Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Η θρασεία κρατική χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Δράση. Η δημιουργική αντίδραση
ρίτη, 3 Απριλίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η θρασεία κρατική χρηματοδότηση ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Η κυνική θρασύτητα ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. σε όλο της το μεγαλείο! Μοίρασαν τα λεφτά των φορολογουμένων στον εαυτό τους για να έχουν την άνεση να αντιπαλέψουν τους κ. Κουβέλη και Καμμένο. Το κράτος της συγκυβέρνησης "φεσώνει" και καταφορολογεί τους πάντες για να μπορούν ανενόχλητα τα δύο αυτά κόμματα να συνεχίζουν το πάρτι τους.
Η ωμή νομοθετική βία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. φθάνει μέχρι την πρόβλεψη ότι τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης δεν θα μπορούν να κατασχεθούν από τους πιστωτές, ούτε και να εκχωρούνται. Η ρύθμιση αυτή συνιστά παραβίαση τόσο του Συντάγματος όσο και της Συνθήκης της Ρώμης που προστατεύουν την περιουσία των άλλων (εν προκειμένω των πιστωτών).
Ενώ είναι φανερό ότι ο κ. Παπαδήμος έχει χάσει τον έλεγχο της κυβέρνησής του, ερωτηματικά προκαλεί η στάση του υπουργού Επικρατείας και πρώην Αντιπροέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Σταυρόπουλου που ελέγχει τις τροπολογίες. Δεν αντελήφθη την αντιευρωπαϊκή και αντισυνταγματική αθλιότητα; Του "ξέφυγαν" τα βυτιοφόρα, αλλά και τα αντισυνταγματικά;
Η Δράση εφιστά την προσοχή του Ελληνικού λαού: Το ΣΥΣΤΗΜΑ καθώς βλέπει να γλιστράει η εξουσία από τα χέρια του δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μέσα για να διατηρήσει τα προνόμια του. Η άθλια ρύθμιση για τη χρηματοδότηση του είναι ένα πρώτο δείγμα.



1 σχόλιο: