Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2011

ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ , ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ

ΧΟΡΤΑΣΕ Η ΨΕΙΡΑ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΚΑ..... (ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ)
Σχόλιο αναγνώστη με αφορμή την ομιλία της βουλευτού-δημοσιογράφου κ. Λιάνας Κανέλλη στη συγκέντρωση της ΑΝΕΑΕΔ



Είμαι αντχος εν ενεργεία του Π.Ν.
Φυσικα δεν προκειται να δωσω τα στοιχεία μου ,για να χαρίσω την ικανοποίηση ενός ακόμα διωγμού στους εθνοπατέρες
 

Παρακολούθησα με μεγάλη προσοχή το τόλμημα της εκπροσώπου του ΚΚΕ και των ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ που αυτό εκπρποσωπεί, να απευθυνθεί στα στελέχη των ενόπλων δυνάμεων , όπου προκειμένου να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα.....δεν θα της πούμε ποιό είναι αυτό, το γνωρίζει, είπε και κάποιες αλήθειες , που αφορούσαν τα οικονομικά μας δικαιώματα.
 

Επειδή ως στρατιώτης , γράφω επι στοιχείων και δεδομένων, και επειδή έχω την εντύπωση, πως η Λιάνα, ή η ίδια δεν γνωρίζει την ιστορία, ή περνά εμάς για αδαείς, έχω να πώ τα εξής:

1. Στο 13.20 του βιντεο, λες Λιάνα μας, ότι περιουσία είναι ο λαός, συμφωνούμε, αλλά εμείς ως έλληνες εννοούμε τους έλληνες, εσύ ποιούς εννοείς??? ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ????
 
 

2. Στο 11.54,καταφέρεσαι κατά του WIKKILEAKS KAI ΤΩΝ BLOGS.... προφανώς θεωρείς ότι πρέπει να έχουμε ενημέρωση απο την πραβδα ή τον ΄'αντικειμενικό ''ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ......
 

3.Έκανες ένα λαθάκι Λιανα μας.....ανέμειξες την χουντα, τα τανκς και όλα αυτά τα αναχρονιστικά με τις οικονομικές διεκδικήσεις..... πολύ υποτιμητικό..... η οποιαδήποτε υπέρβαση και ανυπακοή απο τους στρατιωτικούς , δεν μπορεί να εχει συνδεση με οικονομικές διεκδικήσεις, εν αντιθέσει με την NKVD  και τα ερυθρά τάγματα του ΣΤΑΛΙΝ, εμείς δεν είμαστε πραιτωριανοί και μισθοφόροι..... η όποια ανυπάκοή μας δεν μπορεί να έχει σαν στόχο την αυξηση στον μισθό μας..... πεθαίνουμε και δωρεάν, μπορεί όμως να έχει σαν στόχο την εκδίΩξη των εισβολέων που εσύ και οι ομοϊδεάτες σου κουβαλάν στις συγκεντρώσεις σου απο το μακρινό πακιστάν , το μπαγκλαντές και το μπουρούντι και περιορίζετε τα δικαιώματα των ελλήνων , βυθίζοντας την χώρα σε ενα κλίμα τρομοκρατίας και ισλαμικής πίεσης.
 

4. Κάτι λές για το ΣΤΕ στο 19.26..... προς το παρόν , το ΣΤΕ είναι ανεξάρτητο , όσον αφορά τις αντεθνικές επιδιώξεις σας..... περιμένουμε να δούμε την συνέχεια.. 
 

5. Στο 27.28... μας λες να μην μείνουμε αποκομμένοι απο τον υπόλοιπο λαό.....! Λιάνα, εμείς είμαστε ο λαός.... και σαν λαός προτιμούμε να κατεβαίνουμε στον δρόμο με την εθνική μας σημαία , όπως ακριβώς έκαναν οι αιγύπτιοι, απο τους οποίους μας χωρίζει και ο Ιμπραήμ... και ο ΝΑΣΕΡ, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.
 

6. Στο 03.58...είπες ότι παραμένεις στο ΚΚΕ ενώ ασχολείσαι με την Πατρίδα, σε τιμά να παραδέχεσαι την αντεθνικότητα των εντολέων σου!
 

7. Στο 07.15... κάτι είπες προσπαθώντας να μειώσεις την αξία; της αλήθειας , ότι οι μπολσεβίκοι, χρηματοδότησαν τον εβραικής καταγωγης ΚΕΜΑΛ, εναντίον των ελλήνων, θα αναγκαστώ να προμηθεύσω το εν λόγω μπλογκ του συναδέλφου με όλα τα στοιχεία.... διοτί εδώ ταιριάζει η παροιμία της επικαφαλίδος.
 

8. Στο4.45... κάτι είπες περί γερμανικού κεφαλαίου.... ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ???? ή απλά καλύπτεις αυτούς που χρηματοδότησαν το μπολσεβικικό πραξικόπημα , που βύθισε την Ευρώπη σε σκοτάδι 70 χρόνων???
 

9. Στο 10.08.... παραπονέθηκες οτι κανένα κανάλι δεν είναι στην ομιλία σου.... πολύ εύκολο... έπρεπε να συνοδεύεσαι απο κανα δυό πακιστάνους, και θα είχες όλη την δημοσιότητα. (το δικό σας που ήταν;)
 

10. Στο 10.45 κάτι είπες κατά του ΣΟΡΟΣ..... πιπέρι στο στόμα.... θα σε μαλώσουν οι ομοϊδεάτες σου.

11. Τέλος είπες ότι πολεμήσαμε τους φασίστες.... το 40, καλή μου, δεν τους πολεμήσαμε επειδή ήταν φασίστες, αλλά επειδή εισέβαλαν στην πατρίδα μας, μην ξεχνάς ότι η Ελλάς τότε ήταν φασιστική, απο τον ΜΕΤΑΞΑ μέχρι τον ΣΕΦΕΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΟ
 ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.
Αντιθέτως, πολεμήσαμε, εμείς ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΕΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡ-ΜΠΡΙΖ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ!


Λιάνα μου, μερικές φορές , είναι καλό να σέβεσαι αυτούς στους οποίους μιλάς...... δεν είναι όλοι ούτε χαζοί, ούτε αμόρφωτοι, ούτε πακιστανοί.....
 
 

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ .... ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ
 
ΕΜΕΙΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕΘΑ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙΤΕ......... ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ , ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ:
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ????''
ΟΠΟΥ ΠΑΖΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ-ΣΤΡΑΤΟΣ
ΟΠΟΥ ΑΛΕΠΟΥ ΕΣΕΙΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου