Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

ΛΙΒΥΗ: Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΡΑΚ 'Η ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!

ΛΙΒΥΗ: Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΡΑΚ 'Η ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!: "ΛΙΒΥΗ: Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΑΠΟΚΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΙΡΑΚ 'Η ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ!
διαχειριστής
E-mail Εκτύπωση PDF

altΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚ. ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Η ''ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ'' ΓΙΑ ΙΡΑΚ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ-ΚΟΣΟΒΟ-ΛΙΒΥΗ -''ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ''!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΞΕΝΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ!


ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΡΤΙΟΥ

Συνεχίζεται για δωδέκατη συνεχή μέρα ο βρώμικος ιμπεριαλιστικός πόλεμος εναντίον της Λιβύης , υπό τη διοίκηση πλέον και τον πλήρη έλεγχο του ΝΑΤΟ.
Στα 6,5 εκατ. ευρώ μηνιαίως ( !) υπολογίζεται το κόστος της συμμετοχής της Ελλάδας στις συμμαχικές επιχειρήσεις στη Λιβύη, σύμφωνα με όσα ανέφερε την Τρίτη ο υπουργός Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την ενημέρωση των βουλευτών της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. Αν προστεθούν σε αυτά τα έξοδα για τη διατήρηση ελληνικών στρατευμάτων σε άλλες χώρες (Ιράκ, Αφγανιστάν, Κόσοβο, πλοία για την ''αντιτρομοκρατική επιτήρηση'' στον κόλπο) το τελικό ποσό ανέρχεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως, ποσό εξωφρενικό για μια χώρα η οποία ουσιαστικά τελεί υπό πτώχευση! Αν η εμπλοκή της Ελλάδας σε αυτές τις στρατιωτικές επιχειρήσεις του αμερικανονατοϊκού άξονα είναι ούτως ή άλλως κατάπτυστη, επικίνδυνη και κατακριτέα, υπό το φως των οικονομικών αυτών δεδομένων καθίσταται για έναν ακόμα λόγο απαγορευτική.

Στη μαραθώνια συνεδρίαση -διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες- ο κ. Βενιζέλος υπεραμύνθηκε της απόφασης να εμπλακεί η Ελλάδας στις επιχειρήσεις, κάνοντας αναφορά στις διαχρονικά καλές σχέσεις της χώρας με τον αραβικό κόσμο, αλλά και επειδή με τη συμμετοχή μας δίνουμε το «παρών» στη νέα εποχή!!! Επίσης, είπε ότι οι Έλληνες που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν, καθώς όλες οι νηοψίες είναι συναινετικές, με την άδεια των λιβυκών αρχών.

Μεταξύ Σικελίας και Λιβύης πλέει από χθες το βράδυ η φρεγάτα «Λήμνος», συμμετέχοντας κανονικά στις ΝΑΤΟϊκές επιχειρήσεις για εφαρμογή του εμπάργκο κατά του καθεστώτος Καντάφι, καθώς και για την αποτροπή μετακίνησης λαθρομεταναστών από τη Βόρειο Αφρική στην Ευρώπη.



ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕI ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ Ο ΜΠ. ΟΜΠΑΜΑ

- Sent using Google Toolbar"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου