Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Ζητούν και επισήμως Παγκόσμιο νόμισμα.



Στα επόμενα δέκα χρόνια αναμένεται να καταργηθούν τα επί μέρους νομίσματα των χωρών και να αντικατασταθούν από ένα ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα, όπως ακριβώς προβλέπουν τα πρωτόκολλα της Σιών.

Ήδη σε όλον τον κόσμο αυξάνονται οι φωνές περί δημιουργίας παγκόσμιας κυβέρνησης ενώ οι γεωπολιτικές εξελίξεις και οι τεχνητές οικονομικές κρίσεις οδηγούν με ακρίβεια στο στόχο τούτο.
Επειδή ωστόσο, το εγχείρημα σκοντάφτει στον υπερπληθυσμό της γης (7 δισεκατομμύρια)
οι εμπνευστές του πέραν των άλλων ήδη εφαρμόζουν μέσω του ΟΗΕ προγράμματα μείωσης του πληθυσμού της γης, όπως διάδοση επιδημιών, τεχνητή δημιουργία φυσικών καταστρεπτικών φαινομένων, (σεισμούς, πλημμύρες, τυφώνες) (HAARP), άκρως απόρρητα προγράμματα αεροψεκασμών κ.ο.κ.
Μέσα στο πλαίσιο αυτό της δημιουργίας παγκοσμίου νομίσματος, το οποίο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά μέσα από ηλεκτρονικές κάρτες το Institute of International Finance, που αντιπροσωπεύει 420 από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και τους μεγαλύτερους χρηματοδοτικούς οίκους...κάνει έκκληση σαν λύση για τη αποφυγή επικείμενων συναλλαγματικών πολέμων την δημιουργία ενός παγκοσμίου νομίσματος, σύμφωνα με τον το Jerome Corsi’s Red Alert reports.
Οι μάσκες, όπως διαπιστώνεται πέφτουν ολοένα και περισσότερο και πολιτικοί και οικονομικοί ηγέτες ζητούν εδώ και τώρα την ίδρυση του Παγκόσμιου Κράτους, για αυτό το λόγο υπάρχουν και οι οικονομικές κρίσεις άλλωστε, για να επιβάλουν λύσεις και για αυτό τεχνηέντως τις δημιουργούν.
"Μία βασική ομάδα από τις κορυφαίες οικονομίες του κόσμου πρέπει να ενωθούν και να καταλήξουν σε συμφωνία," δήλωσε ο Charles Dallara, διευθύνων σύμβουλος του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Χρηματοδοτήσεων στους Financial Times.
Με επιστολή που έχει συγγράψει ο Dallara στις 4 Οκτωβρίου κατέστησε σαφές ότι είναι αναγκαίος ο συντονισμός για το παγκόσμιο νόμισμα κατά την άποψη της ομάδας των G-20, για να αποτραπεί η διαφαινόμενη παγκόσμια οικονομική κατάρρευση.
Ομοίως, τον Ιούλιο έγινε αναφορά στα Ηνωμένα Έθνη και ζητήθηκε η αντικατάσταση του δολαρίου ως πρότυπο για τη διεξαγωγή των συναλλαγματικών αποθεμάτων στο διεθνές εμπόριο με ένα νέο παγκόσμιο νόμισμα που θα εκδίδεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Γι’ αυτό άλλωστε μέσω της κατασκευασμένης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το ΔΝΤ πολύ-διαφημίστηκε σ’όλον τον κόσμο και η παρουσία του αναβαθμίστηκε...
Παλαιότερα όσοι ασχολούνταν και αποκάλυπταν τα σχέδια αυτά του μυστηρίου της ανομίας καταλογίζονταν ως γραφικοί η φαντασιόπληκτοι η σαλεμένοι στο νου. Τώρα όμως όλα αυτά επιβεβαιώνονται με τον ένα η τον άλλο τρόπο και δείχνουν πως τίποτε δεν ήταν τυχαίο.
Δεν αποκλείεται λοιπόν στα αμέσως προσεχή χρόνια να εμφανίσουν και τον Αντίχριστο, δηλαδή τον Καίσαρα που θα τεθεί επικεφαλής της Παγκόσμιας κυβέρνησης. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ήδη τον προετοιμάζουν να εμφανιστεί, αφού πρώτα ολοκληρώσουν το σχέδιο του ηλεκτρονικού ελέγχου των πολιτών. Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή τον τριαδικό και μόνο αληθινό Θεό...

Συντάκτης: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΚΡΗΣ 
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου