Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Κάποιος πρέπει να ασχοληθεί και με τους Δημαρχοπεριφερειάρχες.

Ἀναρτήθηκε στὶς ἀπὸ τὸν/τὴν

Rate This

Δεν μου έκανε καθόλου έκπληξη  το 1,3 εκατομμύρια ευρώ που κόστισε το Website της περιφέρειας αττικής, του λαλίστατου Γιάννη Σγουρού.
Σε αυτό το ελλαδιστάν που ζούμε θα έπρεπε να είναι φυλακή τουλάχιστον 5-10 Δημαρχοπεριφερειάρχες και αυτό όχι γιατί το λέω εγώ, αλλά γιατί όπως λένε τα επίσημα στοιχεία του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέαντρου Ρακιντζή, πρώτη στην λίστα διαφθοράς είναι η τοπική αυτοδιοίκηση, εξέχον μέλος της οποίας είναι και ο Γιάννης Σγουρός.
Λογικά, όταν το ίδιο το Κράτος του ελλαδιστάν με τα επίσημα όργανα του καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το 33% των υποθέσεων διαφθοράς αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση, εξυπακούεται ότι θα έπρεπε να έχουν μπει φυλακή τουλάχιστον 5-10 Δημαρχοπεριφερειάρχες, εκτός και αν ο Λέαντρος Ρακιντζής μας παρουσιάζει λάθος στοιχεία.
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ελεγχτούν οικονομικά όλοι όσοι έχουν διατελέσει δήμαρχοι περιφερειάρχες και βουλευτές, από το 1974 και μετά.
Μόνο έτσι υπάρχει περίπτωση να ξαναποκτήσουν την εμπιστοσύνη της κοινωνίας  οι πολιτικοί. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχουν περιθώρια για όμορφα λόγια και στρογγυλές κουβέντες.
Η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης της κοινωνίας με τους πολιτικούς, είναι τόσο σημαντική, όσο και η ύπαρξη του στρατού για κάθε σοβαρό κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου