Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ανδρουλάκης: «Φταίνε οι άνθρωποι του Παπανδρέου»
Share

Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ Μίμης Ανδρουλάκης μιλώντας σήμερα στο BHMA FM είπε μεταξύ άλλων: «Δεν μπορεί να προχωρήσει έτσι η κυβέρνηση. Ο ανασχηματισμός απέτυχε, ήταν για τα πανηγύρια. Τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση, που αναδείχθηκαν σε ένα βράδυ».
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών εκτίμησε: «Να κάνεις εκλογές για να κάνεις ξανά τα ίδια, δεν έχει νόημα. Πρέπει να προσθέσεις κάτι στην πολιτική ζωή και να έχει αποτελέσματα».
Σχετικά με το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα ο κ. Ανδρουλάκης σημείωσε: «Το ΠαΣοΚ έχει φτάσει σε οριακό σημείο και χρειάζεται αναμόρφωση. Αλλά είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να κάνει τη δουλειά που χρειάζεται η χώρα στην κρίση».
«Πρέπει να παίξουμε μέχρι τέλους το παιχνίδι της αναμονής» απάντησε στο πότε η Ελλάδα θα ξαναβγεί στις αγορές, ενώ για τα σενάρια αναδιάρθρωσης του χρέους είπε: «Κάτι πρέπει να κάνουμε. Αλλά… τάιμ άουτ στη συζήτηση για την αναδιάρθρωση. Δεν λύνει το πρόβλημα».
Ο βουλευτής του ΠαΣοΚ αναφέρθηκε και στις σχέσεις Παπανδρέου – Σημίτη:«Στενοχωριέμαι να μην μπορούν σ’ αυτήν την κρίση να καθίσουν σ’ ένα τραπέζι και να ανταλλάξουν απόψεις».
Ολόκληρη η συνέντευξη του κ. Μίμη Ανδρουλάκη

Ο Εκπρόσωπος της Ν.Δ. κ. Γιάννης Μιχελάκης, έκανε σχετικά την ακόλουθη δήλωση:
«Η αμφισβήτηση της αποτελεσματικότητας και της αναξιοπιστίας της κυβέρνησης παίρνει πλέον μορφή χιονοστιβάδας.
Μετά τις συνεντεύξεις κορυφαίων υπουργών, που μιλούν για αρρυθμίες, αδεξιότητες και καθυστερήσεις, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μ. Ανδρουλάκης δήλωσε σήμερα, χωρίς περιστροφές και μισόλογα, ότι:
“Η κυβέρνηση δεν μπορεί έτσι να προχωρήσει”.
“Ο ανασχηματισμός ήταν για τα πανηγύρια”.
“Τα προβλήματα τα δημιουργούν οι άνθρωποι του Παπανδρέου στην κυβέρνηση που αναδείχθηκαν σε ένα βράδυ”.
Μέχρι σήμερα, αυτά αποτελούσαν άξονες της κριτικής μας.
Σήμερα, τα υιοθετούν και τα εκφράζουν δημόσια, με βαρύτατους μάλιστα χαρακτηρισμούς, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ».
This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

29 σχόλια στο Ανδρουλάκης: «Φταίνε

http://www.antinews.gr/2011/05/02/98999/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου