Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Για να θυμηθούμε…

Ἀναρτήθηκε στὶς ἀπὸ τὸν/τὴν

Rate This

Για να θυμηθούμε λοιπόν μια όχι και τόσο μακρινή δήλωση του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη,ο οποίος είχε δηλώση με στόμφο ότι
η βουλή πρέπει να κρατηθεί ανοιχτή  ”πάση θυσία” ακόμα και αν απαιτηθεί να υπάρξουν ,όπως ο ίδιος ανέφερε νεκροί διαδηλωτές!
Όλοι γνωρίζουν για ποιο λόγο έσπευσε να προβεί σε αυτή την δήλωση ,ήταν οι τότε αγανακτισμένοι πολίτες που μάχονταν για να μην περάσουν τα καταστροφικά μέτρα του μνημονίου.
Μάλιστα …ωραία διατύπωση ,ξεκάθαρη,απολύτως στοχευμένη!
Επειδή όμως η δήλωση του έχει σχολιαστεί ήδη εκατοντάδες φορές δεν θα σταθώ σε αυτήν καθ΄ αυτήν αλλά στην χρησιμότητα της.
Ο κ. Μητσοτάκης στην προσπάθεια του να πείσει για την ανάγκη προστασίας της οργάνωσης και λειτουργείας του πολιτεύματος μας,δικλείδα ασφαλείας για την διατήρηση της έννομης τάξης και ειρήνης, έκανε ένα μικρό ατόπημα.
Επέλεξε να εξαντήσει την αυστηρότητα του επάνω στην καμπούρα των ελλήνων πολιτών, σχεδόν εκδικητικά, αλλά προπάντων, για παραδειγματισμό όλων.Η έννομη τάξη λοιπόν έπρεπε να διατηρηθεί όπως και να έχει,με όποιο κόστος.Επέλεξε, επίσης να λειτουργήσει σαν λαγός και  να προιδεάσει για μελλοντικές βίαιες ενέργειες αντιμετώπισης διαδηλώσεων.
Επέλεξε  όμως,άθελα του να ενημερώσει την κονή γνώμη ,τους Έλληνες για το που είναι ικανοί να φτάσουν… οι πολιτικοί ταγοί μας ,ακόμα και στις δολοφονίες πολιτών.Ναι κυρίες και κύριοι ακόμα και στις δολοφονίες διαμαρτυρώμενων πολιτών.Εφόσον ένας άοπλος διαδηλωτής δεν φέρει όπλο παρά μόνο την φωνή του!
Ας έρθουμε λοιπόν στο σήμερα.Είναι γεγονός ότι τα καινούργια μέτρα φορολογικής αφαίμαξης και περικοπών που θα υποστούμε (παρά τις πρόσφατες προεκλογικές εξαγγελίες για το αντίθετο) , θα προκαλέσον  έντονες κοινωνικές αντιδράσεις.
Ο λαός έχει πλεόν εξαθλιωθεί εκτός από οικονομικά και ηθικά.Η Ελλάδα καταστρέφεται από πρόθυμους υποτελείς ,οι οποίοι βρίσκονται σε μια κατάσταση άρνησης της πραγματικότητας και δεν βλέπουν την οργή που είναι έτοιμη να ξεχυθεί ,πνίγοντας ενόχους και αθώους στο διάβα της!
Η οργή λοιπόν αυτή  για να τιθασευτεί θα απαιτήσει την παραδειγματική τιμωρία πολιτικών και κομματικών παραγόντων ,που ακόμη δεν έχει γίνει.Επίσης την αναστολή όλων των επαχθών μνημονιακών μέτρων.
Ο κόσμος λοιπόν σε μια απέλπιδη προσπάθεια απονομής δικαιοσύνης και επιβίωσης θα κατευθυνθεί στην βουλή με βίαιες διαθέσεις…Τι θα γίνει λοιπόν?Θα υπάρξουν θύματα ,ναι,μας ενημέρωσαν θα υπάρξουν θύματα,νεκροί.Προετοιμαστείτε λοιπόν γιατί ο αυτός ο χειμώνας θα είναι ο βιαιότερος χειμώνας όλης της μεταπολίτευσης.Θα γίνουν δολοφονίες προμελετημένες.
Όμως αυτό που πιστεύω ότι θα χρειαστεί να διευκρινιστεί ξανά είναι από ποιο ¨στρατόπεδο¨θα είναι οι νεκρόι…
Ο Αγιολουκαΐτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου