Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΕΧΙΝΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
Κάποιοι στη Δ. Θράκη έχουν ¨ξεφύγει¨ λίγο. Την Κυριακή 23-10-2010 έγινε στο τζαμί του μειονοτικού χωριού Εχίνος της Ξάνθης μία τελετή χάτιμ. Πρόκειται για τελετή περάτωσης των μαθημάτων Κορανίου. Παρόντες ήταν ο ψευτομουφτής Ξάνθης και εκλεκτός της Άγκυρας Αχμέτ Μέτε και ο τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς. Προσέξτε λοιπόν κάποιες φωτογραφίες από την εκδήλωση και κρίνετε μόνοι σας.
Υπήρχαν πάνω από 15 άτομα που κυκλοφορούσαν με την μπλούζα που βλέπετε. Η μπλούζα αυτή από μπροστά έχει όπως βλέπετε την σημαία της Τουρκικής Δημοκρατίας της ανεξάρτητης Δ. Θράκης
Στην επόμενη φωτογραφία βλέπετε την πίσω μεριά αυτής της μπλούζας με την φράση ¨Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά¨. Ο Λαλά Σαχίν Πασάς ήταν ένας από τους Οθωμανούς στρατηγούς που συνέβαλαν στην κατάκτηση της Δ. Θράκης.
Έβγαλαν εθνικό ύμνο για την «Ανεξάρτητη Δυτική Θράκη».
 Ιανουαρίου 14, 2010
Οι φιλότουρκοι της δυτικής Θράκης εκτός από τη πράσινη σημαία που κυκλοφορούν ,έβγαλαν και εθνικό ύμνο για την "ανεξαρτησία τους".
Το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής σε συνεργασία με τους τουρκόφρονους της περιοχής κλιμακώνουν την προπαγάνδα υπέρ της " Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης" . Οι Τουρκόφρονοι οραματίζονται την αναβίωση της "Δημοκρατίας της Δυτικής Θράκης ". Ο συγκεκριμένος πόλεμος εκφράζεται κυρίως μέσω των μελών του "Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης" τη δράση του οποίου πολλές φορές έχει αποκαλύψει η " Κίνηση πολιτών για την απομάκρυνση του τουρκικού προξενείου από την Κομοτηνή". Οι ίδιοι κύκλοι κυκλοφόρησαν τη νέα σημαία της Δυτικής Θράκης η οποία είναι πράσινη και έχει επάνω της την ημισέληνο. Έκαναν γνωστό σε όλους την ύπαρξη του εθνικού τους ύμνου.
Χαρακτηριστικοί είναι οι παρακάτω στίχοι:
Δεν υπάρχει ποτέ επιστροφή από αυτόν τον δοξασμένο πόλεμο ανεξαρτησίας!
Μπροστά μας ακόμα και ατσάλινοι στρατοί να βγούνε δεν μας τρομάζουν!
Εμείς για την εθνική ανεξαρτησία, διαβήκαμε τον Έβρο και τον Νέστο,
Φτάσαμε στον στόχο μας νικώντας, συντρίβοντας όλους τους εισβολείς
Ανοίξαμε στα Βαλκάνια περίοδο μιας δοξασμένης δημοκρατίας
Εμείς για πρώτη φορά ανάψαμε τη δάδα της ελευθερίας.
Αυτή η σημαία θα κυματίζει, αυτή η δημοκρατία θα ζήσει.
Οι εχθροί απέναντι μας, πανικόβλητοι θα φύγουν!
Είμαστε εγγόνια ενός έθνους που χιλιάδες χρόνια ζει ελεύθερο,
εκείνο δημιούργησε τις στέπες, είμαστε λιοντάρια, γεράκια των ουρανών.
Πάντα οι έφοδοι των αγωνιστών θυμίζουν φουρτούνες.
Στον πόλεμο οι εχθροί λιποθυμούνε από τον τρόμο του μεγαλείου μας.
Η Δημοκρατία της Δυτικής Θράκης θα ζήσει, θα ζήσει!
Ο συγκεκριμένος εθνικός ύμνος φαίνεται να έχει γραφεί από τον Σουλεϊμάν Ασκερί. Το ελληνικό υπουργείο εξωτερικών επιβάλλεται να δει το όλο θέμα με περισσότερη σοβαρότητα, γιατί και οι Σέρβοι υποτιμούσαν τις κινήσεις των Αλβανών του Κοσσόβου με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν χάσει το Κόσσοβο.
Έχουμε ήδη αργήσει, κύριοι αρμόδιοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου