσματικό που είχε ποτέ η ανθρωπότητα .Οτι δεν είναι τέλειο και δημιουργεί μεγάλες ανισότητες είναι γνωστόν , αλλά έτσι είναι ο άνθρωπος και τα δημιουργήματα του όχι τέλεια και με πολλά ελατώματα όταν πετύχει το τέλειο θα έχει ξεπεράσει τον Θεό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν κρίνουμε ποτέ " εξ όνυχος τον λέοντα " ,και η μισή αλήθεια είναι το χειρότερο ψέμα . Η ανθρωπότητα το 1940 ήταν 1,4 δισ .άνθρωποι και όλοι ακόμη και οι Ευρωπαϊκοί λαοί πεινούσαν .Σήμερα είναι 6 δισ . και τα 2.5 δισ ευημερούν .Επομένως το υπάρχον παγκόσμιο σύστημα είναι το καλλίτερο και πιό αποτελεσματικό που είχε ποτέ η ανθρωπότητα .Οτι δεν είναι τέλειο και δημιουργεί μεγάλες ανισότητες είναι γνωστόν , αλλά έτσι είναι ο άνθρωπος και τα δημιουργήματα του όχι τέλεια και με πολλά ελατώματα όταν πετύχει το τέλειο θα έχει ξεπεράσει τον Θεό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή