Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Nτόρα, σε Πήραν στο ψιλό οι Σκοπιανοί!


Πριν από καιρό ζητήσαμε να μάθουμε από τους αναγνώστες μας την άποψή τους για την Υπουργό Εξωτερικών κα Μπακογιάννη καθώς ήδη είχαμε σειρά απίστευτων ατοπημάτων και θέλαμε να σιγουρευτούμε ότι ΔΕΝ είναι μόνο δική μας η άποψη ότι η Ελληνίδα ΥΠΕΞ είναι ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για τη θέση που καταλαμβάνει στο κρίσιμο αυτό Υπουργείο. Τα ποσοστά που έδωσαν οι αναγνώστες μας ΔΕΝ άφηναν περιθώριο για αμφιβολίες.
Προχθές βγήκε η παρουσιάστρια της Κρατικής Τηλεόρασης, κα Μαρία Χούκλη, και κάλεσε τους τηλεθεατές να ΜΗΝ λαμβάνουν υπόψη τους τις διαδικτυακές δημοσκοπήσεις καθώς είναι δήθεν ανακριβείς και τα αποτελέσματα έχουν άμεση σχέση με την ποιότητα (!) της ιστοσελίδας που τα φιλοξενεί. Όντως μπορεί και να συμβαίνει αλλά όταν το ζητούμενο αφορά την άποψη για πρόσωπα που ΔΕΝ σχετίζονται με την ιστοσελίδα σε μεγάλο βαθμό...η κοινή γνώμη, το κοινό ένστικτο αποτυπώνεται επαρκώς σωστά, ακόμα κι αν τα αποτελέσματα μίας δημοσκόπησης έχουν άμεση σχέση με την προηγηθείσα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ.
Σχετικά με τη δημοσκόπηση που αφορούσε την κα Μπακογιάννη... το ένστικτο όλων, δυστυχώς για την Ελλάδα, επαληθεύτηκε ΕΚ ΝΕΟΥ και ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ!
Ζήλεψε η Ελληνίδα ΥΠΕΞ την έμφυτη βλακεία και το αστείρευτο ανεπιτήδευτο χιούμορ των "ικανότατων" πολιτικών της γείτονας FYROM και σκέφτηκε με τη σειρά της να τους κάνει να γελάσουν με τις δικές της "ειδικές δεξιότητες" . Κι όλα αυτά...κατά τη διάρκεια της επίσημης επίσκεψης της ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ.
Το video είναι από τα "ΧΑΛΙΑ" που για πολλοστή φορά δείχνει τα ΜΑΥΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ αυτών που χειρίζονται ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. Δυστυχώς δεν είναι μόνο το έλλειμμα στην αριθμητική της Β' Δημοτικού αλλά η απόλυτη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για την εικόνα και το νόημα όλων όσων μεταδίδει η κα Ντόρα με τη συγκεκριμένη αστεία εμφάνιση. Η ΥΠΕΞ δυστυχώς ασχολήθηκε περισσότερο με τη γλώσσα του σώματος (βλέπε άνετο σταυροπόδι) παρά με τα θεμελιώδη επιχειρήματα της εξωτερικής μας πολιτικής. Με αυτό τον απίστευτο τρόπο κατάφερε να πείσει τους ξένους ότι μάλλον ΔΕΝ διαθέτουμε ούτε επιχειρήματα, ούτε σοβαρότητα και τελικά ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝ ΔΙΚΙΟ που θέλουμε να "κλέψουμε" το όνομα των Σκοπιανών για να ικανοποιήσουμε τα "ιμπεριαλιστικά" μας βίτσια. Λογικά κι αναμενόμενα όλα αυτά, αν σκεφτεί κανείς τις επιχειρηματικές συναλλαγές της κυβέρνησης με φιλοσκοπιανούς μπατίρηδες ή τη διαβούλευση της κας Ντόρας σε θέματα εξωτερικής πολιτικής με συνεργάτες των Σκοπιανών. Χωρίς φυσικά το ΠΑΣΟΚ να πάει πίσω, προωθώντας υπεύθυνο επικοινωνίας του αρχηγού του Geffry Παπανδρέου , τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, γνωστό για την οπίσθια υπερσεξουαλικότητά του αλλά και για τη στήριξη του στους φιλοσκοπιανούς αυτονομιστές. Η Ελλάδα είναι ένα απέραντο τσίρκο κι είναι λογικό να ηγούνται αυτής οι καλύτεροι κλόουν της πολιτικής.


Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι οικογένειες Bush και Μητσοτάκη συνδέονται με φιλία και αμοιβαία εκτίμηση για τις εκατέρωθεν "ειδικές" ικανότητες.
Και φυσικά το ρεσιτάλ δνε τελείωσε εδώ.
Διαβάστε (πηγή: ΤΑ ΧΑΛΙΑ) τη δραματική συνέχεια μίας Υπουργού που τα κάνει ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ!...ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Ρωτά ο Πρόεδρος του UMD (United "Macedonians" Diaspora), Metodija Koloski :
(πρώτο ολέθριο σφάλμα, η συζήτηση μαζί του!)
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ:
Hello Minister Bakoyannis, I would like to congratulate Greece on assuming the OSCE Chairmanship. The United Macedonian Diaspora looks forward to working with Greece on the many issues that plague Europe, such as minority rights, conflict mediation, post-conflict rehabilitation, democratization, and human rights.
You stated that Turkey must respect minority rights, freedom of religion and freedom of expression. According to the report... -last week by the Council of Europe's Commissioner for Human Rights the Commissioner remains concerned by Greek authorities' refusal to recognize the existence of any other minority, except Muslims. What prevents Greek authorities from showing greater receptivity to diversity and allowing members of the Macedonian, Albanian, Turkish, Roma, and Vlach minority groups to be identified as such and to express their identities? When does Greece plan to ratify the Framework Convention for the Protection of National Minorities, the European Convention on Nationality and the Fourth Protocol to the European Convention on Human Rights and when will the Macedonian, Turkish, Albanian, Vlach, and Roma minorities be granted full minority rights, freedom of religion, and recognition by the Government of Greece?
Thank you."
Εαν λοιπόν Ντόρα μας, δεν διακόπτεις έναν τύπο που σε ρωτά, εσένα την Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας, χρησιμοποιώντας τον όρο "macedonian minority" τρεις φορές και δεν τον κόβεις νέτα-σκέτα λέγοντας του, "are you joking? Macedonian minority in Greek Macedonia?", τι να πούμε; Πόσο ψύχραιμοι να μείνουμε στο απόλυτο ξεπούλημα;
Και του απαντάς "άρες, μάρες κουκουνάρες¨, ότι στην Ευρώπη όλοι σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα....
Κι ενώ ο Μεθόδιος πανηγυρίζει γιατί σε παγίδευσε, εσύ δεν τόλμησες να του πεις για "αντίποινα", μία φορά έστω τη λέξη "slavomacednians" ή "FYROM"...
Μπέρδεψες και τις συνθήκες...(Lisbon treaty?) και του λες: "γιατί η Ελλάδα αναγνωρίζει μόνο μία μειονότητα; Είναι πολύ απλό, επειδή υπάρχει η συνθήκη της Λωζάνης", αντί να του πεις, "επειδή απλά ΔΕΝ υπάρχουν άλλες αξιοσημείωτες μειονότητες!".. Από που ως που, οι Βλάχοι είναι μειονότητα;;;;; Τους ρωτήσατε; ακούσατε κανένα βλάχο να θέλει να τον αποκαλούν "μειονότητα";;;;
Μας φαίνεται ότι είσαι αδιάφορη για τα εθνικά θέματα και το μυαλό σου είναι αλλού (στην προσωπική σου προβολή;). Ευχαριστούμε, αλλά δεν θα πάρουμε.
Άσε που επέλεξες να μη θέσεις το Σκοπιανό στην Κλίντον, για λόγους ... τακτικής! 
Παραμύθια.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου