Πέμπτη 4 Μαρτίου 2010

Oι αλήθειες του δημοσιογράφου του Ριζοσπάστη

Μέχρι σήμερα περίμενα μια κάποια απάντηση στα λεχθέντα από τον κ. Μποτόπουλο, αλλά όλους τους επαΐοντες τους έπιασε γλωσσοδέτης και η μόνη αντίδραση ήταν η πρόταση της δημιουργίας του Ταμείου Αλληλεγγύης (όλα προαιρετικά και στον εθελοντισμό βασιζόμαστε η συντεταγμένη [;] πολιτεία;).
ΣΓΣ
 
Καταλάβατε;;;;;;;;;
Κυρίες και Κύριοι της Κυβέρνησης και ολου του πολιτικου κόσμου;;;;;
Μην μου πειτε οτι δεν ειναι αληθεια αυτα που λέει ο Μποτόπουλος;;;;;;
Δ.Αλευρομαγειρος
[δεν τον βλέπω καλά τον Χατζηνικολάου, που έκανε το πρώτο "λαθος" της ζωης του, να καλεσει τον Μποτόπουλο......]
 
Αντί για οποιοδήποτε σχολιασμό της ομιλίας του Γ. Παπανδρέου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ παραθέτουμε μια ρήση του ναζιστή και υπαρχηγού του Χίτλερ, Χέρμαν Γκέρινγκ. (Ηταν διοικητής της πολεμικής αεροπορίας Λουφτβάφε και καταδικάστηκε σαν εγκληματίας πολέμου για να καταλήξει αυτόχειρας):

«Εύκολα μπορείς να φέρεις βόλτα έναν λαό. Φτάνει μονάχα να του πεις ότι κινδυνεύει η χώρα και να καταγγείλεις όποιον διαφωνεί πως δεν είναι πατριώτης και πως εκθέτει τη χώρα σε κίνδυνο».
Ε, αυτό το ναζιστικό δόγμα δεν πρέπει να περάσει. Γιατί δεν κινδυνεύει καμιά «χώρα» από χρεωκοπία, όπως είπε ο Γ. Παπανδρέου. Από χρεωκοπία κινδυνεύει ο λαός με την πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση σε συνεργασία με τους επικυρίαρχους της Ε.Ε. Και την οικονομική κρίση πρέπει να την πληρώσουν αυτoί που την δημιούργησαν. Οι πλουτοκράτες και το πολιτικό τους προσωπικό και όχι να φορτωθούν τα βάρη της κρίσης στις πλάτες του εργαζόμενου λαού για να εξακολουθούν να συσσωρεύουν αστρονομικά κέρδη μια χούφτα καπιταλιστών.
Δυο αλήθειες του Μπογιόπουλου παραλίγο να προκαλέσουν εγκεφαλικό στον Χατζηνικολάου που είδε τα επίλεκτα μέλη της αστικής τάξης που υπερασπίζεται, να μπαίνουν στο στόχαστρο.

http://www.youtube.com/watch?v=pa8BvXLP4SI 
 
ΟΤΑΝ  ΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ Η  ΛΥΣΗ  ΕΙΝΑΙ Ή  ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΣ  ΚΑΙ ΝΑ  ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ. 
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙΣ  ΓΙΑΤΙ ΕΠΤΩΧΕΥΣΕΣ; 
ΑΙΤΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟΝ: 
α/  Η ΕΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ,  
β/ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, 
γ/ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΥΜΑ (ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ).

 ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ (ΕΥΡΩΖΩΝΗ, ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ) ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΩΗ. Ο ΟΛΙ ΡΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΜΗΝΥΣΕ ΨΥΧΡΑ. ΤΟ 2011 ΚΑΙ 2012 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ.
ΜΕ ΤΑ  ΜΕΤΡΑ   ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΩΣ )  ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ  ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ, Η ΑΓΟΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΑΙΚΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ. 
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.  
Η ΛΥΣΗ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ . ΑΝ Η Ε.Ε ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.  ΤΟΥΤΟ  ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ :
1/  ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΈΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ
2/ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ  ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΣΕΣ ΠΡΟΗΛΘΑΝ ΕΚ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ .
3/ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ: α/ ΟΙ ΕΝΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΙΤΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ-  ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΜΕ ΥΠΕΡΚΕΡΔΗ. β/   ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ  ΤΡΑΠΕΖΩΝ  ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
4/ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΗΠΑ,  ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΩΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ .
5/ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ (ΓΕΩΡΓΙΑ , ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ
6/ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
7/ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΥ  Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ Ε.Ε
8/ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
9/ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ 100 ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΚΟΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ (ΝΑ ΔΙΔΟΝΤΑΙ  ΜΟΝΟΝ  ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ).
10/ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΝ ΣΥΝΔΥΣΜΩ ΜΕ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ: Η ΟΜΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.
11/ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ"  ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ
12/ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ  ΚΑΤΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ (ΑΝΔΡΕΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, ΛΟΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΡΙΨΟΚΙΝΔΥΝΕΥΣΗ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΦΙΚΕΣ ΞΕΝΟΛΑΓΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ κ.α)
ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ  G.A.P( Αγγλικα =ΧΑΣΜΑ) ΚΑΙ ΔΝΤ ΤΟΤΕ ΒΑΙΝΟΜΕ ΠΡΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Ο G.A.P ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ  ΒΑΡΑΘΡΟ 
ΑΜΦΙΚΤΥΩΝ
Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο:
http://amphiktyon.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου