Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Ευπρέπεια αυτή η ... άγνωστη

Ξεκινάω από την παραδοχή ότι όλα όσα καταμαρτυρούν στον νυν Α/ΓΕΝ είναι κακόβουλα και καθ' υπερβολήν.
Πέραν του γεγονότος ότι καπνός χωρίς φωτιά δεν γίνεται, ο νυν Α/ΓΕΝ κατά την εκτίμησή μου είναι υπόλογος επειδή επέτρεψε να δημιουργηθούν αυτές οι βρομερές και απαράδεκτες κατηγορίες εναντίου. Έχει ξεχάσει το ουδέν μορφώνει όσον το παράδειγμα και το ουδέν επιβάλλει όσον η ευπρέπεια;
Συνεχίζοντας έρχομαι στο δεύτερο θέμα. Στο θέμα της πολιτείας η οποία θα έπρεπε να είχε επιτελέσει νομοθετικόν έργο αποτροπής εκδηλώσεως αυτών των ανθρωπίνων αδυναμιών και να απαγορεύει επί κάποια χρόνια τη δυνατότητα υποβολής υποψηφιότητας για το βουλευτικό αξίωμα. Πρόσφατη εμπειρία συνάδει με τα προηγούμενα.
ΣΓΣ

3 σχόλια:

  1. Μας λένε ότι το ΝΝΠ δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω ελλείψεως νοσηλευτικού προσωπικού .
    Νοσηλεύτριες όμως για την Πάτρα υπάρχουν .
    ΓΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρεμένη σανίδα υπάρχει;
    Αν δεν υπάρχει τότε να βρούμε ... φούμο.
    ΣΓΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι πολύ για ότι συμβαίνει. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως κάποιος "συνάδελφος" μπορεί να χρησιμοποιεί τη θέση του σαν εφαλτήριο για μελλοντική σταδιοδρομία του στην πολιτική, ειδικά μάλιστα ενεργώντας σε βάρος εκείνων των συναδέλφων του που έχουν ανάγκη για ιδιαίτερη νοσηλευτική φροντίδα. Και όχι μόνο αυτό! Η τοποθέτηση τόσων ανθρώπων στο σπίτι του στο Σκαραμαγκά και των άλλων κοντά στο σπίτι τους στην Πάτρα εξασθενίζει σημαντικά την μαχητικότητα του Ναυτικού. Τι έχουν να πουν για όλα αυτά οι πολιτικοί προϊστάμενοι του? Αυτοί που τον επέλεξαν! Μήπως πιστεύουν ότι θα τους φέρει ψήφους εξυπηρετώντας τους συμπατριώτες του που βρίσκονται στην αντίθετη παράταξη? Με αυτό το πλευρό εξακολουθούν να κοιμόνται και για αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε! Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν μερικά πράγματα τόσο απλά!
    Σ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή