Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

«Τον Τσοχατζόπουλο τον έπιασαν, με τον Βενιζέλο τι θα κάνουν;»

Γράφει ο Αιας

Πάσχα στη ΓΑΔΑ θα κάνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ξεκίνησε η κάθαρση για όλες τις ληστείες, τις κλοπές, τις απάτες, για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, για τις εγκληματικές πράξεις της διεφθαρμένης πολιτικής τάξης. Ζήτωωωω!
Το επικοινωνιακό λιντσάρισμα του Τσοχατζόπουλου, έρχεται την .....
κατάλληλη στιγμή για να εξυπηρετήσει τους άθλιους σχεδιασμούς του νοσηρού πολιτικού συστήματος, αλλά κυρίως του νεοδεξιού ΠΑΣΟΚ, που πασχίζει να μακιγιάρει το μοχθηρό πρόσωπό του και να πετάξει από πάνω του το «βρόμικο» παρελθόν.
Ο συνήθης ύποπτος, για τον βίο και την πολιτεία του οποίου επί χρόνια βοά ο τόπος, συνελήφθη αίφνης Μεγαλοβδομαδιάτικα και δη την ημέρα προκήρυξης των εκλογών, προφανώς για να αποτελέσει την κολυμπήθρα της εξάγνισης όλων των βρομιάρηδων του σάπιου πολιτικού συστήματος.
Πιστεύουν ότι έτσι, θα παραπλανήσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες, ώστε να τους υφαρπάσουν την ψήφο.
Ποιοι, αυτοί που, ανερυθρίαστα μόλις λίγα 24ωρα πριν, διέγραψαν το τεράστιο σκάνδαλο της Siemens; Ποιοι, αυτοί που επιτρέπουν στους ληστές με τα λευκά κολάρα, που οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, να κυκλοφορούν ελεύθεροι, πίνοντας εις υγείαν των κορόιδων;
Ξεχωρίζει η δήλωση του εκπροσώπου τύπου του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Κύρτσου: «Τον τσοχατζοπουλο τον έπιασαν, με τον βενιζελο τι θα κάνουν;», υπενθυμίζοντας ότι, ο νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ήταν αυτός που «έβαλε την υπογραφή του για να πάρουμε και τα υπόλοιπα γερμανικά υποβρύχια, κόστους 2 δισ. ευρώ».

ΥΓ. Κι αν ο πάλαι ποτέ ισχυρός άντρας του ΠΑΣΟΚ, εκεί στη ΓΑΔΑ πάθει σύνδρομο στέρησης του …φτωχικού του και ανοίξει το στόμα του;… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου