Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

20100427 1.500.000 Ευρώ επίδομα στους βουλευτές για αγορά PC!


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΕΟΣ , ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ . Ο ΝΥΝ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ,  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΙΘΑΝΟ ΦΑΦΛΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ ,ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,

Θ.Γ

Κατά τ' άλλα βγάζουν τραπεζικό λογ/σμό στην  τν για να συνεισφέρει ο λαός στο ......κρατος τους..!!  Στο απυρόβλητο και οι μισθοί τους και τα επιδόματα τους και η ασυλία τους.  Βέβαια το δικαίωμα τους το δίνουμε εμείς  διότι τέτοιοι που είμαστε τέτοιους βγάζουμε. Καλή μας χώνεψη !!!!!

Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:
Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο  κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 5.500 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.500.00 ΕΥΡΩ!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- Η/Υ!!! ( λές και δεν έχουν υπολογιστές και χρειάζονται επιχορήγηση 5.500 ευρώ για να αγοράσουν...)

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου